Локо Пловдив - Сливен 2:1
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- to6kata1912
Re: Локо Пловдив - Сливен 2:1
САМО НЕ МОЖАХ ДА ВИДЯ ТИЯ ОТ ГОНГ КАК ВИДЯХА 4000 НА СТАДИОНА, КАТО ЛИЧНО ВИДЯХ, ЧЕ НЯМАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2000????????????????????
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
-
- Контакти:
Стана добър мач. локо пд се нуждаеше от 3-те точки, за да дръпне, по напред в класирането. беше открит мача, до последният съдийски сигнал. Доста положения и пред 2-те врати. Можеше да бъде по резултатен тази среща, ако се бяха реализирали повече положения и от двата отбора. Надявам се, че ще има повече такива открити и зрелищни мачове, които да наблюдаваме ние феновете. Честити 3 точки на футболистите, ръководството и феновете, на чернобелия тим от пловдив.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- to6kata1912
30% от песните им бяха срещу нас.... комплексари
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
- LocoMotion
Срещу 14 на терена трудно се играе! Все пак повечето се раздадоха почти на 100% Митко Илиев не можа да спре и да отиграе нито една топка - пред поне това го можеше, без вкарването на голове!? Даже не скачаше, а чакаше топката да падне
Добре че имаме все още трима-четирима класни играчи непродадени!4-5 домакински победи ще ни стигнат да останем в групата, а и отнякъде точица като гости можем и да вземем 

to6kata1912 написа:САМО НЕ МОЖАХ ДА ВИДЯ ТИЯ ОТ ГОНГ КАК ВИДЯХА 4000 НА СТАДИОНА, КАТО ЛИЧНО ВИДЯХ, ЧЕ НЯМАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2000????????????????????
[offtopic]комплекс

THE G.A.M.E написа:Аз ще се спра по конкретно на мача....не смятам да засягам съдийството щото няма смисъл....българските рефери вече доказаха, че не свирят така по поръчки, колкото от некъдърност !
Сега за мача.....уникален мач ! Дай боже повече такива мачове до края на първенството, червени картони, атаки и към двете врати, като едвали не, всяка носеше опасност....тук някой може да каже: значи не стават защитите....майната им на защитите, заради такива мачове си заслужава да си на стадиона ! От това което видях, мачът можеше спокойно да е нещо от рода на: 5:4 , но и с този резултат, и най вече с развръзката си, мачът си беше зрелищен.
В заключение.....заслужена победа за Локо !
Утре ще гледаш мач с много голове в Мездра .Прогноза 4:5 за гостите с 5 гола на Миранда!

САМО СПАРТАК ВАРНА
Eх жълти съграждани, защо гледате нашите мачове? Само поздравиза момчетата за мъжката игра. така се играе с/у съдийски отбори. На мача имаше точно 23 фена на Сливен. Лично ги броих. А сега - НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТА, НАЛЕЙ ДА СЕ НАПИЕМ. ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА, ДА СЕ ВЕСЕЛИМ СЕГА............. А на Ботев - успех, каквото значи за тях, все пак са от най-футболния град
Абе, къде е Лечко..оФ?
евалата майни
евалата майни

- pasaden
- Контакти:
AC_DC написа:Eх жълти съграждани, защо гледате нашите мачове? Само поздравиза момчетата за мъжката игра. така се играе с/у съдийски отбори. На мача имаше точно 23 фена на Сливен. Лично ги броих. А сега - НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТА, НАЛЕЙ ДА СЕ НАПИЕМ. ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА, ДА СЕ ВЕСЕЛИМ СЕГА............. А на Ботев - успех, каквото значи за тях, все пак са от най-футболния град
Половината им песни бяха срещу нас, а другата половина бяха крадени предимно от нас песни.Ето ви по-горе още един пример!!!
100 години символ на Пловдив
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Изказването за папагалите не беше на място изобщо
Иначе съм мега щастлив,малко казано,останах без дъх,невероятен отбор,невероятна игра,невероятна публика,четири хиляди и не знам точно колко каза диктора на стадиона,но това само ние го можем,в петъчния ден да напълним отново Лаута,пък и без това и мача се предаваше...абеее нямам думи,безкрайно съм щастлив!
Голямо благодаря на всички!!!
Както и на тези,които ни честитиха победата и аз ви пожелавам много успехи с вашия любим отбор!
Пожелава ви и да почувствате,това,което аз днес почувствах на мача...

Иначе съм мега щастлив,малко казано,останах без дъх,невероятен отбор,невероятна игра,невероятна публика,четири хиляди и не знам точно колко каза диктора на стадиона,но това само ние го можем,в петъчния ден да напълним отново Лаута,пък и без това и мача се предаваше...абеее нямам думи,безкрайно съм щастлив!
Голямо благодаря на всички!!!
Както и на тези,които ни честитиха победата и аз ви пожелавам много успехи с вашия любим отбор!

Пожелава ви и да почувствате,това,което аз днес почувствах на мача...
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе