Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Разочарована съм от играта, която показваме при гостуванията!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- liverpul11
- Контакти:
колкото до съдията- на калпавия танциор паркета му крив.
Blue_Girl написа:Разочарована съм от играта, която показваме при гостуванията!
Защото не играем футбол, а пазим резултата. Смешно е, че играем с Литекс за равенство, макар и в Ловеч.
Само Левски!
levskioleole написа:ей gonzi 471,аве такива фенове като теб най-ме дразнят!!! не може винаги да бием,разберете го това!!! Какво да кажат феновете на ливърпул,манчестер,шакйе и т.н!!ай стига вече само тренъори сте се събрали тук! пуууу![]()
Да ама в тези отбори няма бездарни футболисти,като Гаджев и Митрев!!Айде Мюлдер човека не е във форма и Дока го развинти,ама Младенов,Митрев и Гджев и на тренировка не трябва да ги пускат!!Мен Я.Петров ми е мн спорен треньор,не може цял мач с Литекс да си опълченец.Все като го слушам:Имаме да чистим грешки и т.н.,е докога да чакаме да ги чистиш?!?!Няма такива безобразни и детински грешки,като нашите в защита.Литекс ни надигра и играха много по-нахъсано,това е истината

Дано да бием Лил на късмет и с публика,защото с футбол няма да стане

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
levskioleole написа:ей gonzi 471,аве такива фенове като теб най-ме дразнят!!! не може винаги да бием,разберете го това!!! Какво да кажат феновете на ливърпул,манчестер,шакйе и т.н!!ай стига вече само тренъори сте се събрали тук! пуууу![]()
Директно те питам: какъв ни е актива навън

трябваше да създадем много повече положения,за да имахме успех.това е.
преди да се надсмееш над другите помисли за себе си.
Какво значи не може винаги да бием??? Ти си навит да бием Берое и Миньор и да падаме от преките конкуренти за титлата и всичко около отбора да е спокойно ли??? Объркал си отбора, това в Левски не може да става и не е нормално!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Santiago Munezz написа:И аз съм на мнение че да се оправдаваме със съдията е направо смешно,най-лесно е да се каже съдията реши мача без да гледаме нашите си грешки и после в Европа сме гола вода,вместо Ясен да види че след 70-минута посредствения в този мач Жоазиньо и Гаджев се поумориха,къде беше Сашо Александров.Видя се че когато няма един качествен плеймейкър като Тасевски или Кривия няма кой да извежда Гаррата и крилата и отпред става трудничко ама Ясенчо май за 2-ри пореден мач не го вижда това нещо и после съдията му бил виновен.....Все още не сме изгубили титлата но ако продължаваме да сме същите бездушници при гостуванията ще ни е трудно.Поне и Литекс изпитват трудности навън,така че ще е интересни.Яд ме е защото дори при Х днес ставахме фаворит номер 1 но.....
Точно така, смешно е да се оправдаваме със съдията. Не може ние да имаме само едно положение за цял мач, а те 5-6 и да се оправдаваме със съдията. Слаба игра, слаб мач за нас. Явно гостуванията ни са голям проблем.
Абе гледате ли по Ринг тоя наглец Занев какви ги бръщолеви-уникален заядливко...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
azata написа:Абе гледате ли по Ринг тоя наглец Занев какви ги бръщолеви-уникален заядливко...
Като победиш в такъв мач е лесно да се говори, и нашите щяха да лаят така ако бяхме взели мача...

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...