Илюзията „достойна загуба”
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Илюзията „достойна загуба”
Хора бе това е футбол! Излизаш 11 срещу 11! Дори другия отбор да е по-класен ти винаги имаш шанс! Примери колкото искаш! Въпросът е дали когато се отвори шанса можеш да се възползваш от него! Ние нямахме чисти положения, но имахме поне 3-4 ситуации, при които при малко повече концентрация можеше да се стигне до гол! А когато се създаде такава ситуация при която само малко по-точен пас или по-прецизно отиграване може да ти създаде положение нещата вече не опират до бюджет, а до самочувствие и момента концентрация на футболистите! Именно затова смятам, че когато си загубил с 1-0 НЕЗАВИСИМО СРЕЩУ КОЙ(!!!) трябва да те е яд и да си готов да понесеш критика! Да, разликата в класите е голяма! Лил ни превъзхождаха игрово, но при повече концентрация от наша страна равния беше в обсега ни! Това е фактът! Равният беше в обсега ни и не го взехме! Може да сме нямали очаквания да вземем нещо във Франция, но реално имахме тази възможност! Именно затова аз съм леко разочарован!
Победатата си е победа, а загубата си е загуба !!! Няма средно положение.
Обаче аз лично предпочитам да паднем с 5:0 ама да сме се опитали да играем /колкото можем/ а не вар,пясък,цимент, чакъл /бетон
/и паркиран клубния автобус пред вратаря, блъскане по терена, лежане, търкаляне,ритници,шутове- във и извън стадиона и..... едно героично 0:0. Така играят други отбори,и се радват на точките си, все едно са били 3:0.
НО НЕ искам моя отбор да го прави !!!
...Ние не пеем само за победа - ние пеем за ЛЕВСКИ !!!!!
Обаче аз лично предпочитам да паднем с 5:0 ама да сме се опитали да играем /колкото можем/ а не вар,пясък,цимент, чакъл /бетон

НО НЕ искам моя отбор да го прави !!!
...Ние не пеем само за победа - ние пеем за ЛЕВСКИ !!!!!
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
parvanoff написа:Как да не играят бюджети, като футболистите дето са на терена точно с тези бюджети са купувани. !
Еми не, не е точно така, защото бюджетът на даден отбор отразява и стандарта на една страна. Пари за самолети, хотели, заплати, бази и т.н., които в Англия да речем са два пъти по-скъпи отколкото в Италия. Нали не смяташ, че Кевин Дойл например струва 5 млн лири /казвам го наслуки, нямам идея колко точно е/. Или като Стоичков е грал в ЦСКА за 350 лева заплата и сключва след това сделка за 10 000 долара в Барселона. Дали това го прави веднага 30 пъти по-добър играч.