ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот mertezaker » 26 окт 2010 11:51

Каква беше публиката на ЦСКА преди да дойде Дучето? ( имам в предвид хореографий и тн )

И на теб ако ти дават парите, какво ти пречи да организираш хореографии, проблемът е, че Дучето влага прекалено лични интереси в каузата ЦСКА и гони всички собственици, защото не му изнася нещо

АРМЕЕЦ
Контакти:

Мнениеот АРМЕЕЦ » 26 окт 2010 11:55

Според мен вината за проблемите в отбора ни идват не толкова от Дучето ,колкото от неадекватното управление на Титаните. В началото на миналия сезон Титаните разпродадоха всички по добри играчи на отбора и освободиха тези ,които не се съгласиха да останат с по ниски заплати. Доколкото си спомням за тези които останаха в ЦСКА шефовете сложиха таван на заплатите, ако не се лъжа някъде около 5000 евро. Които не искаше да се примири с такава заплата или беше освобождаван или пък му се търсеше друг клуб. Тези който останаха и все пак се примириха с това заплащане бяха изненадани от голямите заплати ,които взимат дошлите в отбора чужденци някой дори стигащи до 15000 евро. А това все пак не са играчи играещи и закупени от клубове, а свободни агенти. Всички добре знаем, че ако тези играчи бяха добри като футболисти нямаше да са свободни. И у нас често има освободени играчи и нека не забравяме ,че най често това са симуланти, играчи имащи проблеми с дисциплината с подготовката и т.н. Голяма част от тях имат едва по няколко мача на сезон.Титаните купиха много такива играчи на килограм без дори да са ги гледали ,на юнашко доверие така да се каже и не без участието на спортния директор Емо Костадинов който остана в ЦСКА само заради тлъстите комисионни от покупко продажбата на играчите. Взимат треньор и тръгват да играят футбол. Така не става. И Моуриньо да вземат за тренер все тая е.С тези играчи толкова беше казал един от нашите. .Освен това карат тренера постоянно да ги пуска в игра ,защото разбирайки грешката която са направили с закупуването им се опитват да ги продадат. Но не става. На мача с Миньор Радуканов пусна повечето български играчи и победата доиде. Що се отнася до Дучето мислите ли ,че някой ,който и да е той би се наел да работи нещо и да се нагърбва с някаква организационна дейност без да има някакви облаги от това. Аз не мисля че има такъв човек в която и да е агитка по света.

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 26 окт 2010 11:57

mertezaker написа:
Каква беше публиката на ЦСКА преди да дойде Дучето? ( имам в предвид хореографий и тн )

И на теб ако ти дават парите, какво ти пречи да организираш хореографии, проблемът е, че Дучето влага прекалено лични интереси в каузата ЦСКА и гони всички собственици, защото не му изнася нещо

не се бях замислял за този аспект от личните му интереси...преследвайки парите си, той практически настройва публиката срещу всеки един от досегашните собственици и така създава предпоставките за напускането им: ниска посещаемост, сканидирания анти- отбора, нетърпимост към работата на ръководството в клуба! доста интересна гледна точка представи, с която съм съгласен!

май е време не само собствениците на клуба да обновят начина си на работа в ЦСКА, но и феновете да се обновят поведението си, започвайки от ръководството си!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 26 окт 2010 12:31

АРМЕЕЦ написа:Според мен вината за проблемите в отбора ни идват не толкова от Дучето ,колкото от неадекватното управление на Титаните. В началото на миналия сезон Титаните разпродадоха всички по добри играчи на отбора и освободиха тези ,които не се съгласиха да останат с по ниски заплати. Доколкото си спомням за тези които останаха в ЦСКА шефовете сложиха таван на заплатите, ако не се лъжа някъде около 5000 евро. Които не искаше да се примири с такава заплата или беше освобождаван или пък му се търсеше друг клуб. Тези който останаха и все пак се примириха с това заплащане бяха изненадани от голямите заплати ,които взимат дошлите в отбора чужденци някой дори стигащи до 15000 евро. А това все пак не са играчи играещи и закупени от клубове, а свободни агенти. Всички добре знаем, че ако тези играчи бяха добри като футболисти нямаше да са свободни. И у нас често има освободени играчи и нека не забравяме ,че най често това са симуланти, играчи имащи проблеми с дисциплината с подготовката и т.н. Голяма част от тях имат едва по няколко мача на сезон.Титаните купиха много такива играчи на килограм без дори да са ги гледали ,на юнашко доверие така да се каже и не без участието на спортния директор Емо Костадинов който остана в ЦСКА само заради тлъстите комисионни от покупко продажбата на играчите. Взимат треньор и тръгват да играят футбол. Така не става. И Моуриньо да вземат за тренер все тая е.С тези играчи толкова беше казал един от нашите. .Освен това карат тренера постоянно да ги пуска в игра ,защото разбирайки грешката която са направили с закупуването им се опитват да ги продадат. Но не става. На мача с Миньор Радуканов пусна повечето български играчи и победата доиде. Що се отнася до Дучето мислите ли ,че някой ,който и да е той би се наел да работи нещо и да се нагърбва с някаква организационна дейност без да има някакви облаги от това. Аз не мисля че има такъв човек в която и да е агитка по света.

Съгласен съм с това което си написал и аз не отричам,че ТИТАН също имат вина за сегашното ни положение .Не ги оправдавам,но нека ти напомня с какви дългове взеха ЦСКА от Лупи и че ако не бяха те не се знае ,знае ли се . Разбира се че имат вина и ТИТАН,но не мислиш ли че ние като фенове трябва да дадем време на тези които дават пари в отбора ни и да ги подкрепяме,защото личи желанието им да излезем заедно от това положение.Тук не става дума за някакви собственици които не им пука за ЦСКА и не взимат никакво отношение а ЦСКА само плува надолу,защото забележи ремонтират Панчарево,купуват футболисти(въпреки световната криза и многото задължения на клуба) правят всичко възможно да ни върнат на Армията, сменят треньорите като носни кърпички и въпреки,че това е грешна политика това показва незадоволството на собствениците от това което се случва в клуба и желанието им да се променят нещата,сега и освобождаването на Емо Костадинов и търсенето на президент на клуба(смяна на политиката). Не престават да опитват варианти и да търсят верния път. Не сме ли ние тези,които трябва да застанем зад тях и да подкрепяме както отбора така и тях??? Да им вдъхваме увереност и да чувстват нашата мощна подкрепа??? Не сме ли ние тези които с любовта си към ЦСКА да им доказваме,че и последната стотинка да дадат за този отбор не трябва да съжаляват,защото имат най-верните фенове и най-големия отбор в България ? Ето за това апелирам аз. Да бъдем заедно фенове отбор ръководство,защото само така можем да бъдем пак номер 1 !!! Защото тази война и освиркване на футболистите псувни и антиподкрепа смачкват отбора и душът желанието за игра и желанието на ръководството за каквото и да е .А Дучето не престава да води войни и бойкоти ,които прерастват в лични. Набъркват се феновете на ЦСКА в протести за това че били Главата,за това че сестрата на Дучето казала че някой си иска да прехапе гърлото на Дучето,за това че не му дават парите за охрана на стадиона на Дучето ,защото се съмняват в него за нещата в Мездра и т.н. все неща които засягат лично и пряко Дучето но не и ЦСКА ! Самоче тези воини няма да донесът облаги нито на феновете нито на ЦСКА. Това е повече от "братоубииствена война" поведена от един човек,които не престава да казва колко много обича ЦСКА и как ЦСКА е институция и т.н а в същото време неправи нищо освен да вреди на отбора манипулираики феновете да го последват в една битка с вятърни мелници от,която ако се спечели ще спечели само и единствено Дучето.Всичко това което се случва е СРАМ и трябва максимално бурзо да излезем от това положение,защото ние сме ЦСКА !
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 26 окт 2010 12:46

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ЦСКА: ОТСТРАНЯВАМЕ КАЛОЯН СТОЯНОВ до изясняване на случая в Перник

Изображение

Ръководството на ЦСКА разпространи официална декларация.

[center]Декларация на ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД[/center]

През изминалите почти две години, през които поехме ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД, сме имали единствено високи цели, които съответстват на името и историята на клуба. За този период инвестирахме милиони лева в условията на финансова криза и сложна икономическа ситуация. След двадесет години безстопанствена експлоатация, ние започнахме да работим за стадион и тренировъчна база на ПМО и ДЮШ, които да отговарят на съвременните стандарти. Ремонтните дейности на базата в Панчарево ще осигурят нормални условия за тренировъчния процес, както на първия отбор така и на ДЮШ.

Опитахме се да осигурим най-добри възможности за треньори и състезатели, въпреки сериозните трудности от организационен характер, с които се сблъскахме и финансовите дългове които наследихме. Допуснахме много грешки, но винаги сме били водени от стремежа си да преодолеем тежките кризисни моменти, да запазим и развием позициите на ЦСКА като един от водещите отбори в страната и доказано име в европейския футбол.

Независимо от недостатъчния ни опит във футболната сфера направихме сериозни изводи и оценки в тази сложна и тежка криза, в която навлезе ЦСКА.

Не можем да приемем:

- отхвърлянето и омаловажаването на всички усилия и ресурси, които вложихме през този период въпреки сериозните рискове, пред които бяхме изправени.

- налагането на постоянен негативизъм и на критики без позитивни послания и без необходимата подкрепа за отбора в трудни моменти.

- демонстрации и протестни действия, с които явно се цели хаос и повече пари за „професионалното” ръководство на феновете.

- безотговорното подценяване на труда и усилията ни за възстановяване на материалната база, която приехме в трагично състояние. Защо едва сега се видяха тези тежки проблеми, натрупани в годините.

- съществуването на паразити, които да преживяват на гърба и се възползват от името на славен клуб какъвто е ЦСКА.

Категорично ще се противопоставим на:

- провокациите, предизвикани от група „професионални” организатори, които явно обслужват интереси различни от тези на ЦСКА.

- постоянния натиск и рекет на определени лица, които са водени единствено от частните си интереси. Прословутите 3 000 лв. на мач или 20-25 000 лв. на месец за охрана и хореография на мачовете, които влизат в джоба на „професионалните” организатори на феновете, не могат да превръщат отбора в заложник на лични интереси. ЦСКА няма нужда от тях.

- безотговорните и целенасочени опити за дестабилизиране на ПФК ЦСКА без да се отчитат възможните тежки последици и без идея за утрешния ден и за бъдещето на отбора. Неодобрението на който и да е от собствениците на ПФК ЦСКА ЕАД през годините.

Като оценяваме реалистично сериозните трудности и проблемите, свързани с управлението на ЦСКА, ние сме за спешни решения, които да изведат отбора от кризата, в която се намира. Готови сме да предложим модел на нов тип ръководство и управление, по подобие на отборите в Европа, при което истинските и верни привърженици имат не само реално участие, но и носят отговорност както за избора на ръководство така и за бъдещето на футболния клуб.

Ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД няма да допусне действия, които да нарушават или застрашават закона и правовия ред. По тази причина временно отстраняваме Калоян Стоянов от всички постове, които заема в ПФК ЦСКА ЕАД до изясняване на случая в Перник.

Отказваме се от услугите на Димитър Ангелов – Дучето за собствена охрана от стюарди на сектор Г. Надяваме се по този начин да елиминираме възможностите за нахлуване на фенове и предрешаване на мачовете. За сигурността в сектора ще потърсим съдействието на полицията независимо от цената.

Ще подчиним действията си единствено на футболната кауза ЦСКА, за да осигурим бъдеще на отбора, което очакват милионите наши верни привърженици и няма да се огънем пред никой.

26.10.2010 Ръководство на ЦСКА

Тази излязла токущо декларация защити написаното от мен по-горе ...

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 26 окт 2010 16:23

ГЛАВАТА ПРЕД БЛИЦ: КАЛОЯН СТОЯНОВ ПАК МЕ БИ!

Всичко стана преди 20 минути пред стадиона, допълни фенът на ЦСКА
Изображение

Скандалите между агитката на ЦСКА и шефа на стадион “Българска армия” Калоян Стоянов продължават със страшна сила. Човекът на “Титан” преди няколко минути е нападнал Ивайло Цветков - Главата и го е ударил в корема, след което го плюл и го засипал с псувни и закани.

“Засече ме преди малко пред стадиона, удари ме в корема и започна да ме заплашва. Наплю ме и ми вика: “Ти ли ще ми викаш: “пе**раст и рекетьор”. След това продължи да ме плюва. Отивам да подам жалба срещу него в Първо Районно, писна ми от този човек”, каза Ивайло Цветков - Главата пред БЛИЦ.

Както е известно, по-рано през деня след официална декларация на ЦСКА Калоян Стоянов бе отстранен от всички заемани от него постове. Преди няколко дни заемащият длъжността шеф на стадион “Българска армия” бе в Перник заедно с 50 човека и наби Ивайло Цветков - Главата, посегна и на сина на Дучето. След това Стоянов и хората му нахлуха в сектора, в който бяха настанени “червените” фенове, за да иска да сваля Димитър Ангелов от поста шеф на централния фенклуб на ЦСКА./БЛИЦ

ВЪН ДУЧЕТО И ДРУГИТЕ БОКЛУЦИ ОТ СЕКТОР "Г" ВЪН ОТ ЦСКА !!!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 26 окт 2010 17:34

Днес се е подписал договор между ЦСКА и МВР за охрана на мачовете не само от пистата, но и вътре в секторите...

Дучето и "стюардите" му са вече вън от ЦСКА!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 26 окт 2010 17:46

Azz написа:Днес се е подписал договор между ЦСКА и МВР за охрана на мачовете не само от пистата, но и вътре в секторите...

Ако това е вярно ... РЕСПЕКТ ! Браво на ТИТАН наистина една добра новина за всички нас феновете на ЦСКА. Защото започна да се говори за евентуално нахлуване на хулиганите на Дучето на терена по време на някой мач,което ще доведе до страшно много беди за ЦСКА. Притесняват ме само гостуванията за да не стане като в Мездра...Дучето ще се опита да направи някоя мизерия за да каже после : "Ето видяхте ли ,аз докато пазех сектор Г всичко беше наред и нямаше проблеми ,но сегааа..... " Нормално е.

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 26 окт 2010 17:53

BaLoN написа:
Azz написа:Днес се е подписал договор между ЦСКА и МВР за охрана на мачовете не само от пистата, но и вътре в секторите...

Ако това е вярно ... РЕСПЕКТ ! Браво на ТИТАН наистина една добра новина за всички нас феновете на ЦСКА. Защото започна да се говори за евентуално нахлуване на хулиганите на Дучето на терена по време на някой мач,което ще доведе до страшно много беди за ЦСКА. Притесняват ме само гостуванията за да не стане като в Мездра...Дучето ще се опита да направи някоя мизерия за да каже после : "Ето видяхте ли ,аз докато пазех сектор Г всичко беше наред и нямаше проблеми ,но сегааа..... " Нормално е.

абе доста трябва да му стиска да се опита да направи нещо такова, имайки предвид тоя дето бие Главата всеки ден...явно не го слуша много главата, а Дучето това го вижда и трябва наистина да има нещо против себе си да прави такива неща...

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 26 окт 2010 18:06

И аз така мисля ... Според мен тоя Главата вече е out от всякакви такива протести и 100% има вече страхова невроза ;) хахах,дано Дучето да се осъзнае и да не тръгне да прави глупости,че ще го надерат накрая и него

Върни се в “ЦСКА”