"Валентин Михов потвърди за Гонг информацията, че се отказва от предложения му пост президент на ЦСКА. „Решението е лично мое. Реших, че в момента не съм необходим на ЦСКА и футбола”, заяви Валентин Михов. Той отказа по-обширни коментари по темата.
В петък собствениците на ЦСКА предложиха на Михов цялата власт в клуба и поста президент на „червения” клуб. След разговорите с Димитър Борисов и Иво Иванов Валентин Михов заяви, че ще разгледа предложението и ще прецени дали ще приеме предложения му пост.
По-рано днес обаче стана ясно, че бившия президент на ПФЛ се е отказал от предложението отправено от собствениците на „червените”. "
Ха сега,де?Шах...А,може би,мат?
Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА
Момчета несериозно е да изкарвате Дучето и Главата като главните виновници за проблемите на ЦСКА, просто не е сериозно, а от страни е много смешно.
Относно отказа на Михов, това не трябва толкова да ви изненадва, тъй като той не е Гьоре или Дочев, който лесно да бъде подведен и излъган.
Следващото име което ще се завърти сериозно в медиите ще е това на Ангел Бончев.
Относно отказа на Михов, това не трябва толкова да ви изненадва, тъй като той не е Гьоре или Дочев, който лесно да бъде подведен и излъган.
Следващото име което ще се завърти сериозно в медиите ще е това на Ангел Бончев.
Последна промяна от PFC Litex на 25 окт 2010 16:50, променено общо 1 път.

delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Нещо не можах да я разбера ''далаверата'' Митал-Кремиковци-ЦСКА!
На къв зор са ''карали'' Митал да взима ЦСКА?
Митал взе ЦСКА за да има някаква обществена подкрепа(т.е.когато Кремиковци трови София,ние ''червените'' фенове да си мълчим!Това го каза тогава кмета на София Бойко Борисов в Шоуто на Слави!И принципно си е така!)
Делянски, ти ме разсмя в този тъжен за мен денБожков се беше отказал от ЦСКА и карахте на изпарения от резервоара.Държавата-мащеха за вас постави условие към кандидатите за Кремиковци, в което влизахте и вие.Защо ли, и 2 години по-късно, когато Жеваго искаше Кремиковци, пак ЦСКА беше едно от условията?
Иии голяма мащеха ни е тя на НАС!
Големи простотии приказваш бе Саше...
Че кой приказва, че Държавата е против тях.. нали вие
Сега, заради тези десетки милиони, ТИТАН -АС и В. Михов не са стигнали до споразумение....естествено виновна е Държавата.. или този път вината е на друг обект
Последна промяна от Кашчей на 25 окт 2010 16:53, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- delqnski47
- Контакти:
Ха сега,де?Шах...А,може би,мат?
А може би пат?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- florentin_petre
- Контакти:
От всичко прочетено до момента се вижда че има много гняв и мъка в написаното, само със сълзи нестават нещата. Вальо Михов още не е дал окончателния си отговор, според мен той изчаква и събира инфо относно мнението на феновете за него, а то е много противоречиво. Много неща се изписаха колко от тях са истина незнам, но едно знам за тези две години нямаме никакво управление, Титан викат че са наляли 27 мил лева, е да ама само така нестава, сигурен съм че ако си бяха взели качествен човек за да управлява в ЦСКА можеше да им спести много, от тези пари а остатъка да се налее във ДЮШ, защото без млади бъдещи звезди нестава , неможе да ходиш на пазар все едно си тръгнал за кварталната бакалия и даси пазаруваш картофи а те да се окажат изгнили, а се отива на пазар и пробваш. Така че със или без Вальо трябва да има някакъв ред във този отбор защото конкретно в момента виждам едни червени фанелки без сърца, защото самите шефове са без такива. Много ми е болно за всичко което се случва а то се нарича ХАОС.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- delqnski47
- Контакти:
Че кой приказва, че Държавата е против тях.. нали виеДържавата не ви давала стадиона, Държавата ви взела базите (които никога не са били ваши).. Държавата това, Държавата онова.. и все против ЦСКА...Даже Държавата дължала милиони, десетки милиони на ТИТАН-АС, та затова не можели да покрият разходите си
Саше,сега какво се оказа??Че държавата ни била направила услуга така ли?За ''пореден път държавата-майка помогна на ЦСКА в труден момент'' като този път уредила собственик за отбора
Ваште тъпи бисери тоолкова ме радват
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
- blue avalanche
- Контакти:
florentin_petre написа:От всичко прочетено до момента се вижда че има много гняв и мъка в написаното, само със сълзи нестават нещата. Вальо Михов още не е дал окончателния си отговор, според мен той изчаква и събира инфо относно мнението на феновете за него, а то е много противоречиво. Много неща се изписаха колко от тях са истина незнам, но едно знам за тези две години нямаме никакво управление, Титан викат че са наляли 27 мил лева, е да ама само така нестава, сигурен съм че ако си бяха взели качествен човек за да управлява в ЦСКА можеше да им спести много, от тези пари а остатъка да се налее във ДЮШ, защото без млади бъдещи звезди нестава , неможе да ходиш на пазар все едно си тръгнал за кварталната бакалия и даси пазаруваш картофи а те да се окажат изгнили, а се отива на пазар и пробваш. Така че със или без Вальо трябва да има някакъв ред във този отбор защото конкретно в момента виждам едни червени фанелки без сърца, защото самите шефове са без такива. Много ми е болно за всичко което се случва а то се нарича ХАОС.
Пусни си Гонг след малко и ще разбереш отказа ли Михов на ЦСКА.
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: И Валентин Михов е обречен в ЦСКА!
Валентин Михов потвърди за Гонг информацията, че се отказва от предложения му пост президент на ЦСКА. „Решението е лично мое. Реших, че в момента не съм необходим на ЦСКА и футбола”, заяви Валентин Михов. Той отказа по-обширни коментари по темата.
В петък собствениците на ЦСКА предложиха на Михов цялата власт в клуба и поста президент на „червения” клуб. След разговорите с Димитър Борисов и Иво Иванов Валентин Михов заяви, че ще разгледа предложението и ще прецени дали ще приеме предложения му пост.
По-рано днес обаче стана ясно, че бившия президент на ПФЛ се е отказал от предложението отправено от собствениците на „червените”.
И от мен поклон пред сектор Г! Успяхте да изгоните Вальо... Големи сте!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
zavinagicska
- Контакти:
PFC Litex написа:Момчета несериозно е да изкарвате Дучето и Главата като главните виновници за проблемите на ЦСКА, просто не е сериозно, а от страни е много смешно.
Изкарват ги някъкви болни мозъци който може да са хора и на титан, Михов е умен мъж той не би се хванал някъде където вероятността да се изложи е голяма, титан са тотално компрометирани и аз трудно виждам изход от ситуацията най вероятно майкъла ще стане сега президент, който си е голям армеец, но пак титан не трябва да се месят и да върнат публиката на стадиона.
-
edkodimitrov
- Контакти:
добре! нещата в цска са зле-това го знае всеки !майсторъка е като са зле и евентуално ако бе станал президент ГИ ОПРАВИ ЗНАЧИ Е ГОЛЯМ ! ТЕ АКО СА СИ НАРЕД РАБОТИТЕ ЗАЩО ЩЕ ДАВАТ КЛУБА НА НЯКОЙ ДА ГО ОПРАВЯ? ми нали до вчера се биеше в гърдите че не го е страх и може да се справи !може дръжки ! и все пак БЛИЦ КАКВО НАПИШАТ ПЪРВИ ЗА ЦСКА -ВИНАГИ Е ВЯРНО !
Последна промяна от edkodimitrov на 25 окт 2010 16:59, променено общо 1 път.