"Нов период за ЦСКА"???съдбата на ЦСКА???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

pensioner

"Нов период за ЦСКА"???съдбата на ЦСКА???

Мнениеот pensioner » 06 мар 2009 14:56

"Нов период за ЦСКА" започва днес,но това е само на хартия.То нов период започна и когато Лупи разпродаде всичко и чичо Митко пое останалото,за да се превърне заслужено в герой-човекът,който единствен милее за клуба,историята на четирите свещени букви и тяхното бъдеще.След мача с Пирин Димитър Пенев бе сменен на поста старши-треньор на ПФК ЦСКА от смоя племенник-Любослав Пенев.Но,какви са причините най-добрият треньор в България да бъде заменен с Любо Пенев и с какво последния превъзхожда по нещо чичо си,не беше разяснено.
Важното е,че ние феновете на ЦСКА сме силно привързани към Димитър Пенев и сме му благодарни за резултатите и добрата игра на ЦСКА,които той изгради с много труд и малко средства.
Любо Пенев е една много противоречива фигура.Като фен на ЦСКА няма да го коментирам,но ще кажа,че чичовото няма нужния треньорски опит и тепърва ще се учи.Ще се учи,тренирайки шампиона ЦСКА! :shock:
Като футболист Пенев-младши постига завидни успехи и играе сред класни отбори-в Испания и в ЦСКА.Със своите 170 гола в испанското първенство Любо Пенев заслужава признание,но такова като ниво треньор той тепърва ще се опитва да получи.Като типичен армеец той бе старателен и упорит футболист,а сега поема треньорския пост в ЦСКА с бодър дух,здраво тяло,високо самочувствие,хъс,спортна злоба и амбиция.Но дали всичко това ще е достатъчно ,за да бъде неутрализирана крещящята липса на треньорски опит?Времето ще покаже.А ако Любо е наследил от своя легендарен чичо,безусловния му късмет,то ние феновете на ЦСКА няма за какво да се притесняваме.
Но доколко беше навременна треньорската рокада?След цялата зимна подготовка,два дена преди подновяването на първенството ЦСКА има нов треньор.Времето ще покаже.
Първото действие,което Любо Пенев трябваше да направи и той направи,бе да изготви своя екип.Чичовото направи това светкавично и без много- много да се замисля.Ради Здравков запазва поста си,Сашо Станков хвърли оставка,а като кондиционен треньор бе привлечен испански специалист,личен познат с Пенев.
Първото изпитание за младия специалист ще бъде след малко повече от 24 часа.Мачът с Беласица може да поуспокои нажежената обстановка в "Борисовата градина",но всичко друго освен победа ще бъде прието като трагедия и може да разруши доверието на феновете,които и сега се съмняват в треньорските качества на Любо Пенев.Дали Любо ще преодолее първото изпитание отново времето ще покаже,но този път няма да чакаме толква дълго.
Хубавата новина е,че легендата Димитър Пенев остава на работа в ЦСКА,като ще запази поста си на шеф на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА.Лично аз ще съм доста по-спокоен като знам,че Чичо Митко ще бъде винаги наблизо и при нужда ще дава съвет и ще "подръпва ушите" на племенника си.Пожелавам успех на Любо Пенев.Утре предполагам,че ще придобием по-ясна представа за неговия метод и маниери на работа. :)

Потребителски аватар
krasen_g
Контакти:

Re: "Нов период за ЦСКА"???съдбата на ЦСКА???

Мнениеот krasen_g » 06 мар 2009 15:27

pensioner написа:"Нов период за ЦСКА" започва днес,но това е само на хартия.То нов период започна и когато Лупи разпродаде всичко и чичо Митко пое останалото,за да се превърне заслужено в герой-човекът,който единствен милее за клуба,историята на четирите свещени букви и тяхното бъдеще.След мача с Пирин Димитър Пенев бе сменен на поста старши-треньор на ПФК ЦСКА от смоя племенник-Любослав Пенев.Но,какви са причините най-добрият треньор в България да бъде заменен с Любо Пенев и с какво последния превъзхожда по нещо чичо си,не беше разяснено.
Важното е,че ние феновете на ЦСКА сме силно привързани към Димитър Пенев и сме му благодарни за резултатите и добрата игра на ЦСКА,които той изгради с много труд и малко средства.
Любо Пенев е една много противоречива фигура.Като фен на ЦСКА няма да го коментирам,но ще кажа,че чичовото няма нужния треньорски опит и тепърва ще се учи.Ще се учи,тренирайки шампиона ЦСКА! :shock:
Като футболист Пенев-младши постига завидни успехи и играе сред класни отбори-в Испания и в ЦСКА.Със своите 170 гола в испанското първенство Любо Пенев заслужава признание,но такова като ниво треньор той тепърва ще се опитва да получи.Като типичен армеец той бе старателен и упорит футболист,а сега поема треньорския пост в ЦСКА с бодър дух,здраво тяло,високо самочувствие,хъс,спортна злоба и амбиция.Но дали всичко това ще е достатъчно ,за да бъде неутрализирана крещящята липса на треньорски опит?Времето ще покаже.А ако Любо е наследил от своя легендарен чичо,безусловния му късмет,то ние феновете на ЦСКА няма за какво да се притесняваме.
Но доколко беше навременна треньорската рокада?След цялата зимна подготовка,два дена преди подновяването на първенството ЦСКА има нов треньор.Времето ще покаже.
Първото действие,което Любо Пенев трябваше да направи и той направи,бе да изготви своя екип.Чичовото направи това светкавично и без много- много да се замисля.Ради Здравков запазва поста си,Сашо Станков хвърли оставка,а като кондиционен треньор бе привлечен испански специалист,личен познат с Пенев.
Първото изпитание за младия специалист ще бъде след малко повече от 24 часа.Мачът с Беласица може да поуспокои нажежената обстановка в "Борисовата градина",но всичко друго освен победа ще бъде прието като трагедия и може да разруши доверието на феновете,които и сега се съмняват в треньорските качества на Любо Пенев.Дали Любо ще преодолее първото изпитание отново времето ще покаже,но този път няма да чакаме толква дълго.
Хубавата новина е,че легендата Димитър Пенев остава на работа в ЦСКА,като ще запази поста си на шеф на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА.Лично аз ще съм доста по-спокоен като знам,че Чичо Митко ще бъде винаги наблизо и при нужда ще дава съвет и ще "подръпва ушите" на племенника си.Пожелавам успех на Любо Пенев.Утре предполагам,че ще придобием по-ясна представа за неговия метод и маниери на работа. :)

