WHAT A WASTE OF MONEY!
WHAT A WASTE OF MONEY!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Frankie Lampard написа:Честита победа.След малко влизам в форума на Арсенал за България да чета ,че ще има здраво шоу.![]()
![]()
Gunners написа:За мача: Шамак много добре изигра положението при червения картон. Първо много добре намери пролука в защитата им и след това неопитността на оня пич Боята си каза думата. Жив и здрав да е гъзето![]()
Фабиански направи страхотни спасявания, определено е играч на мача. Сеск беше под нивото си но ще ни е длъжник следващия мач. Сонг беше страхотен, много голямо КПД показа този мач. Като цяло съм адски щастлив да бием многомилионната селекция на Сити-ту с такъв резултат и то на техния стадион. Честито на всички гънъри !!!!!!!!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Awesome написа:Нямах възможност да гледам мача, защото се прибрах преди малко, но като разбрах резултата направо полудях от кеф![]()
Натрихме носа на чаршафите на техен терен и то с изразителна победа!
Честно казано не очаквах, че ще спечелим, но пък сега съм още по-щастлив, че го направихме!
Едно голямо браво на футболистите и честито на всички фенове на Арсенал!
Awesome написа:Идея си нямашАз се обадих малко преди първото полувреме на един приятел да го питам за резултата и се случи точно тогава, когато ни дадоха дузпа. Тези секунди, през които чаках да разбера дали ще вкараме бяха като часове...
И след като ми казаха, че сме изпуснали дузпата си викам - "Край, сега ни обърнаха"И като видях накрая, че сме ги разбили така извиках, че тия до мен се опулиха и взеха да ме питат какво е станало
![]()
Да спомена само, че в последните 15 мача като гости (без да броя този) винаги са ни вкарвалиНай-накрая една суха мрежа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта