Локо Пловдив - Сливен 2:1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: Локо Пловдив - Сливен 2:1

Мнениеот to6kata1912 » 06 мар 2009 18:28

САМО НЕ МОЖАХ ДА ВИДЯ ТИЯ ОТ ГОНГ КАК ВИДЯХА 4000 НА СТАДИОНА, КАТО ЛИЧНО ВИДЯХ, ЧЕ НЯМАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2000????????????????????
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 мар 2009 18:28

Стана добър мач. локо пд се нуждаеше от 3-те точки, за да дръпне, по напред в класирането. беше открит мача, до последният съдийски сигнал. Доста положения и пред 2-те врати. Можеше да бъде по резултатен тази среща, ако се бяха реализирали повече положения и от двата отбора. Надявам се, че ще има повече такива открити и зрелищни мачове, които да наблюдаваме ние феновете. Честити 3 точки на футболистите, ръководството и феновете, на чернобелия тим от пловдив.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 06 мар 2009 18:33

30% от песните им бяха срещу нас.... комплексари
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 06 мар 2009 18:39

Срещу 14 на терена трудно се играе! Все пак повечето се раздадоха почти на 100% Митко Илиев не можа да спре и да отиграе нито една топка - пред поне това го можеше, без вкарването на голове!? Даже не скачаше, а чакаше топката да падне :roll: Добре че имаме все още трима-четирима класни играчи непродадени!4-5 домакински победи ще ни стигнат да останем в групата, а и отнякъде точица като гости можем и да вземем :)

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 06 мар 2009 18:40

to6kata1912 написа:САМО НЕ МОЖАХ ДА ВИДЯ ТИЯ ОТ ГОНГ КАК ВИДЯХА 4000 НА СТАДИОНА, КАТО ЛИЧНО ВИДЯХ, ЧЕ НЯМАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2000????????????????????

[offtopic]комплекс :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 06 мар 2009 18:46

THE G.A.M.E написа:Аз ще се спра по конкретно на мача....не смятам да засягам съдийството щото няма смисъл....българските рефери вече доказаха, че не свирят така по поръчки, колкото от некъдърност !
Сега за мача.....уникален мач ! Дай боже повече такива мачове до края на първенството, червени картони, атаки и към двете врати, като едвали не, всяка носеше опасност....тук някой може да каже: значи не стават защитите....майната им на защитите, заради такива мачове си заслужава да си на стадиона ! От това което видях, мачът можеше спокойно да е нещо от рода на: 5:4 , но и с този резултат, и най вече с развръзката си, мачът си беше зрелищен.
В заключение.....заслужена победа за Локо !

Утре ще гледаш мач с много голове в Мездра .Прогноза 4:5 за гостите с 5 гола на Миранда! :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

AC_DC
Контакти:

Мнениеот AC_DC » 06 мар 2009 18:47

Eх жълти съграждани, защо гледате нашите мачове? Само поздравиза момчетата за мъжката игра. така се играе с/у съдийски отбори. На мача имаше точно 23 фена на Сливен. Лично ги броих. А сега - НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТА, НАЛЕЙ ДА СЕ НАПИЕМ. ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА, ДА СЕ ВЕСЕЛИМ СЕГА............. А на Ботев - успех, каквото значи за тях, все пак са от най-футболния град

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Мнениеот neznaiko » 06 мар 2009 18:55

Абе, къде е Лечко..оФ?
евалата майни :)

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 06 мар 2009 18:56

AC_DC написа:Eх жълти съграждани, защо гледате нашите мачове? Само поздравиза момчетата за мъжката игра. така се играе с/у съдийски отбори. На мача имаше точно 23 фена на Сливен. Лично ги броих. А сега - НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТА, НАЛЕЙ ДА СЕ НАПИЕМ. ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА, ДА СЕ ВЕСЕЛИМ СЕГА............. А на Ботев - успех, каквото значи за тях, все пак са от най-футболния град

Половината им песни бяха срещу нас, а другата половина бяха крадени предимно от нас песни.Ето ви по-горе още един пример!!!
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 06 мар 2009 19:03

Изказването за папагалите не беше на място изобщо :evil:
Иначе съм мега щастлив,малко казано,останах без дъх,невероятен отбор,невероятна игра,невероятна публика,четири хиляди и не знам точно колко каза диктора на стадиона,но това само ние го можем,в петъчния ден да напълним отново Лаута,пък и без това и мача се предаваше...абеее нямам думи,безкрайно съм щастлив!
Голямо благодаря на всички!!!
Както и на тези,които ни честитиха победата и аз ви пожелавам много успехи с вашия любим отбор! :)
Пожелава ви и да почувствате,това,което аз днес почувствах на мача...
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Върни се в “Локо Пловдив”