23 октомври / 21:00 Калиакра - Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: 23 октомври / 21:00 Калиакра - Черноморец

Мнениеот Converse » 25 окт 2010 20:47

federer90 написа:Пореден безличен мач на акулите.

Лаконични приятелю, гледай си отбора с нас не се занимавай ;)
[center]Изображение[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 25 окт 2010 21:05

Converse написа:
Conan написа:
petkan написа:Няма значение кой-какъв е. Истината е, че Черноморец играха страхливо. Калиакра бяха много добре групирани и постигнаха своето. Но за отбор с амбиции, каквито вече изявиха нашите е съвсем нормално да може да се противопоставя успешно на такива "тактики" от страна на отбори без амбиции и да си взима мачовете. Но явно е, че нивото ни не припокрива амбициите ни. Все още.

Обаче сме съвсем близо до целта ... нуждаем се само от треньорска смяна , нищо повече ;)

Аз не мисля така. Или поне трябва да оставим Балъков да си върши работата спокойно до края на сезона. Ако се провали - да си удържи на думата. Няма нужда от излишно напрежение преди да сме видели крайния резултат ;)

Почти 2 години вече си работи , без никой да го притеснява за нищо . Малко напрежение ще му се отрази добре ;) Това в кръга на шегата . Докато постига някакви резултати , нека си остане начело . Но поне според мен - срещу слабаци да играеш супер дефанзивно ...едва ли това е най-правилния начин да изграждаш манталитет на победител в един отбор . Това което Черноморец показва като игра , е стила на Уимбълдън по времето когато Вини Джоунс беше звездата на отбора . Не смятам , че е нормално за един отбор с претенции за челото , да разчита защитна игра и основно на статични положения в атака .

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 25 окт 2010 21:14

Прави си Конан и мен ме е яд, ноооо си сдържам емоциите, поне до средата на юни ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 окт 2010 10:17

Абе както и да го погледнем в момента сме с най-доброто си класиране в историята,а именно 3 място и на 2 точки от първото не че го гоним само да отбележа.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 окт 2010 11:53

Parmalat написа:Абе както и да го погледнем в момента сме с най-доброто си класиране в историята,а именно 3 място и на 2 точки от първото не че го гоним само да отбележа.

A aз да отбележа, че миналата година по това време бяхме първи, ако не се лъжа с 8 победи и 1 загуба. А после......
Специално за мача - Калиакра са не лош отбор. Поне дотолкова, колкото да пазят резултат. В нападение нищо не направиха. Вкараха един случаен гол, не без помощта на Борел. Случва се. Не го виня. Проблема е, че ние играхме страхливо. Само с един Койта, забит в отбраната им. Никаква връзка през халфовете ни. Никакво преливане от отбрана в нападение. Далечни пасове към Койта и каквото стане. Даже и когато успееше да овладее топката, нямаше с кого да комбинира, защото никой не се включваше на помощ. Не знам, не съм аз човека, който да нарежда отбора, но с тази игра едва ли ще издържим дълго. Вярно, досега загуба нямаме....но и победа с резултат - също. Дано Краси знае какво прави. Още повече, че той самия обяви, че имаме достатъчна конкуренция в атака. Дано Лис се оздравее по-бързо, а и Каруча да влиза във форма....

Върни се в “Черноморец”