Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всяка Легенда си има име.....Нашето е ЛЕВСКИ!!
Клипа е много добър, направо нямам думи.
[offtopic]Evalata palante, straxoten klip samo za istinskite LEVSKARI. SAMO LEVSKI[/offtopic]
Последна промяна от rhaegar на 06 мар 2009 12:36, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
Уникално. Просто останах без дъх.
Re: МЪРИ ВЗИМАЛ РАБЕХ.!!!!!!!!!!!!!!
И аз съм на това мнение,да се маха .. Какъв е той че да се прави на кой съм аз ? Да се напива,да се сбива.Всички са равни в този отбор,като не иска да играе,прав му път .. !
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Re: Въпрос
angelov написа:Това го видях, но се чудя каква е "точка 2 от дневния ред".
Ами да ти кажа, точка 2 е след точка 1. Т.е. са разисквали нещо друго, което е било точка 1.
iskren написа:все си мисля че това пак е платено съобщение на батков, за да може Левскарите да намразят повече Мъри! Ганчев не е давал повече от 200-300 хил.евро за футболист никога!това са номера на онзи измикярин ганьо!
В грешка си

Потърси си информация Дока Мадура, за колко го купихме, а относно тази новина за Рабех тръгнала от Меридиан мач няма, какво да й коментирам.

Що да се маха Рабех? Нали беше най-добрия защитник, направо извънземен. Сега да се махал....Смешна работа сте.
angelov написа:Уникално. Просто останах без дъх.
Да пратиме някой да ти направи изкуствено дишане

cskaole написа:Що да се маха Рабех? Нали беше най-добрия защитник, направо извънземен. Сега да се махал....Смешна работа сте.
Може и да сме смешна история.Но вие сте жалка,траги-комична пародия на отбор.
Re: Въпрос
Аз до колкото разбрах е наказан за натрупани жълти картони. А в предвид май, че се взимати картоните от предсезонната подготовка. Защото са спрели правата на треньора на Рилски спортист за 6 месеца. За това че е извел отбора си от терена в контролата срещу Левски.