[24.10.10г.] Ман. Сити - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Re: [24.10.10г.] Ман. Сити - Арсенал

Мнениеот Gunners » 24 окт 2010 20:47

WHAT A WASTE OF MONEY!
WHAT A WASTE OF MONEY!
WHAT A WASTE OF MONEY!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 24 окт 2010 20:48

Frankie Lampard написа:Честита победа.След малко влизам в форума на Арсенал за България да чета ,че ще има здраво шоу. :lol: :lol: :lol:

Нормално, при нас е весело винаги. АМа то кво има да стоиш у вашия замрял форум :lol: :lol: :lol: Приятно четене :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 24 окт 2010 20:51

За мача: Шамак много добре изигра положението при червения картон. Първо много добре намери пролука в защитата им и след това неопитността на оня пич Боята си каза думата. Жив и здрав да е гъзето :lol:

Фабиански направи страхотни спасявания, определено е играч на мача. Сеск беше под нивото си но ще ни е длъжник следващия мач. Сонг беше страхотен, много голямо КПД показа този мач. Като цяло съм адски щастлив да бием многомилионната селекция на Сити-ту с такъв резултат и то на техния стадион. Честито на всички гънъри !!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 окт 2010 20:55

Gunners написа:За мача: Шамак много добре изигра положението при червения картон. Първо много добре намери пролука в защитата им и след това неопитността на оня пич Боята си каза думата. Жив и здрав да е гъзето :lol:

Фабиански направи страхотни спасявания, определено е играч на мача. Сеск беше под нивото си но ще ни е длъжник следващия мач. Сонг беше страхотен, много голямо КПД показа този мач. Като цяло съм адски щастлив да бием многомилионната селекция на Сити-ту с такъв резултат и то на техния стадион. Честито на всички гънъри !!!!!!!!

Мерси, и на теб честито ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 24 окт 2010 21:40

Нямах възможност да гледам мача, защото се прибрах преди малко, но като разбрах резултата направо полудях от кеф :lol:
Натрихме носа на чаршафите на техен терен и то с изразителна победа!
Честно казано не очаквах, че ще спечелим, но пък сега съм още по-щастлив, че го направихме!

Едно голямо браво на футболистите и честито на всички фенове на Арсенал!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 окт 2010 21:50

Честита победа на Гънърите ;)
Направо сте можели да си оправите головата разлика със Сити :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
crazyfists
Контакти:

Мнениеот crazyfists » 24 окт 2010 21:55

Невероятен Арсенал днес и честито на всички подкрепящи отбора (:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 окт 2010 22:07

Awesome написа:Нямах възможност да гледам мача, защото се прибрах преди малко, но като разбрах резултата направо полудях от кеф :lol:
Натрихме носа на чаршафите на техен терен и то с изразителна победа!
Честно казано не очаквах, че ще спечелим, но пък сега съм още по-щастлив, че го направихме!

Едно голямо браво на футболистите и честито на всички фенове на Арсенал!

Честито, обаче трябва да те е доста яд, че си изпуснал да гледаш :| :roll: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 24 окт 2010 22:18

Идея си нямаш :( Аз се обадих малко преди първото полувреме на един приятел да го питам за резултата и се случи точно тогава, когато ни дадоха дузпа. Тези секунди, през които чаках да разбера дали ще вкараме бяха като часове...
И след като ми казаха, че сме изпуснали дузпата си викам - "Край, сега ни обърнаха" :x И като видях накрая, че сме ги разбили така извиках, че тия до мен се опулиха и взеха да ме питат какво е станало :lol:
Да спомена само, че в последните 15 мача като гости (без да броя този) винаги са ни вкарвали :shock: Най-накрая една суха мрежа :)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 окт 2010 23:33

Awesome написа:Идея си нямаш :( Аз се обадих малко преди първото полувреме на един приятел да го питам за резултата и се случи точно тогава, когато ни дадоха дузпа. Тези секунди, през които чаках да разбера дали ще вкараме бяха като часове...
И след като ми казаха, че сме изпуснали дузпата си викам - "Край, сега ни обърнаха" :x И като видях накрая, че сме ги разбили така извиках, че тия до мен се опулиха и взеха да ме питат какво е станало :lol:
Да спомена само, че в последните 15 мача като гости (без да броя този) винаги са ни вкарвали :shock: Най-накрая една суха мрежа :)

Фабиански днес пази страхотно, в защита също стояхме добре, като никога. Единствено Фабрегас малко ме разочарова днес, след пропуснатата дузпа определено го беше страх да стреля към вратата, иначе мача можеше да е решен още до 50 и някоя минута...но нищо има и такива дни :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Арсенал”