Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zdravko1225
Контакти:

Re: За Вальо Михов!

Мнениеот zdravko1225 » 22 окт 2010 20:44

Това е един човек с голямо сърце и съм сигурен че ще успее УСПЕХ ВАЛЬО

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 22 окт 2010 20:47

Колеги знам, че не е мястото тук, но да не пускам излишна тема си пускам въпроса тук. Търся потребителя, който има в подписа си или както там се казва картинка с опънатия транспарант при спечелването на 30-тата шампионска титла гласящ
"Това бяха 30 секунди. Дълго нали. А колко ще чакате за 30 титли?".
Често съм го засичал и сега се разрових из теми за ЦСКА, но не го намерих, така че ако някой знае кой е нека ми пише. Искам да намеря въпросната снимка затова ми трябва.
ИзображениеИзображение

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 22 окт 2010 21:20

Аз съм ЛЕВСКАР ама мисля че Вальо Михов е капацитет във футбола ни интелигентен човек е но не зная дали ще направи нещо мисля че българина не е дорасъл за такова управление поне така си мисля аз че ще бере много ядове но искренно му пожелавам късмет както каза днес Батков няма ли го цска няма я солта и дразнителя. ;)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 22 окт 2010 21:20

Абе клуба стана като на панаир. Важното е да има сеир за публиката и шефовете. Правят се по 50-60 трансфера на година, на 2-3 месеца се сменя треньора, назначават се хора за украса(най-измислената длъжност - спортно-технически директор), които и те се сменят на 5,6 месеца измислят се някакави сега президенти, губернатори, спонсори, пак ще сменяме треньора ,пак ще дириме директори разни. Зимата ще гониме чужденците дошли лятото, абе сеир да става. И после АМИ ЦСКА ЩО НЕ ИГРАЕ и ЩО НЕ БИЕ. Еми скоро няма и да бие пак ще завърши с 6 загуби и на последно място от 48 отбора.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 окт 2010 21:41

Без да се заяждам за мене това си е чист кьорфишек.България е овча страна,нямаме гражданско общество и всеки пример за това като снощи води до мерки,но български мерки а не нормални такива.Това което сега ще направят Титаните е същото като на Борат миналата година.Уж ще се одръпнат ама .... :lol: Аз не мога да разбера защо им е президент на тези? В света има 2 начина с технически директор или с мениджър.Няма такова шоу Собственици-Президент-Тех.Директор-Треньор.Това според мен ще доведе до размиване на отговорността и нищо друго.На практика от Михов няма да зивиси нищо защото парите(Най-важното) ще се отпускат от Титан.Те ще имат и крайната дума спрямо бюджета и парите от селекцията.те ще си пребират и приходите.Ако приемем тренер да си гледа треньорството и тех.директор спортно техническите въпроси то за Михов остават много малко неща от които да зависят.Така Титаните ще се крият зад гърба му,както и Борат се крие зад гърба на Гонзо.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2010 21:43

Сега като го назначат на този пост, Михов ще трябва да си продава акциите от ПФК "Левски 1914" АД.
Изображение

Потребителски аватар
NightSKill
Контакти:

Мнениеот NightSKill » 22 окт 2010 21:46

с тези Добри Футболисти(чужденците) които привлечихте незнам кой ще ви оправи по-добре ги бегайте и си намерете нови и класни или Търсете от България в България има също добри футболисти. :)
Само Левски

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 21:47

kokic1986 написа:Вальо Михов първо е много интелигентен човек , на второ място има ОГРОМЕН опит след като толкова години беше председател на ПФЛ , а преди това на БФС и пак ЦСКА , Вальо Михов е един от малкото хора в България които разбират от съвременен , модерен футбол , човек който знае как се правят пари от футбола , въобще човек който знае за какво става въпрос , човек който е в час с българската действителност , човек който може да се се справи с балканскйия манталитет , човек с европейско мислене . Завиждам ви , че ще работи в ЦСКА , а не при нас . Той е един от малкото цесекари които уважавам .

E-е-е...Все едно чета "поздравителен адрес" по случай някой юбилей на В.Михов.Или надгробно слово.
" Вальо Михов е един от малкото хора в България които разбират от съвременен , модерен футбол "
Че кога,пък,се образова във футбола?От гледане на много мачове?Или е чел литература по въпроса?Или си говорим клишета?
"... човек който знае как се правят пари от футбола..."
За организациите,които е ръководил или за себе си?Колко печели носителя на Суперкупата?
Дрън-дрън-дрън...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 окт 2010 21:47

Общо гласове: 431

» Най-мъдрият ход на босовете на Титан: 62%

» Закъсняла реакция на шефовете, няма оправия: 15%

» Проблемът не е в управленските постове: 9%

» Вальо Михов е неудачна кандидатура: 9%

» Не мога да преценя: 5%

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2010 22:00

nostradamus написа:
lastsentinel написа:Не ми се вярва да промени нещо с тия футболисти...

През зимната пауза сигурно ще се оттърве от чужденците.

И?Какво ще последва?

Ако си чел последното интервюна сър Алекс...и сравниш Михов с неговият поглед върху играчите?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”