Кого гледа Хер Матеус ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кого гледа Хер Матеус ?
това му е работата да ходи и гледа , какво гледа той си знае 
Стига заяжданици ... Виданов играе включи се перфектно срещу Уелс !!
стига сме се карали баш за националния ...
Очевидно е защо нямаме национален отбор. По въпроса за състава му сме по-разделени от сърби и черногорци по време на краткото съществуване на федерацията "Сърбия и Черна гора". Общо взето никой не иска националите да побеждават, стига повиквателна да получат или само сини или само червени.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
bluepower12 написа:Искам някой да ми обясни какво правеше Матеус на мача м/у 9-тия и 12 в БГ шампионата игран в Перник ???
Защо не гледа Берое ( 6-ти ) - Академик , Калиакра - Черноморец ( 3-ти ) ???
И това при положение че в ЦСКА има 4 или 5 Българи , а в Берое са поне 10 !!!
Дали някой не натиска Хер Матеус за разни Видановци ??? 1 ден след като каза , че в ЦКСА няма играчи за националния викна Виданов ... доста странно !!!
В титулярите на ЦСКА имаше 7 българи вчера,явно си в някаква грешка и влязоха още двама като смени,колко станаха,че немога да броия
-
Che Guevara
- Контакти:
Незнам кои играчи е наблюдавал,но май се е оглеждал за Мис България 
- Alexander Frei
- Контакти:
ЕМИЛ написа:това му е работата да ходи и гледа , какво гледа той си знае
+1
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Che Guevara написа:Незнам кои играчи е наблюдавал,но май се е оглеждал за Мис България
Баш па в Перник ли?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Доколкото знам от сигурен източник, Матеус си е търсил Голф-че от Пирник. Нали знаете, такива няма и в Германия даже. Фул тининг.... 
- benquick
- Контакти:
Alexander Frei написа:ЕМИЛ написа:това му е работата да ходи и гледа , какво гледа той си знае
+1Абсолютно, още повече, че до края на годината той няма други ангажименти с националния отбор.
Все се надявам, че малко от прословутата немска дисциплина ще проникне, ще прихване и не знам още как да се изразя и насам, на изток от р. Тимок и на юг от Дунава!
Малко си в грешка колега!Другия месец имаме контрола със Сърбия но това няма някакво
огромно значение все пак.За мен е радващо, че Матеус ходи да гледа и мачовете на отборите от долната половина на таблицата,все пак не се знае от къде ще изскочи зайчето?
Другото което е, че човека не ходи само на избрани мачове като Пъпеша а иска да види
какво е нивото на футболистите и от другите отбори.Досега разчиташе на помошниците си да го ориентират,сега иска лично да се увери което му прави чест.Надявам се да продължава така и моля ви не бързайте да го съдите още от сега,дайте му малко време да се ориентира в родната ни действителност и съм сигурен че всичко ще бъде ОК
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- Alexander Frei
- Контакти:
benquick написа:Малко си в грешка колега!Другия месец имаме контрола със Сърбия но това няма някакво
огромно значение все пак.За мен е радващо, че Матеус ходи да гледа и мачовете на отборите от долната половина на таблицата,все пак не се знае от къде ще изскочи зайчето?
Другото което е, че човека не ходи само на избрани мачове като Пъпеша а иска да види
какво е нивото на футболистите и от другите отбори.Досега разчиташе на помошниците си да го ориентират,сега иска лично да се увери което му прави чест.Надявам се да продължава така и моля ви не бързайте да го съдите още от сега,дайте му малко време да се ориентира в родната ни действителност и съм сигурен че всичко ще бъде ОК
Абсолютно си прав за контролата със Сърбия, колега, пропуснах я,
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!