benquick написа:Тяхната 4,нашата 2 пъти и кво от това бе разбирач???
Те така се правят тези работи:"майсторски",с "драма",с погледи м/у защитниците тип:"Що го изтърва,бе?"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
benquick написа:Тяхната 4,нашата 2 пъти и кво от това бе разбирач???
blue avalanche написа:benquick написа:Тяхната 4,нашата 2 пъти и кво от това бе разбирач???
Те така се правят тези работи:"майсторски",с "драма",с погледи м/у защитниците тип:"Що го изтърва,бе?"
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
benquick написа:blue avalanche написа:benquick написа:Тяхната 4,нашата 2 пъти и кво от това бе разбирач???
Някой хора не са спали май?Мине не мине и влезеш в нашия форум да се иза*аш.Почваш да дразниш вече ве,ти пък се извади егати и големия капацитет да го ева.Виж си мненията
и кажи не е ли срамно по голямата ти част да са в нашия форум.Ега ти и фена на Левски
дето си,май май е по правилно да те наречеме г-н Антицесекар нали?
blue avalanche написа:benquick написа:Тяхната 4,нашата 2 пъти и кво от това бе разбирач???
vaskonti написа:blue avalanche написа:benquick написа:Тяхната 4,нашата 2 пъти и кво от това бе разбирач???
Я ми опиши със същите критерии гола на Лил срещу вас.
b0b1 написа:синя лавина:
Първо:ти си най-големия антицесекар сигурно, успя да ми оправиш настроението.
Второ:Какво стана с играенето и биенето на лефски?Май Латекса не знаеха, че трябва да биете задължително.Много съм доволен че ви биха със съдийска подкрепа.Да ви е по-сладко така.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта