ще те мина бързо, както експресния влак минава през малката селска гара Монтана!
 ще те мина бързо, както експресния влак минава през малката селска гара Монтана! 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
storm2 написа:Аз съм Сторм и за съжаление съм баннат за неопределено време по незнайни причини.... та искам да кажа на Анала ,че ми е объркал точките имам 7 не 4 ....и ако някой от модовете ако чете това да се смили над мен и аз съм човек и заслужавам втори шанс

[/offtopic]
[/offtopic] 
  Определено играта е доста оспорвана, а и има още доста мачове до края така, че нищо не се знае
 Определено играта е доста оспорвана, а и има още доста мачове до края така, че нищо не се знае 
redrOck написа:Успях да се върна на първото място този кръг, което е добре

Бижутера написа:[offtopic]storm2 написа:Аз съм Сторм и за съжаление съм баннат за неопределено време по незнайни причини.... та искам да кажа на Анала ,че ми е объркал точките имам 7 не 4 ....и ако някой от модовете ако чете това да се смили над мен и аз съм човек и заслужавам втори шанс
за заобикаляне на бан знаеш ли какво се прави?

[/offtopic]

redrOck написа:Успях да се върна на първото място този кръг, което е добре
 Аз малко пропуснах да дам прогнози
 Аз малко пропуснах да дам прогнози  ама смятам от другия кръг да няма повече неизвинени от мене
 ама смятам от другия кръг да няма повече неизвинени от мене  

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта