защо няма публика на стадиона

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nelly1914
Контакти:

Re: защо няма публика на стадиона

Мнениеот nelly1914 » 22 окт 2010 23:01

Почти всичко,което можеше да се изпише по темата вече е направено,но да си кажа и аз скромното фенско мнение :) Оправдания за тези,на които им е по-добре да си стоят на топло,вместо да отидат на стадиона винаги ще се намерят.Сигурно е неудобно за феновете в София да няма транспорт след мача и да дават пари за такси(защото това за студеното време,освен ако не си с малко дете,ми звучи смешно),но реално погледнато и ние от провинцията даваме доста средства за пътуване и не всички идваме само за Европа и дербито,а не мрънкаме ;) Важно е да има подкрепа винаги и навсякъде!Аман от TV запалянковци,които идват да гледат Челси например и си търсят местата! :)

Professore

Мнениеот Professore » 23 окт 2010 10:27

Krasi1914 написа:да , ходят обаче като играят в евротурнирите. Истинските фенове ( става въпрос за тези които са от София и имат възможност да ходят на мач ) се познават когато ходят на мачовете с пирин , видима, монтана и.т.н

Аз хода на секи мач който имам възможност,за евротурнирите винаги...ако ще и от 10 да са,щото има кой да ме закара!А като са от 9 тез от първенството,от тука почти никой не ходи и после няма как да се прибера(последният рейс за квартала е 10-30)...Какво си мислиш,че мен не ме е яд ли?Жестоко се лъжеш,бих ходил на всеки мач,ако имах кинти и за евротурнирите в другите страни!

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 23 окт 2010 15:56

slavi_1914 написа:
groti написа:
PFC Litex написа:
Рекорда в нашата "Б" група е в Пловдив и около 40 000 зрители, а тогава едва ли е имало по-добри условия от сега, както и по-хубаво стадиони, и не се е играл галактически футбол.
Просто се изродихме като фенове на нашето си и величаем чуждото, което за мен е грешка, защото излиза, че сме фенове на лъскавото.

Най-лесно е да бъдеш фен на силният за деня, но не това е същността на играта футбол.

Глупости.Чуждите отбори изобщо не са проблем.Проблема е,че хората не се чувстват спокойно отивайки на мач. Гаджето на 12-13 години,като е била не е пропускала мач на Левски в София.Сега аз като тръгна е на тръни и ми мрънкоти нон стоп. Дали проблема ни е Диема +,Английското или Испанското първенство?

Прав си Гроти, но забрави да добавиш и тежкия живот. Аз в момента работя ВСЕКИ ДЕН и то от 10:00 до 23:00. Е как да ида на мач ?
Надницата ми е около 60 лв. Ако си уредя да почивам съм с 60 лв. назад и отделно един мач на мен ми е 7-8 часа.
Ако мача е от 20:00 да речем:

17:00 се качвам на градския -защото с колата не се знае дали няма да я потрошат,дали ще има къде да я паркирам....
17:40 съм на Герена
18:30 опитваме да влезем
19:00 влизаме за да заемем места
20:00 мача
2 часа стоиш прав защото няма къде да седнеш ! Това не седалки ! Моите извинения. Аз им казвам седалки "птичи поглед"
22:00 мача свършва
0:00 благополучно се прибирам

И се оказва че си 7 часа на крак и като пребит. Да не говорим за негативните емоции при неуспех (когато не са играли. Когато са играли но са паднали като днес с Лил не ме е яд)

Чакай аз да ти направя един график :) Ако на мачовете от вътрешното първенство се чака,за да влезнеш 1 ч и 20 мин. както си написал ,то тази тема нямаше да съществува :) значи мача е от 21 ч . щом имаш кола тръгваш в 20 ч,в 20.20 си пред стадиона, намираш си място за паркиране/ аз на всички мачове ходя с кола и винаги си намирам каде да паркирам,дори и на най-посетения мач/,в 20 .30 вече с в стадиона и гледаш загрявката.мача свършва около 22.50 и около 23.30 си се прибрал .Общо 3 часа и 30 мин :) А емоциите не винаги може да са положителни

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 24 окт 2010 02:04

Чакай аз да ти направя един график :) Ако на мачовете от вътрешното първенство се чака,за да влезнеш 1 ч и 20 мин. както си написал ,то тази тема нямаше да съществува :) значи мача е от 21 ч . щом имаш кола тръгваш в 20 ч,в 20.20 си пред стадиона, намираш си място за паркиране/ аз на всички мачове ходя с кола и винаги си намирам каде да паркирам,дори и на най-посетения мач/,в 20 .30 вече с в стадиона и гледаш загрявката.мача свършва около 22.50 и около 23.30 си се прибрал .Общо 3 часа и 30 мин :) А емоциите не винаги може да са положителни[/quote]

Аз в момента работя ВСЕКИ ДЕН и то от 10:00 до 23:00. Е как да ида на мач ?

говорех за евро мачовете
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Левски”