Стоилов!kempesmario написа:Ами треньора е ясен , ама не ясен петров а се казва Илиан Илиев!
Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Стоилов!kempesmario написа:Ами треньора е ясен , ама не ясен петров а се казва Илиан Илиев!
Айде нЕма нужда...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Независимо от вчерашната загуба Левски си остава фаворит #1 за титлата. В момента сме с равен брой точки с Литекс ,имаме мач като домакини срещу тях , имаме несравнимо по-лека програма от тях. На пролетта ще имаме 10 мача в София,а те 8 гостувания от които 4 в София, отделно гостувания във Варна и Бургас. Да оставим настрана ,че още до края на полусезона имат мачове срещу Славия(Кокала им е майстор на тях
) и Локо(Сф)(другия съдийски отбор),мачове в които въобще не съм убеден,че Литекс ще спечели. Преди началото на шампионата като гледах програмата си казвах ,ако на полусезона сме на 5-6 точки зад Литекс и ЦСКА то ще имаме реални шансове за титлата. Според мен ще преизпълним моя график. Нека си спомним 2006 когато на полусезона изоставахме от ЦСКА на 7 точки ,но се възползвахме от много по-леката си програма и ги изпреварихме. Това ,че Литекс води след 11 кръг нищо не значи,а те в момента ни водят благодарение на победа в прекия мач ,но все пак има реванш на Герена ,по-важно кой ще води след 30-я кръг.
За вчерашния мач - мач,който обещаваще да бъде интересен ,но бе опорочен от съдията. Няма да пиша,че подмина игра с ръка в наказателното поле на Литекс- 2 пъти
,единия пък от които топката беше прелетяла 9 метра и ръката на Янев беше над главата му
. Няма да коментирам измисления фаул след които стана изравнителния гол. Няма да коментирам атаката на Левски когато Дембеле излезе сам срещу вратаря и страничния съдия вдигна несъществуваща засада и Дембеле би в аут. Да оставим настрана ,че съдията показа съвършено различен критерий при съдийстването си. Всички спорни положения се свиреха за Литекс. Да оставим настрана,че показа картоните абсолютно целенасочено за Левски на Тасевски- червен и съвсем случайно жълти на двамата дефанзивни халфа,всеки знае че дефанзивните халфове са играчите които получават най-често картони поради естеството на играта им. По този начин той не дава възможност на Левски да извършва "тактически" фаулове- играчите които ги правят увиснаха с картони. До оставим настрана дали за ритниците без топка на Том и Берберович трябва да се покаже жълт или червен картон. Гледах мелето над 10 пъти ,ами аз не виждам играч на Левски да удря( да блъска и да хваща- да,но не и да удря),докато отстрана на Литекс имаше доста удари. Защо не показа червен картон на този който бушонира Мюлдер? Защо подмина нарушение за картона на Берберович през второто полувреме?- най верочтно защото щеще да бъде втори жълт и съответно червен.
Но защо съдията позволи на вратаря Митрев да му бъде пречено с лазер
. Много ми е интересно какво е написал дежурния секретар в доклада си за хвърлената бутилка срещу Минев. Какво е написал за прекъсната опасна атака на Левски, спряна поради сигнал със свирка от публиката на Ловеч,когато Жо без видима причина хвана топката с ръце. Защото за всяко едно от тези провинения Литекс трябва да бъде наказан с лишаване от домакинство, а следващите 2 домакинства са срещу Славия и Локомотив(Сф) ... Много ми е интересно как ще реагира Дисциплинарната комисия? Защото ,ако бъде наказан Литекс то той ще трябва да домакинства в...София. Единствената друга опция е Монтана,но най-вероятно монтанци няма да се съгласят ,те горките дори не тренират на собствения си стадион за да го запазят,камо ли да позволят да се играе мач на него. Ако не последват наказания то значи отсега нататък на всеки мач на вратаря на гостите да му бъде пречено с лазер и всяка опасна атака на гостуващия отбор да бъде прекъсвана със сигнал от публиката. Между другото кой позволи да се влезне на стадиона с лазер и със съдийска свирка?- Дали всичко не е било организирано предварително
.