СПОРЕД МЕН ЛЮБО ЩЕ СЕ СПРАВИ. НО НЕ ЗАЩОТО Е СИЛЕН ТРЕНЬОР ИЛИ ДОБЪР ПСИХОЛОГ, А ЗАЩОТО В ЕКИПА МУ ИМА ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ- ВИЗИРАМ ИСПАНСКИЯ СПЕЦИАЛИСТ И РАДИ ЗДРАВКОВ. И МЕН МЕ УСПОКОЯВА МИСЪЛТА, ДИМИТЪР ПЕНЕВ ОСТАВА В КЛУБА. ПРИТЕСНЯВА МЕ КАУБОЯ - БЕШЕ СЛАБ И КОМПРОМЕНТИРАН СЪДИЯ, А СЕГА Е СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР. ОСВЕН ТОВА ФУТБОЛИСТИТЕ СА НАЙ- ДОБРИТЕ В БГ, НО ТРЯБВА ДА СТАНАТ И ОТБОР. ДАНО ФИНАЛИЗИРАНЕТО НА СДЕЛКАТА И ШУТА В ЗАДНИКА НА ЛУПИ СЕ СЛУЧАТ ПО- СКОРО.
Последна промяна от Darina на 06 мар 2009 16:02, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)

cskaole

Мнениеот cskaole » 06 мар 2009 16:56

Абе честно казано според мен Чичовото направо ще ни разгони фамилията. Няма нито опита, нито класата (дори и на говорене) на чичо си. Вярно е, добър футболист беше, ама не от всяко дърво става свирка. Да не стане само така, че накрая ЦСКА заедно с всичките си фенове да издуха супата заради грешките на управниците...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 06 мар 2009 16:59

Още един мач не сме изиграли под негово ръковдство и песимизъм! Може да е скрит треньорски талант! Да се окаже българския Муриньо!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

cskaole

Мнениеот cskaole » 06 мар 2009 17:10

hlucho написа:Още един мач не сме изиграли под негово ръковдство и песимизъм! Може да е скрит треньорски талант! Да се окаже българския Муриньо!

Дано да е така, пък и новия Паро Никодимов да се окаже, няма лошо. Само да не се окаже българският Рой Кийн, че тогава лошо ни се пише...

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 06 мар 2009 17:23

Ако Ради Здравков не поеме нещата в ръцете си и остави тия смешници от новия екип да си развяват байрака, ще ви е трудно да се удържите в горната част на таблицата .... Аз не мога да си обясня еуфорията ?!?!? Я си спомнете Стоичков ! Я си спомнете, че Л.Пенев беше помощник в националния през онези срамни месеци ..... А и този кондиционен треньор като е толкова велик що е без отбор толкова месеци. Добрите специалисти си имат отбори и здрави ангажименти ?!?! Аз лично , ако бях цесекар щях да тръпна от ужас! В момента на вашето отборче му тряваше доказан специалист от жубнина, ама тогава трябваше хиените - мениджъри около клуба да се простят с трансферната политика днес купувам за 50 стотини утре го продавам за 55 ст. .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 06 мар 2009 18:38

Нищо не можем да кажем за Любо Пенев, преди да видим резултатите от работата му, освен:
Които не го харесва - да духа супата!!!
За първи път е старши треньор и аз му пожелавам успех и късмет от все сърце!!!!
Със сигурност и чичо му - Димитър Пенев (най-успелия БГ треньор на 20ти век ) му желае същотото, както и всички истински фенове на най-титолувания БГ отбор !!!!!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 06 мар 2009 19:03

Пожелавам му успех на Любо, заслужава малко време. Рано е да го отписваме, а полусезона сега започва. Играчите ги имаме, дано нещата потръгнат. А за всички от Левски и за BlueS - `футболната издънка Любо Пенев`??? Ти нещо да си чувал за испанското първенство и над 100 гола на тая `издънка`? Вие говедата винаги ще ме изумявате. Като нямате големи футболисти, значи всички други са издънки. Свикнете с мисълта, че не сте имали и няма да имате футболисти като тези на ЦСКА. Сравненията Бербатов- Гонзо и Мартин Петров- Йовов са показателни за това какво е ЦСКА и какво Левски. В Европа големите победи като тази срещу Ливърпул при Йешич не могат да се сравняват с `успехите` срещу колоси като Киево и Удинезе. Дори когато в ЦСКА нещо не върви, играем достойно. На всеки се случват издънки, но ЦСКА никога не е бил наричан `ЕВРОИДИОТ` от немски вестник, за разлика от вас. Гледайте си отбора и стига сте писали в теми за ЦСКА, да не ви сгази трактора на БАТЕ или тамПЕРЕ. ЦСКА беше, е и ще бъде голям отбор, независимо от всичко. Пожелавам на феновете нова титла и успешно представяне в Европа.

Върни се в “ЦСКА”