Пълна мобилизация!!!
Публикувано от CSKASOFIA.com в Неделя 24, Октомври 2010 21:41:32
Пълна мобилизация!!! Скандалът най-после ескалира, положението е такова, че и на слепец трябва да му се отворят очите!
Няма да ви припомням изцяло хронологията, понеже разчитам, че повечето наистина четете, слушате, гледате и следите случващото се с ЦСКА. Но вчера бяхме много малко хора в Перник, а на медиите нямам доверие, въпреки, че звъняхме телефони до Ринг ТВ и до близки нам журналисти, които обаче засега се крият.
Набързо какво се случи вчера (дано всички други подробности и гледни точки също излязат):
Като начало отидохме с червени фланелки, шалчета, заедно с деца, приятелки и т.н. Аз съм свободен човек, моите приятели са свободни хора. И винаги ще бъде така, ние всички с вас сме граждани на ЕС, граждани на Майка България! Ние имаме право да отидем на мач, никой не може да ни изгони и не бива. Никой не може да ни каже какво да пеем, нито пък да ни заплашва или прави каквото и да е, наказуемо и преследвано от закона! За да защитим правата, нашите и на тези на приятелите и семейството ни!
Дойдоха около 40 коли (да не ги описвам) пред стадиона, а на него вече беше влезнала по-голямата част от агитката, но въпреки това, отвън имаше поне 50 полицая в пълно бойно снаражение, джипове, техника, всичко необходимо за охрана. Там обаче имаше фенове, приятели, хора, които са ни били близки като семейство, които нямаха този късмет да влязат на стадиона. Пред очите на полицията, групата от тези коли (даже не знам как да ги нарека) пребиха Ивайло (Главата) Цветков. Очевидно те бяха излязли с желанието за кръв и насилие, аххх тези бедни душици!
Но с това изцепката не приключи. Някои от тях носеха потници на стюарди, извадени от боклуците на УЕФА и Васил Левски, влязоха през полицията, която чинно им направи коридор за "да влязат господата", както каза един дебел чичко в синя униформа.Обградиха по-голямата част от агитката, която беше вероятно около 200 човека и както написах - имаше жени и деца, а повечето от останалите бяха млади хора на по 20-тина години. Калоян Стоянов им даде нареждания къде и как да застанат. А първите думи на тези платени фенове, мутри и боклуци бяха: "Къде са Дуче и къде са тези които бойкотират?" Бяха споменати имена на хора, фракции и се търсеше саморазправа с тях. Но понеже видяха, че има камери, а боят определено щеше да е с хендикап за нас, Цимбика постави Нашият Председател, лидерът на Фенклуба на Привържениците на ЦСКА, в центъра, за да му бъде поискана сметка еднолично.
Някои от дошлите ги познаваме от телевизията, от различни места, но според думите им, те били "израснали на улицата" заедно с Калоян Стоянов - "Те ще бъдат на всеки мач тук в този сектор, ако вие продължавате, а вие може и да не си тръгнате от тук и може да забравите за влак и рейс ако продължавате." Цитирам по памет думите на г-на. Беше ни обяснено също и следното: "Вие взимате хляба на дъщеря ми, аз няма да оставя нещата така."; "Дали са 27 милиона, те няма да ви простят и да оставят нещата така!"
И какво ли още не, много още има за писане от заплахите и начина, по който беше направена операцията за сплашване на феновете, свободните граждани и най-важното - ваши Братя и Сестри!!! Докато пиша това ми идва да рева, не ми се вярваше, че е възможно българската полиция и моято родина да позволят това да се случи!
Вече мога и искам това да се промени! МВР, Правителство, сега е време да видим дали имаме най-после истински управници или поредните корумпирани и толериращи мутри и мракобесници, управляващи, които са доволни и щастливи, че са влезли в кацата с меда.
Побоища имаше и след края на мача и ни бе обяснено какво трябва да викаме и как трябва да се държим. То всъщност заплахи имаше през цялото време, а тези хора бяха ужасно нервни, но после излязоха гордо, тъй като полицията и специалната част за борба с футболното хулиганство ги пуснаха да си тръгнат триумфално, като победители. На мен лично от полицията ми беше казано: "Какво да направим, видяхме какво се случи, но..." И вдигаха ръмене, други се мазнеха с: "Дръпнете се да минат!"
Малките фенове успяха да видят какво беше през деветдесетте години. Сега помислете малко, дали трябва това да се случва и какво можем да направим? Всички да се вдигнат! Най-вече онези, които си стоите вкъщи, под предлог и с извинение, че "тези в червено на терена не играят нищо!" Защото Титан това искат - да сме малко, отборът да не върви и да ни няма. Искат да ни унищожат! Всички заедно, всички обединени!!! Пълна мобилизация, драги приятели, защото това е нашият дом, това е нашият отбор, аз ще умра за него ако трябва!!!
Темата е пускам по молба на cska_90 !
Истина за случая в Перник
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Истина за случая в Перник
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: Истина за случая в перник
Взимали ли са Дучето и Главата тези 3 000 лева на мач от ЦСКА ? И , ако са ги взимали , за какво са ги взимали ? А вие слуги на Дучето ли сте или сте роби на стремежа му пак да започне да рекетира червения клуб за пари ?
Последна промяна от viroglav на 25 окт 2010 18:42, променено общо 1 път.
Моето мнение е , че сега е момента сектор Г отново да е единен , иде мач с Берое нека в Г да има около 3 -4 000 и да дойдат тези мма бойци и не знам си какви. Истината аз я повтарях и на CSKA_90 трябва всички да сме единни и да сме на стадиона само там ще бъдем видяни и чути. Дано на мача с Берое в Г да има толкова колкото бяхме и с Рапид и ВСИЧКИ протестиращи фракций да са там в Г и тогава борбата ще я има , но тогава ще я има и победата и подкрепата за отбора, защото някой псевдо цесекари твърдят че на мача с австрийците само сме протестирали, не ни е си пяхме и песните за отбора и ако на мача с берое стане същото и сектор г е пълен много хора ще отстъпят, но няма да отстъпят като си седите у дома и пред дървеното и където и да е било. ВСИЧКИ НА МАЧА ЗА ПОБЕДА НА ТЕРЕНА И ИЗВЪН НЕГО. ЗА ТЕБЕ ПЕЕМЕ , ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМЕ , ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕМ

С едно нещо е съм съгласен: през 90те имаше много мелета, и между цскари и левскари, дори и когато не играеха по между си отборите, но никога не е имало мафия и манипулация в агитките.
Не ме вълнува коя личност може да ни обедини , а това да сме обединени . ВСИЧКИ НА МАЧА . САМО ТАКА ЩЕ СИ ПОКАЖЕМ МНЕНИЕТО„ САМО ТАКА ЩЕ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЯМА ДА СИ ПРЕДАДЕМ ОТБОРА
Аз лично не искам хореография и факли и т.н. Дучето също не го искам.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Love_ написа:Аз лично не искам хореография и факли и т.н. Дучето също не го искам.
АЗ може теб да не те искам , ама хората не ги интересува нали? На нашите мачове единственото интересно нещо са агитките , хореографиите и тъй нататък, а на теб ако ти пречат като си седиш у вас няма да има факли
Пфу, ако това е вярно нямам думи просто. Преди години Николай Банев беше бесен, че го обиждат феовете, но не си е позволявал подобни неща. Няма футбол, няма фенове. Не може феновете да ги е страх бе, не може да ти казват какво да скандираш бе. Ти не си никъв фен тогава бе. И което още по-стръшно- ти не си ЧОВЕК. Ти не си човек
П.П. Няма да лазим никога. Няма да лазим! Ние сме горди птици и няма да лазим. Ние сме горди птици! Ние ще летим и няма да лазим!

П.П. Няма да лазим никога. Няма да лазим! Ние сме горди птици и няма да лазим. Ние сме горди птици! Ние ще летим и няма да лазим!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
До автора на темата знаеш ли с какво се занимава тоя Главата както и всички тартори на фракциите 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
За мое съжаление боя над Главата беше много малко.Тоя заслужава много повече.Надявам се следващият мач да му е последен и никога повече да не виждаме тая свиня на стадиона.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]