Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Boksiorcheto
Re: За Вальо Михов!
Авторът на темата да иде да се прегледа. Валъо Михов е много добър професионалист и знае какво да прави. Той е най-добрия,който може да ви поеме във момента
. Едно е сигурно - даде ли му се пълна власт и пари,ще изживеете много хубави моменти със своя любим отбор! И до "опасните хулиганчета",които бойкотират мачовете - ВИЕ НЕ СТЕ ФЕНОВЕ! Ходете си на мачовете,подкрепяйте си отбора и да не ви пука. Успех на ЦСКА и само Локо Пловдив!

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Hrabar написа:За мен лично това е най-добрият ход за момента. Вальо Михов е познато лице във футболните среди. Въпросът е, дали ще има необходимата твърдост да защитава интересите на отбора на ниво Изпълком на БФС и като цяло БФС т.е. дали е готов ако трябва дори да се конфронтира с хора като Гигов, Ганчев, ТИМ-аджиите, Батков, Михайлов и т.н. Иначе навремето като стана президент на ЦСКА, с голям кеф похарчи парите от трансферите на Стоичков, Пенев, Костадинов, Туньо...Тогава за победа на ЦСКА премии взимаха дори чистачкитеСега е необходимо САМ да подбере технически директор и треньор. От там нататък това ще е екип.
Знаеш ли, направи ми впечатление един израз-"Да защитава интересите на ЦСКА";какво представляват интересите на ЦСКА (а и на всеки друг отбор) та да трябва да бъдат защитавани някъде?Мога да го разбера на международно ниво, защото там сме "втора ръка" отбори, но в България?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- POPCORN
- Контакти:
ее то па не ви се угажда бе.още нищо не е станало и вие вече почвате да плуете бре..точно българска работа !айде стегнете се малко , ако обичате !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- delqnski47
- Контакти:
danko_sot написа:BluePainter написа:До днес беше УМЕН и кадърен човек!От днес е тоалетната хартия на титан!!!
Май така излиза. Аз да имам някаква фирма и да давам луди пари за нея. Всеки месец заплати, договори, пътни, пари за трансфери и не знам си кво. И да дам на някъв той да се разпорежда с мойта фирма, пък аз само ще кихам парички като луд. Е как да стане тая бе? Ми нали ако фирмата не тръгне и човекът не се справя ще трябва да се намеся![]()
![]()
Айде стига! Уплашиха се титан, че феновете вече и Сектор А нападнаха и вече щели да слагат президент, а пък те само щели да дават парите![]()
![]()
Виж сега!Титан ги бива само пари да дават!Щом като не могат да правят друго,няма да го правят!
И аз ако съм примерно инженер,няма да се правя на доктор,защото не разбирам от медицина,а само от висша математика да речем....
Титан ИЗОБЩО не трябваше да влизат в УС на ЦСКА!!!Още в началото трябваше да направят това,което правят в момента!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Е точно "тия наркомани" направиха така,че цял ден да се говори за В.Михов. Иначе още щяхме да си говорим за титанчетата.Мисля,че дължим едно извинение на протестиращите(14-ки и др),защото Д.Борисов си го каза в прав текст"ЦСКА върви надолу".
