Днес както си гледах мача и така правех сметка ако победим на кое място ще сме и вече сме 8ми малко незадоволитнелно за ЦСКА,но какво да се прави всеки отбор има криза.Пускам тази тема за малко сметки в следващия 12 кръг в А група.
Нас цскарите ни интересуват в този 12 кръг отборите на Локо Пд,Берое,Славия и донякъде Локо сф да губят точки.Нека видим програмата.
ЦСКА - Берое
Левски - Локомотив (Пловдив)
Черно море - Локомотив (София)
Литекс - Славия
-Виждаме,че ЦСКА има пряк двубой с Беоре и ако победим със сигорност се придвижваме 1 място нагоре(7-мо място).
-След това Левски приема Локо Пд-а сега локо пд както е пред нас с 1 точка ми се иска да паднат от левски....(малко неговоря като фен на ЦСКА,но нека пролетта мислим за литекс,левски и черноморец)Да кажем,че Локо пд няма да вземе максимален брой точки от Герена и така ЦСКА може да се изкачи в класирането(6-то място).
-Черно море-Локо Сф този мач мисля,че ще бъде replay на чм-славия много голове и победа за ЧМ защото са домакински отбор.(Този мач не ни засяга много,но е хубаво да губи точки локо СФ).
-Литекс-Славия.....мисля,че това няма да е мач,а венци ще извади славистите от терена,защото ще почне с атаките към съдийте.Но ако славия загуби в Ловеч,това значи,че ЦСКА има шанс да се изкачи на 5 място.Е ето това исках да споделя с феновете на ЦСКА и очаквам ние да си вземем мача с Берое пък другите да правят каквото искат.
Накратко:ЦСКА може да излезе на 5-то място след 12-ия кръг.НАПРЕД АРМЕЙЦИ
!!!И ПАК КАЗВАМ,МОЛЯ САМО ФЕНОВЕ НА ЦСКА ДА ПИШАТ В ТАЗИ ТЕМА!!!
Само за истински фенове на ЦСКА !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Само за истински фенове на ЦСКА !!!
Още по-хубаво ще е ако СуперЛюбо бие утре и сме на 9 точки от първото място. При сегашната ситуация трудно можеме да ги наваксаме, но чудеса се случват. А и ако не вярваме че можеме да станеме шампиони то по-добре да не играят футболистите. Т.е. 9 точки могат да се окажат много малка преднина или изключително голяма. Това си зависи от нас как ще подкрепиме футболистите и от тяхната игра разбира се. Вжано е да не ги освиркваме при всеки грешен пас. Както беше с рапид.
- POPCORN
- Контакти:
oт такива сметки няма нужда, чвоек!Не се знае кой мач пак ще се наакаме!Нека да гледаме мач за мач и така!Ако биеме, е ясно, че ще се изкачваме в класирането, ако ли не ще си седим на някое незавидно място!Мисля само, че няма за къде да остъпваме повече!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- vrajdebec
- Контакти:
!!!И ПАК КАЗВАМ,МОЛЯ САМО ФЕНОВЕ НА ЦСКА ДА ПИШАТ В ТАЗИ ТЕМА!!!
Защо , другите мнения не са ли важни за теб?
mon1nho написа:Още по-хубаво ще е ако СуперЛюбо бие утре и сме на 9 точки от първото място. При сегашната ситуация трудно можеме да ги наваксаме, но чудеса се случват. А и ако не вярваме че можеме да станеме шампиони то по-добре да не играят футболистите. Т.е. 9 точки могат да се окажат много малка преднина или изключително голяма. Това си зависи от нас как ще подкрепиме футболистите и от тяхната игра разбира се. Вжано е да не ги освиркваме при всеки грешен пас. Както беше с рапид.
Добре,мерси,че ме подкрепи,но титлата ще е голяма хапка за нас...мисля,че 2ро или 3-то място ще хванем,но титлата...колкото и голям оптимист да съм..но ако стане няма да се сърдя :D :D :D
Сметките ти излизат само при условие, че ЦСКА бие в мача с Берое. А това не е 100 процента сигурно. Да не говорим, че след това имате мач с Локо Пд, който също не е сигурен. Тези мачове не са сигурни, предвид сегашната форма на отбора.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Предлагам първо да видим дали Вальо Михов ще се съгласи да дойде в Цирка който сме с в момента. И после лека по лекада вървим напред. Да не правим сметки от сега. Има много кръгове. Нищо не се знае. Миналата година в началото Литекс никой не ги броеше за живи. Паднаха от Бате играеха "правилен" футбол. Направиха една правилна променя и всичко тръгна. Да вървим стъпка по стъпка. Първо Вальо Михов и после всичко друго.
[center]
[/center]

stannn написа:Предлагам първо да видим дали Вальо Михов ще се съгласи да дойде в Цирка който сме с в момента. И после лека по лекада вървим напред. Да не правим сметки от сега. Има много кръгове. Нищо не се знае. Миналата година в началото Литекс никой не ги броеше за живи. Паднаха от Бате играеха "правилен" футбол. Направиха една правилна променя и всичко тръгна. Да вървим стъпка по стъпка. Първо Вальо Михов и после всичко друго.
Не виждам защо да не приеме Вальо Михов. Точно такъв въпрос му зададоха журналистите дали би приел да води ЦСКА точно в такъв тежък момент (цирк както ти се изрази) и той отговори че ако не помогне сега кога да го направи...
Дано. Ако вземе цялата власт нали се сещате, че този Калоян Стоянов може да не продължи да заема тази длъжност.
[center]
[/center]

POPCORN написа:oт такива сметки няма нужда, чвоек!Не се знае кой мач пак ще се наакаме!Нека да гледаме мач за мач и така!Ако биеме, е ясно, че ще се изкачваме в класирането, ако ли не ще си седим на някое незавидно място!Мисля само, че няма за къде да остъпваме повече!
Напълно съгласен , всички се изкушаваме тайничко да посмятаме , ама с играта която имаме................................ , а и не се знае утре Титан каква "топ" новина/простотия са ни приготвили.