''Господари на ефира'' връчи златен скункс на Стратега
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
''Господари на ефира'' връчи златен скункс на Стратега
''Господари на ефира'' са се чудили кво да правят освен да си бъркат в гъза,тъй като няма с кой вече да се изгафят,та са решили келешите да се подиграят с треньора,който ни караше да се гордеем в Америка с нашия футбол!И ето с какво му отблагодарихме!Подиграваме се,че заеквал,че не можел да говори,че бил пияница,че не знам си какво си!Ето какво ще кажа на всички малоумни същества в този форум:ЗАРАДИ ВАС НИ Е ТАКАВА ДЪРЖАВАТА И ЗАРАДИ ВАС ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СТРАДА!Това е което искам да кажа!Благодаря за разбирането 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: ''Господари на ефира'' връчи златен скункс на Стратега
delqnski47 написа:''Господари на ефира'' са се чудили кво да правят освен да си бъркат в гъза,тъй като няма с кой вече да се изгафят,та са решили келешите да се подиграят с треньора,който ни караше да се гордеем в Америка с нашия футбол!И ето с какво му отблагодарихме!Подиграваме се,че заеквал,че не можел да говори,че бил пияница,че не знам си какво си!Ето какво ще кажа на всички малоумни същества в този форум:ЗАРАДИ ВАС НИ Е ТАКАВА ДЪРЖАВАТА И ЗАРАДИ ВАС ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СТРАДА!Това е което искам да кажа!Благодаря за разбирането
ТОЧНО С ДИМИТЪР ПЕНЕВ ЛИ НАМЕРИХА ДА СЕ ИЗКОДОШАТ?! ЗАЩО НА ЛУПИ И БАТКОФ НЕ Я ВРЪЧИХА? АБЕ, ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ПРЕДАВАНЕТО, КЪДЕТО ВСИЧКИ УЧАСТНИЧКИ ЗАБРЕМЕНЯВАТ ?

Последна промяна от Darina на 09 мар 2009 12:51, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
Причина: Пиши с малки букви
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)
delqnski47 написа:''Господари на ефира'' са се чудили кво да правят освен да си бъркат в гъза,тъй като няма с кой вече да се изгафят,та са решили келешите да се подиграят с треньора,който ни караше да се гордеем в Америка с нашия футбол!И ето с какво му отблагодарихме!Подиграваме се,че заеквал,че не можел да говори,че бил пияница,че не знам си какво си!Ето какво ще кажа на всички малоумни същества в този форум:ЗАРАДИ ВАС НИ Е ТАКАВА ДЪРЖАВАТА И ЗАРАДИ ВАС ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СТРАДА!Това е което искам да кажа!Благодаря за разбирането
Браво на господари на ефира.
Споко, пичове!По-добре лоша реклама, от колкото никаква!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
тези педераси наградиха и Краси за неговото парче. пqк тази сyтрин това сqщото парче го слушах по Chicago радио. Време е водищите да се самонаградят за голям идиотизъм
ZYKLON написа:delqnski47 написа:''Господари на ефира'' са се чудили кво да правят освен да си бъркат в гъза,тъй като няма с кой вече да се изгафят,та са решили келешите да се подиграят с треньора,който ни караше да се гордеем в Америка с нашия футбол!И ето с какво му отблагодарихме!Подиграваме се,че заеквал,че не можел да говори,че бил пияница,че не знам си какво си!Ето какво ще кажа на всички малоумни същества в този форум:ЗАРАДИ ВАС НИ Е ТАКАВА ДЪРЖАВАТА И ЗАРАДИ ВАС ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СТРАДА!Това е което искам да кажа!Благодаря за разбирането
Ейййй, теб съм те признал за крайно тъпо пърче и с всеки ден затъпяваш все повече и повече. Ама като гледам и господарите на ефира са тръгнали по твоя път.
cskaole написа:ZYKLON написа:delqnski47 написа:''Господари на ефира'' са се чудили кво да правят освен да си бъркат в гъза,тъй като няма с кой вече да се изгафят,та са решили келешите да се подиграят с треньора,който ни караше да се гордеем в Америка с нашия футбол!И ето с какво му отблагодарихме!Подиграваме се,че заеквал,че не можел да говори,че бил пияница,че не знам си какво си!Ето какво ще кажа на всички малоумни същества в този форум:ЗАРАДИ ВАС НИ Е ТАКАВА ДЪРЖАВАТА И ЗАРАДИ ВАС ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СТРАДА!Това е което искам да кажа!Благодаря за разбирането
Ейййй, теб съм те признал за крайно тъпо пърче и с всеки ден затъпяваш все повече и повече. Ама като гледам и господарите на ефира са тръгнали по твоя път.
Вярно са затъпяли.Тая награда трябваше да е за целия ви клуб,и най-вече за сбирщината наричаща себе си публика.
[Браво на господари на ефира.[/quote]
Ейййй, теб съм те признал за крайно тъпо пърче и с всеки ден затъпяваш все повече и повече. Ама като гледам и господарите на ефира са тръгнали по твоя път.[/quote]
Вярно са затъпяли.Тая награда трябваше да е за целия ви клуб,и най-вече за сбирщината наричаща себе си публика.[/quote]
Добре поне, че си го знаеш и си го признаваш.

Ейййй, теб съм те признал за крайно тъпо пърче и с всеки ден затъпяваш все повече и повече. Ама като гледам и господарите на ефира са тръгнали по твоя път.[/quote]
Вярно са затъпяли.Тая награда трябваше да е за целия ви клуб,и най-вече за сбирщината наричаща себе си публика.[/quote]
Добре поне, че си го знаеш и си го признаваш.

[offtopic]Тез господари на ефира могат да ми станат господари на оная бялата течност
дето ми излиза под налягане от тестисите през пикочопровода!
Дано им хареса
[/offtopic]
дето ми излиза под налягане от тестисите през пикочопровода!
Дано им хареса

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER