Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот delpi » 25 окт 2010 23:16

Докога ще се оправдаваме със съдиите незнам... направо сме смешни вече, до вчера Гонзо казваше, че съдиите тази година свирели добре, днес падаме и пак не свирят добре...
Истината е, че играхме супер слабо и най-вече със посредствена игра се отличиха Жо, Младенов и най-вече Митрев...
Кривия за хубост ли го държим на пейката и днес и срещу Лил??? Който реди състава да си понесе отговорността...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 окт 2010 23:16

Поръчков съдия ! Венци се оказа прав ! Гришка ще иска да прави шампион Литекс, както ги направи миналата година. После в евротурнирите, пак ще има бой,бой.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 25 окт 2010 23:17

Стига сте ревали бе!!!!Паднахме от Литекс-да....е и ....?Какво стана?Света ли свърши?Ясен действително (според мен) обърка смените,това е сериозен мач и в него би трябвало да играят футболисти с опит,но Ясен реши друго-ок. то и САФ обърква понякога състава....Левски вървял надолу....а къде бяхме миналия сезон?Кажете бе!Всички Вие които много разбирате?Оставете Гонзо и Ясен да работят на спокойствие,резултатите ще дойдат много бързо.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 25 окт 2010 23:18

Santiago Munezz написа:
abiati написа:Стархлив треньор,страхливи смени...смешна загуба,умирам от яд...

и аз но няма какво да се прави,пак казвам нищо не е свършило

Никой не казва, че е свършило просто беше длъжен Яската да уплътни средата на терена и да направи така ,че да задържаме повече топката :!: В последно време май се превръщаме в отбора на Люпко, от вратаря или защитата изритани топки напред към Гара :!: :idea:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 25 окт 2010 23:18

azata написа:Колеги стига с този Ясен бре...Абе всички гледахме мача-тотално рязане от реферчето,което 100% повлия на всичко.Пипнат ги -падат и веднага нарушение за тях...Спестиха им сумати картони и за грубости и за симулация....Спорни отсъждания...То не тръгнем в атака и спиране на игра...

Не че нещо ама вие кога сте тръгвали в атака,като цял мач само чистехте към Гарата.+ червен картон трябваше да има и за Грийн.А ако Дока е малко от малко милосърден ,да купи един космодиск на Мулдер,че го развинти цял мач

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 окт 2010 23:18

Tommi написа:Абе хора, след като Тасевски излезе, Ясен нямаше никакви варианти за смяна :!:

Напротив,Кривия да беше пуснал на мястото на Гаджев...Киров защо?!Слори-защо?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 окт 2010 23:18

LSFC 1914 написа:
abiati написа:Стархлив треньор,страхливи смени...смешна загуба,умирам от яд...

Не си само ти. Ясенчо е мишка, която няма манталитет да бъде треньор на отбор като Левски! Левски не е отбор, който трябва да се защитава цял мач, а точно обратното да напада!

В началото на сезона един приятел локомотивец дойде при мен и ми каза... "Когато Ясен ни беше треньор по-слаби не сме били никога и за малко да изпаднем..." ... започвам да се замислям над думите му...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 окт 2010 23:18

valio написа:
И какво пазехме равния ли-Нали играем винаги за победа.На тях пък изгониха централен защитник.

Аз ти говоря за смените, ти ми говориш за тактическа постройка :roll: :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 25 окт 2010 23:18

plamen_ol написа:
siniq_fen написа:Абе не ви ли е срам да ревете от съдията ? Просто вината си 10000% в нас. Тия нещастници като в Европа играят за равен като гости, поне тука да се опитваха да печелят. Кви са Литекс бе ? Как може да ходим там и да играем за равен ? Абсолютно заслужена загуба. Да не говорим за неадекватния Ясен.

Останах с абсолютно същото впечатление. Все едно играехме с някой евроколос, а не с посредствен провинциален тим. Ясен за пореден път неадекватен. Тоя човек от близо месец 1 смяна правилна не е направил. Може ли във важен мач да пускаш недоразумението Киров!?! Т'ва да не е цска или Видима-Раковски??? Съдията е ясен. Само страничните не бяха разбрали, за кой отбор трябва да свирят и ни пускаха по някоя аванта...

Пичове стига с тоя съдя, че ако трябва да сме честни Мулдер беше за гонене мнооого отдавна! Скъса се да рита Дока!
Не съдята ни е виновен, просто Ясен ако иска да се надлъгва да ходи да играе покер, кой точно е излъгал та сега с ЛЕВСКИ да се пробва! И още нещо ЛЕВСКИ не лъже а БИЕ!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 25 окт 2010 23:19

ей gonzi 471,аве такива фенове като теб най-ме дразнят!!! не може винаги да бием,разберете го това!!! Какво да кажат феновете на ливърпул,манчестер,шакйе и т.н!!ай стига вече само тренъори сте се събрали тук! пуууу :twisted: :twisted:

Върни се в “Архив”