Полицейски служители от Пловдив може да ескортират феновете на Ботев Пловдив до Бургас за гостуването на тима на Черноморец. Очаква се за морския град да пътуват голямо количество "жълто-черни" фенове, тъй като това е първия мач на Ботев след дългата пауза, Бургас е една от любимите дестинации на пловдивските запалянковци, а и феновете ще продължат протестите си срещу Димитър Христолов. Пловдивските полицаи често ескортират привържениците на Ботев за по-близките гостувания или мачовете, за които традиционно пътуват повече "жълто-черни" фенове - в Стара Загора и София например.
Не искаме куки само ще ни провокират и пак ще ни искарат 4е сме животни!
Полицаи пътуват с феновете на Ботев до Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полицаи пътуват с феновете на Ботев до Бургас

Не искаме полиция, не искаме кордон, а искаме насилие и Ботев шампион!
Meto_1912 написа:

нямам подпис...
Много ли ти е смешно ?
Meto_1912 написа:Много ли ти е смешно ?
Римата ме радва

нямам подпис...
Meto_1912 написа:
Айй Канариииииииииииииииии и К.У.Р За УШАТИТЕ

Нещо не ми се връзва с моите разбирания това с охрана на пътуващите фенове.Сега ще обeсня по-подробно, какво имам предвид.Представете си, че решите да тръгнете на обяд примерно от Пловдив с личната си кола няколко човека и какво да не би да направете едно място и за полицай примерно
.Или примерно, аз ще им кажа кога ще заминавам за Бургас за да ме ескортират.Ясно е за всички, че това е изказване за пред обществото, че полицията едва ли не си върши работата.Да възможно е да охранява, но само ако има организирана ескурзия или с рейсове примерно и да пуснат вътре полиция, но всеки друг вариант е смешен
.Решава си всеки, кога, от къде и с какво ще се придвижи нали така.Това се нарича демокрация и право на избор.НЕ Е ПРАВО НА ИЗБОР ако ти сложат един полицай примерно за охрана без ти да искаш или да си съгласен.За това от години не ходя с рейсове или тем подобни неща а с МПС на 4-колела наричащо се кола
.Така че, куките да имат много здраве от мен и да ловят престъпниците а да не пускат такива новини, все едно казват виждате ли и ние вършим някаква. работа

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
- botev_1912
- Контакти:
На мен досега един път ми се е случвало да има куки от Пловдив на мач навън и мога да кажа че се справиха идеално!
Целта им беше да ни пазят когато отидем там, а не по пътя. Мача беше в Бургас, а Бургаските куки бяха на косъм да изпуснат положението /всъщност на моменти даже си го бяха изпуснали/ тогава добре че бяха 4-5 куки от Пловдив иначе щеше да стане страшно!
Целта им беше да ни пазят когато отидем там, а не по пътя. Мача беше в Бургас, а Бургаските куки бяха на косъм да изпуснат положението /всъщност на моменти даже си го бяха изпуснали/ тогава добре че бяха 4-5 куки от Пловдив иначе щеше да стане страшно!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
за съжаление единственото нещо което в момента има този отбор,е страхотните фенове,всичко друго е един голям срам за същите тези фенове,но ето че ние феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ ,въпреки че сигорно ни чака поредната загуба,и поредния срам,пак ще бъдем на стадиона.УСПЕХ КАНАРИ!!!!!!!!!! 

Скандал се разрази в Ботев преди днешния мач с Черноморец в Бургас. От тима беше изваден халфът Георги Аврамов, който отказва да поднови изтичащия си през лятото договор. Това е истинският повод да отпадне от състава, макар че спортният директор Сава Савов се опита да внуши, че играчът има контузия.
24 пловдив
селски дис, мръсна мастиоооо
24 пловдив
селски дис, мръсна мастиоооо