Ботев-Родопа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Родопа 2:1
само да е сно - аз съм супер доволен от резултат и трите точки и тъй кат не бях на стадиона не мога да коментира играта добре. и двете греди май бяха първото ... второто "НИЩО не играхме" 

Дано е подценяване,защото с тази игра не виждам как ще измъкнем нещо от гълъбово и нафтата.И хубаво че не играем за купата, въпреки че ми се искаше.
за тва КАК сме играли ...
След края на мача наставникът на Ботев Марин Бакалов определи мача като изключително слаб за неговия отбор: „Играхме много под възможностите си и въобще не съм доволен. Липсваха ни идеи и креативност. Нямаше настроение в играта ни. Мисля, че някои футболисти са психически обременени. Най-хубавото е, че победихме. Родопа доказа, че не случайно е в челото на класирането, но не трябва да допускаме да треперим в края на мачовете, както се случи днес.”
След края на мача наставникът на Ботев Марин Бакалов определи мача като изключително слаб за неговия отбор: „Играхме много под възможностите си и въобще не съм доволен. Липсваха ни идеи и креативност. Нямаше настроение в играта ни. Мисля, че някои футболисти са психически обременени. Най-хубавото е, че победихме. Родопа доказа, че не случайно е в челото на класирането, но не трябва да допускаме да треперим в края на мачовете, както се случи днес.”
-
- Контакти:
Какво пишеше на тениската която Курдов показа ?!?
-
- Контакти:
Защо да беше слаб мача? Че те Родопа се бранеха по 11 човека абсолютно всеки път когато нападахме. Много анти отбор са. Бихме трудно,но важното е че бихме! Наско Курдов ми напълни душата,че е приел толкова навътре идеята за БОТЕВ. Обаче се вижда,че наистина ни трябват качествени бекове...просто и Фанев и Енчев в момента нямат игрова практика,а Учиков някак си не му е там мястото. Отляво Васко Гуджев....абе не е за там. Момчето си е за средата на терена...Харесаха ми също така и някой комбинаций между Какалов и Курдов. Мисля си,че със завръщането на Стефан Костадинов и Николай Манчев отбора придобива много добър вид!
[offtopic]СКАЧАЙТЕ С НАС!
[/offtopic]
[offtopic]СКАЧАЙТЕ С НАС!

SINCE 1912
- емо73канар
- Контакти:
ТОЙ НЕ УМИРА.
-
- Контакти:
Niki-Barca написа:Какво пишеше на тениската която Курдов показа ?!?
Той не умира! Като ликът на БОТЕВ е в "О"-то.
SINCE 1912
- chepondrev 1912
- Контакти:
Публиката беше просто невероятна. След 2-3 подканяния - "пейте с нас" - накрая ТИ започна да скандира "СТА-ВАЙ-ТЕ" и тогава целия стадион скачаше и пееше. НЕВЕРОЯТНО КРАСИВО
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
chepondrev 1912 написа:Публиката беше просто невероятна. След 2-3 подканяния - "пейте с нас" - накрая ТИ започна да скандира "СТА-ВАЙ-ТЕ" и тогава целия стадион скачаше и пееше. НЕВЕРОЯТНО КРАСИВО
Наистина - буквално се тресеше целия стадион, не вярвах да го видя това, но ето - днес се случи

Иначе беше от типа "криви"... Минал - заминал, няма какво толкова, според мен, да го обсъждаме.
Не натискайте ТУК!
За добро или лошо - очакван резултат. Появата на нови хора в една общост /в случая Какалов и Манчев в отбора/ винаги води до определен период на "натаманяване" на пластовете. Предполагам до мач, два ще отмине и отново ще газим в 5-6 гола.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.