Сега като се позамислих за нашите ръководители през последните години и не мога да се сетя за някой свестен, честно ви казвам. Само едно име ми изникна. Това е Илия Илиев. Тоя човеск наистина има страхотни връзки в Уефа и си вършеше съвестно работата според мен. А Вальо Михов много се съмнявам в него. Наистина нищо не е направил голямо през живота си, въобще не се е доказал! Неговият образ е изкуствено създаден, беше шеф на ПФЛ и всички ръководители привидно го уважават защото не им се месеше по никакъв начин в интересите. А тая длъжност шеф на ПФЛ е суперфиктивна. Нищо не правиш. Единствено за купата на Б-я се явяваш администратор и помним до къде я доккра на един финал за купата наскоро- побоища, кървища. Кофти работа. Единствено по Диемата се изживяваше като гост на Ивайло Даскалов. Това е истината!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- santiliana
Мисля, че това е може би най- правилното и разумно решение за ЦСКА. Що се отнася до Вальо Михов- просто всичко, което се кажеза него като комплименти, ще е слабо. Той е един от малкото футболни капацитети в България, който е дълбоко уважаван и от "чужди", и от "свои".Желая му успехи и дано да се вдигне нивото на нашия футбол като цяло. Естествено, ние да сме винаги с едни гърди пред Вас все пак
П.П. Радвам се, че най- после се отървахте от такъв "мениджър" като Костадинов...И, че в крайна сметка кликата на Наско Сираков започва да губи позиции в тази велика игра...Защото именно мениджърските интереси е*аха майката на футбола ни...

П.П. Радвам се, че най- после се отървахте от такъв "мениджър" като Костадинов...И, че в крайна сметка кликата на Наско Сираков започва да губи позиции в тази велика игра...Защото именно мениджърските интереси е*аха майката на футбола ни...
delqnski47 написа:danko_sot написа:BluePainter написа:До днес беше УМЕН и кадърен човек!От днес е тоалетната хартия на титан!!!
Май така излиза. Аз да имам някаква фирма и да давам луди пари за нея. Всеки месец заплати, договори, пътни, пари за трансфери и не знам си кво. И да дам на някъв той да се разпорежда с мойта фирма, пък аз само ще кихам парички като луд. Е как да стане тая бе? Ми нали ако фирмата не тръгне и човекът не се справя ще трябва да се намеся![]()
![]()
Айде стига! Уплашиха се титан, че феновете вече и Сектор А нападнаха и вече щели да слагат президент, а пък те само щели да дават парите![]()
![]()
Виж сега!Титан ги бива само пари да дават!Щом като не могат да правят друго,няма да го правят!
И аз ако съм примерно инженер,няма да се правя на доктор,защото не разбирам от медицина,а само от висша математика да речем....
Титан ИЗОБЩО не трябваше да влизат в УС на ЦСКА!!!Още в началото трябваше да направят това,което правят в момента!
Съгласен!
[quote="santiliana"]Мисля, че това е може би най- правилното и разумно решение за ЦСКА. Що се отнася до Вальо Михов- просто всичко, което се кажеза него като комплименти, ще е слабо. Той е един от малкото футболни капацитети в България, който е дълбоко уважаван и от "чужди", и от "свои".,
Виж сега дали е кадърен или не ще си говорим пак след година може би. За момента е Никой, ама точно Никой. Не ми го хвалете , щото тоя нищо не е направил, за да ми го хвалите и да се прехласвате по него. Да не говорим че личното ми впечатление от него е че много говори, а нищо съществено не прави. И ми се вижда един мазен такъв. Фактите сочат едно- Титан нямат вярно управленско решение. Всяко тяхно решение е под силно съмнение от моя страна. Това е последният шанс на Титан. Да не си мислят, че ако Вальо се провали той ще обере пешкира, не те ще го оберат. Последен шанс за Титан. Последен!!!!
,
Виж сега дали е кадърен или не ще си говорим пак след година може би. За момента е Никой, ама точно Никой. Не ми го хвалете , щото тоя нищо не е направил, за да ми го хвалите и да се прехласвате по него. Да не говорим че личното ми впечатление от него е че много говори, а нищо съществено не прави. И ми се вижда един мазен такъв. Фактите сочат едно- Титан нямат вярно управленско решение. Всяко тяхно решение е под силно съмнение от моя страна. Това е последният шанс на Титан. Да не си мислят, че ако Вальо се провали той ще обере пешкира, не те ще го оберат. Последен шанс за Титан. Последен!!!!
,
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
правилен избор само му даите време и мисля че ще се справи!!!