Иначе Левски не игра добре,но едва ли може да се дава каквато и да е оценка за играта в един опорочен мач. При който всяко единоборство се свиреше за Литекс.

За вчерашния мач - мач,който обещаваще да бъде интересен ,но бе опорочен от съдията. Няма да пиша,че подмина игра с ръка в наказателното поле на Литекс- 2 пъти

Но защо съдията позволи на вратаря Митрев да му бъде пречено с лазер

Иначе Левски не игра добре,но едва ли може да се дава каквато и да е оценка за играта в един опорочен мач. При който всяко единоборство се свиреше за Литекс.
Последна промяна от honda на 26 окт 2010 11:54, променено общо 1 път.
- deepblue1963
kempesmario написа:Треньорчето е слабо , бе хора Ясенчо не става за пет пари. Вратари нямаме , а взимаме Акалски ? ама за кво го взимаме ? да търка пейката , добре ако не е във форма въпроса е защо го взимаме. А за Митрев какво да кажа едно голямо нищо. Пълен нещастник. Гледайте как подреди стената пред гола на Янев. Ами Киров ? един пробив не направи , един удракъм вратата нямаше пълен страхливец. Трекаричи и Тонев от ЦСКА където ги псуват са две класи над този боклук. Мариян също беше по добре опция също и Кривия. И гледайте второто полувреме как се играе за равен . Литекс започваха да изнасят от нашта половина ? И това ако не е СТРАХ друго не знам. Ама знам че ние сме Левски и е срамота пред феновете които отидоха в Ловеч поне можеш да загубиш като играеш и се бориш , а не да си страхливец и мишок. Ще му свърши времето на Ясен след още една загуба , а лошото е че тя идва и то съвсем скоро , ако не се вземат кардинални мерки. А и последно при наличието на супер централен нападател като Гара на който всички отбори му треперят и си свалят гащите и това не го използваме , а сме си страхливи мишоци Ясенчо
Щом като ти харесват Тонев и Трекаричи(прибавям и М'Боли),що не смениш отбора?
Гара да не е Херкулес,че всеки мач да носи по двама защитника на гърба си?
Левски- 20м 13 3 4
Ман Юн- 12м 6 6 0
Ювентус-11м 3 6 2
Още да изброявам ли?Ако феновете им са като вас,досега да са ги разтурили!Вижте феновете на Ботев!Във В група събират по-5-6000 на мач.Ние,май,много се разглезихме,а?Не ме е срам от играта на отбора вчера!Срам ме е от фенове като вас!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
honda написа:Независимо от вчерашната загуба Левски си остава фаворит #1 за титлата. В момента сме с равен брой точки с Литекс ,имаме мач като домакини срещу тях , имаме несравнимо по-лека програма от тях. На пролетта ще имаме 10 мача в София,а те 8 гостувания от които 4 в София, отделно гостувания във Варна и Бургас. Да оставим настрана ,че още до края на полусезона имат мачове срещу Славия(Кокала им е майстор на тях) и Локо(Сф)(другия съдийски отбор),мачове в които въобще не съм убеден,че Литекс ще спечели. Преди началото на шампионата като гледах програмата си казвах ,ако на полусезона сме на 5-6 точки зад Литекс и ЦСКА то ще имаме реални шансове за титлата. Според мен ще преизпълним моя график. Нека си спомним 2006 когато на полусезона изоставахме от ЦСКА на 7 точки ,но се възползвахме от много по-леката си програма и ги изпреварихме. Това ,че Литекс води след 11 кръг нищо не значи,а те в момента ни водят благодарение на победа в прекия мач ,но все пак има ревань на Герена ,по-важно кой ще води след 30-я кръг.
За вчерашния мач - мач,който обещаваще да бъде интересен ,но бе опоручен от съдията. Няма да пиша,че подмина игра с ръка в наказателното поле на Литекс- 2 пъти,единия пък от които топката беше прелетяла 9 метра и ръката на Янев беше над главата му
. Няма да коментирам измисления фаул след които стана изравнителния гол. Няма да коментирам атаката на Левски когато Дембеле излезе сам срещу вратаря и страничния съдия вдигна несъществуваща засада и Дембеле би в аут. Да оставим настрана ,че съдията показа съвършено различен критерий при съдийстването си. Всички спорни положения се свиреха за Литекс. Да оставим настрана,че показа картоните абсолютно целенасочено за Левски на Тасевски- червен и съвсем случайно жълти на двамата дефанзивни халфа,всеки знае че дефанзивните халфове са играчите които получават най-често картони поради естеството на играта им. По този начин той не дава възможност на Левски да извършва "тактически" фаулове- играчите които ги правят увиснаха с картони. До оставим настрана дали за ритниците без топка на Том и Берберович трябва да се покаже жълт или червен картон. Гледах мелето над 10 пъти ,ами аз не виждам играч на Левски да удря( да блъска и да хваща- да,но не и да удря),докато отстрана на Литекс имаше доста удари. Защо не показа червен картон на този който бушонира Мюлдер? Защо подмина нарушение за картона на Берберович през второто полувреме?- най верочтно защото щеще да бъде втори жълт и съответно червен.
Но защо съдията позволи на вратаря Митрев да му бъде пречено с лазер. Много ми е интересно какво е написал дежурния секретар в доклада си за хвърлената бутилка срещу Минев. Какво е написал за прекъсната опасна атака на Левски, спряна поради сигнал със свирка от публиката на Ловеч,когато Жо без видима причина хвана топката с ръце. Защото за всяко едно от тези провинения Литекс трябва да бъде наказан с лишаване от домакинство, а следващите 2 домакинства са срещу Славия и Локомотив(Сф) ... Много ми е интересно как ще реагира Дисциплинарната комисия? Защото ,ако бъде наказан Литекс то той ще трябва да домакинства в...София. Единствената друга опция е Монтана,но най-вероятно монтанци няма да се съгласят ,те горките дори не тренират на собствения си стадион за да го запазят,камо ли да позволят да се играе мач на него. Ако не последват наказания то значи отсега нататък на всеки мач на вратаря на гостите да му бъде пречено с лазер и всяка опасна атака на гостуващия отбор да бъде прекъсвана със сигнал от публиката. Между другото кой позволи да се влезне на стадиона с лазер и със съдийска свирка?- Дали всичко не е било организирано предварително
.
Браво пич, такива коментари искам да има повече!
+1
Много се изписа за снощния мач.
Грешките на съдията са видни за всички, но ме е срам лично мен да се оправдавам по този начин.
Срам ме е, че при такава ПУБЛИКА!!! Която не за пореден, ами не знам за кой път вече доказва, че е НОМЕР 1 в България!!! Уникална подкрепа, настръхвам само като го пиша, а какво трябва да почувстваш, когато играеш??!??
Не мога да разбера защо е цялата тази припряност в играта на Левски?
Защо при резултат 1:1, "селяндурите" (няма да се извинявам, за мен тези са си СЕЛЯНДУРИ!!!!)
са се затворили и нашите бързат да им дадът топката.
Иво Иванов владее последен в отбраната, подава към Минев и следващото отиграване е ритане напред с боца, пък каквото Гара покаже.
Къде е разиграването между бранителите, паса към опорния халф ? той да потърси някакво разиграване ?
Защо бързат толкова? На това ли ги учат? с 3-4 паса и ако стане-стане .. ако не, подаряват топката на противника.
Това ме подразни изключително много. Много хора бяха против "разточителните" и както ги наричаха още "подавания между тъчовете" при Мъри, но тогава Левски беше отбор, който владееше топката, изтегляше противника и имаше място за крилата.
А сега, Жо с неговата физика, вкараш му едно рамо - той хвръкне на 5 метра.
Имаме добри футболисти, каквото и да си говорим, но Ясен е този, който трябва да вземе мерки и да научи футболистите си да не бързат.
П.с. още веднъж - ПОКЛОН ПРЕД ХОРАТА, КОИТО УСПЯХА ДА ОТИДАТ ВЧЕРА НА МАЧА И ДА ПОКАЖАТ КАКВО ОЗНАЧАВА ЛЕВСКИ ЗА ТЯХ!!!
Грешките на съдията са видни за всички, но ме е срам лично мен да се оправдавам по този начин.
Срам ме е, че при такава ПУБЛИКА!!! Която не за пореден, ами не знам за кой път вече доказва, че е НОМЕР 1 в България!!! Уникална подкрепа, настръхвам само като го пиша, а какво трябва да почувстваш, когато играеш??!??
Не мога да разбера защо е цялата тази припряност в играта на Левски?
Защо при резултат 1:1, "селяндурите" (няма да се извинявам, за мен тези са си СЕЛЯНДУРИ!!!!)
са се затворили и нашите бързат да им дадът топката.
Иво Иванов владее последен в отбраната, подава към Минев и следващото отиграване е ритане напред с боца, пък каквото Гара покаже.
Къде е разиграването между бранителите, паса към опорния халф ? той да потърси някакво разиграване ?
Защо бързат толкова? На това ли ги учат? с 3-4 паса и ако стане-стане .. ако не, подаряват топката на противника.
Това ме подразни изключително много. Много хора бяха против "разточителните" и както ги наричаха още "подавания между тъчовете" при Мъри, но тогава Левски беше отбор, който владееше топката, изтегляше противника и имаше място за крилата.
А сега, Жо с неговата физика, вкараш му едно рамо - той хвръкне на 5 метра.
Имаме добри футболисти, каквото и да си говорим, но Ясен е този, който трябва да вземе мерки и да научи футболистите си да не бързат.
П.с. още веднъж - ПОКЛОН ПРЕД ХОРАТА, КОИТО УСПЯХА ДА ОТИДАТ ВЧЕРА НА МАЧА И ДА ПОКАЖАТ КАКВО ОЗНАЧАВА ЛЕВСКИ ЗА ТЯХ!!!
От мача на 25 октомври 2010г. между Литекс и Левски, играта с ръка във футбола нито ще се наказва, нито ще е забранена!!!
- deepblue1963
honda написа:Независимо от вчерашната загуба Левски си остава фаворит #1 за титлата. В момента сме с равен брой точки с Литекс ,имаме мач като домакини срещу тях , имаме несравнимо по-лека програма от тях. На пролетта ще имаме 10 мача в София,а те 8 гостувания от които 4 в София, отделно гостувания във Варна и Бургас. Да оставим настрана ,че още до края на полусезона имат мачове срещу Славия(Кокала им е майстор на тях) и Локо(Сф)(другия съдийски отбор),мачове в които въобще не съм убеден,че Литекс ще спечели. Преди началото на шампионата като гледах програмата си казвах ,ако на полусезона сме на 5-6 точки зад Литекс и ЦСКА то ще имаме реални шансове за титлата. Според мен ще преизпълним моя график. Нека си спомним 2006 когато на полусезона изоставахме от ЦСКА на 7 точки ,но се възползвахме от много по-леката си програма и ги изпреварихме. Това ,че Литекс води след 11 кръг нищо не значи,а те в момента ни водят благодарение на победа в прекия мач ,но все пак има ревань на Герена ,по-важно кой ще води след 30-я кръг.
За вчерашния мач - мач,който обещаваще да бъде интересен ,но бе опоручен от съдията. Няма да пиша,че подмина игра с ръка в наказателното поле на Литекс- 2 пъти,единия пък от които топката беше прелетяла 9 метра и ръката на Янев беше над главата му
Но защо съдията позволи на вратаря Митрев да му бъде пречено с лазер. Много ми е интересно какво е написал дежурния секретар в доклада си за хвърлената бутилка срещу Минев. Какво е написал за прекъсната опасна атака на Левски, спряна поради сигнал със свирка от публиката на Ловеч,когато Жо без видима причина хвана топката с ръце. Защото за всяко едно от тези провинения Литекс трябва да бъде наказан с лишаване от домакинство, а следващите 2 домакинства са срещу Славия и Локомотив(Сф) ... Много ми е интересно как ще реагира Дисциплинарната комисия? Защото ,ако бъде наказан Литекс то той ще трябва да домакинства в...София. Единствената друга опция е Монтана,но най-вероятно монтанци няма да се съгласят ,те горките дори не тренират на собствения си стадион за да го запазят,камо ли да позволят да се играе мач на него. Ако не последват наказания то значи отсега нататък на всеки мач на вратаря на гостите да му бъде пречено с лазер и всяка опасна атака на гостуващия отбор да бъде прекъсвана със сигнал от публиката. Между другото кой позволи да се влезне на стадиона с лазер и със съдийска свирка?- Дали всичко не е било организирано предварително
.
Подкрепям!На всички,които смятат,че Левски,треньорът,вратарят и половината играчи са се изложили тотално вчера,предлагам да сменят отбора!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:honda написа:Независимо от вчерашната загуба Левски си остава фаворит #1 за титлата. В момента сме с равен брой точки с Литекс ,имаме мач като домакини срещу тях , имаме несравнимо по-лека програма от тях. На пролетта ще имаме 10 мача в София,а те 8 гостувания от които 4 в София, отделно гостувания във Варна и Бургас. Да оставим настрана ,че още до края на полусезона имат мачове срещу Славия(Кокала им е майстор на тях) и Локо(Сф)(другия съдийски отбор),мачове в които въобще не съм убеден,че Литекс ще спечели. Преди началото на шампионата като гледах програмата си казвах ,ако на полусезона сме на 5-6 точки зад Литекс и ЦСКА то ще имаме реални шансове за титлата. Според мен ще преизпълним моя график. Нека си спомним 2006 когато на полусезона изоставахме от ЦСКА на 7 точки ,но се възползвахме от много по-леката си програма и ги изпреварихме. Това ,че Литекс води след 11 кръг нищо не значи,а те в момента ни водят благодарение на победа в прекия мач ,но все пак има ревань на Герена ,по-важно кой ще води след 30-я кръг.
.
Подкрепям!На всички,които смятат,че Левски,треньорът,вратарят и половината играчи са се изложили тотално вчера,предлагам да сменят отбора!
АМИ СМЕНИ ГО ВЕДНАГА С 200, ЗАЩОТО ЯВНО ФУТБОЛА НЕ ТИ Е ПРИОРИТЕТ

- deepblue1963
joro bad написа:deepblue1963 написа:honda написа:Независимо от вчерашната загуба Левски си остава фаворит #1 за титлата. В момента сме с равен брой точки с Литекс ,имаме мач като домакини срещу тях , имаме несравнимо по-лека програма от тях. На пролетта ще имаме 10 мача в София,а те 8 гостувания от които 4 в София, отделно гостувания във Варна и Бургас. Да оставим настрана ,че още до края на полусезона имат мачове срещу Славия(Кокала им е майстор на тях) и Локо(Сф)(другия съдийски отбор),мачове в които въобще не съм убеден,че Литекс ще спечели. Преди началото на шампионата като гледах програмата си казвах ,ако на полусезона сме на 5-6 точки зад Литекс и ЦСКА то ще имаме реални шансове за титлата. Според мен ще преизпълним моя график. Нека си спомним 2006 когато на полусезона изоставахме от ЦСКА на 7 точки ,но се възползвахме от много по-леката си програма и ги изпреварихме. Това ,че Литекс води след 11 кръг нищо не значи,а те в момента ни водят благодарение на победа в прекия мач ,но все пак има ревань на Герена ,по-важно кой ще води след 30-я кръг.
.
АМИ СМЕНИ ГО ВЕДНАГА С 200, ЗАЩОТО ЯВНО ФУТБОЛА НЕ ТИ Е ПРИОРИТЕТ![]()
![]()
![]()
О-о-о,привърженико на Левски и футболни капацитете!Даже не трябва да те удостоявам с отговор.Но,все пак,какво предлагаш?Да издигнем кръстове по пътя от Ловеч до София и да разпънем отбора?
Загубихме заради наша грешка, аз лично не упреквам съдията. Сигурен съм и в друго - не играха по-силно, за да заслужават победата. Просто ни излъгаха!
Селенийката обаче цъфна в очите на Божидар Митрев. Досега не бях виждал да се свети в очите на вратар, толкова постоянно ии със селска упоритост. Евала победители!
Селенийката обаче цъфна в очите на Божидар Митрев. Досега не бях виждал да се свети в очите на вратар, толкова постоянно ии със селска упоритост. Евала победители!