Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Krasi1914 написа:да , ходят обаче като играят в евротурнирите. Истинските фенове ( става въпрос за тези които са от София и имат възможност да ходят на мач ) се познават когато ходят на мачовете с пирин , видима, монтана и.т.н
slavi_1914 написа:groti написа:PFC Litex написа:
Рекорда в нашата "Б" група е в Пловдив и около 40 000 зрители, а тогава едва ли е имало по-добри условия от сега, както и по-хубаво стадиони, и не се е играл галактически футбол.
Просто се изродихме като фенове на нашето си и величаем чуждото, което за мен е грешка, защото излиза, че сме фенове на лъскавото.
Най-лесно е да бъдеш фен на силният за деня, но не това е същността на играта футбол.
Глупости.Чуждите отбори изобщо не са проблем.Проблема е,че хората не се чувстват спокойно отивайки на мач. Гаджето на 12-13 години,като е била не е пропускала мач на Левски в София.Сега аз като тръгна е на тръни и ми мрънкоти нон стоп. Дали проблема ни е Диема +,Английското или Испанското първенство?
Прав си Гроти, но забрави да добавиш и тежкия живот. Аз в момента работя ВСЕКИ ДЕН и то от 10:00 до 23:00. Е как да ида на мач ?
Надницата ми е около 60 лв. Ако си уредя да почивам съм с 60 лв. назад и отделно един мач на мен ми е 7-8 часа.
Ако мача е от 20:00 да речем:
17:00 се качвам на градския -защото с колата не се знае дали няма да я потрошат,дали ще има къде да я паркирам....
17:40 съм на Герена
18:30 опитваме да влезем
19:00 влизаме за да заемем места
20:00 мача
2 часа стоиш прав защото няма къде да седнеш ! Това не седалки ! Моите извинения. Аз им казвам седалки "птичи поглед"
22:00 мача свършва
0:00 благополучно се прибирам
И се оказва че си 7 часа на крак и като пребит. Да не говорим за негативните емоции при неуспех (когато не са играли. Когато са играли но са паднали като днес с Лил не ме е яд)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта