Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Re: За Вальо Михов!

Мнениеот nostradamus » 22 окт 2010 19:40

emarkon написа:Ще поживееме,ще видиме.Някой от форума ако може да вижда бъдещето,нека сподели какво ще става.Ако ли не,дръжте си плюнките в устите!

Аз виждам бъдещето,но не виждам ЦСКА в него.
Батков вън!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2010 19:42

ЦСКА-83 написа:В момента, който и да застане начело на ЦСКА,аз ще бъда резервиран спрямо него.Вальо Михов ми е симпатичен като човек,дано е за добро в ЦСКА.
Стига сме недоволствали,а да пожелаем на човека УСПЕХ!

Делянски не си прав.Кои са тия наркомани които толкова ви пречат?

Е те тия,дето вчера се биха с куките...
За тия говоря!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 22 окт 2010 19:42

Ако очаквате да промени играта на ЦСКА се лъжете..играта ще си я променят футболистите, но иначе наистина се радвам за Вальо Михов. Сериозен човек е на когото наистина му пука за ЦСКА :)Но все пак има време, ще видим за какво иде реч :) Иначе успех !!! САМО ЦСКА

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 22 окт 2010 19:43

К*р за бойкотиращите !
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
napolitan
Контакти:

Мнениеот napolitan » 22 окт 2010 19:44

миле гърбавия написа:Ще видиме и силната личност какво ще направи! Абсолютен комунистически номенклатурчик!

Абсолютно! Много обича да говори и нищо да не върши когато трябва.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 окт 2010 19:45

BluePainter написа:До днес беше УМЕН и кадърен човек!От днес е тоалетната хартия на титан!!!

Май така излиза. Аз да имам някаква фирма и да давам луди пари за нея. Всеки месец заплати, договори, пътни, пари за трансфери и не знам си кво. И да дам на някъв той да се разпорежда с мойта фирма, пък аз само ще кихам парички като луд. Е как да стане тая бе? Ми нали ако фирмата не тръгне и човекът не се справя ще трябва да се намеся :) :lol:
Айде стига! Уплашиха се титан, че феновете вече и Сектор А нападнаха и вече щели да слагат президент, а пък те само щели да дават парите :) :lol: :lol:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 22 окт 2010 19:46

k_oleto написа:
joro65 написа:Не проумявам с какво заслужи този човек доверието на фенове и на собствениците от Титан(впрочем за тях не се учудвам,те винаги избират най неподходящия) Та с какво ги очарова този човек?С това ,че живее на гърба на футбола,без да е направил нещо съществено за тази игра.За това,че постигна много с отбора при първото му шефство на ЦСКА и за това,че хич не открадна милионите от продажбата на Пенев,Стоичков и Костадинов!За това,че направи лигата ,която ръководеше важен фактор във футбола ни ли?Или за това,че малко повече прилича на жена,отколкото на мъж!!??

Срам ме е от това, което си написал

Срам не срам,това е истината.Човек се познава по делата ,а Миховите дела съвсем не са читави.......комар,алкохол,некадърно управление на ЦСКА,крадене на пари от нас и от БФС......абе факти!!!Всичко друго -ама бил кадърен,ама бил умен,бил не знам си какъв.....делата момчета,делата....те остават накрая!Не съм против него ,нито против ЦСКА....просто споделих виждането си.Иначе дано той е решението и върне ЦСКА там ,където трябва да е!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2010 19:46

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:За да може да стане треньор на Славия и да ви бие!А Т.Здравков да стане треньор на Калиакра и да "врътне" хикса в София.Умно и далновидно,нали?

Ми май е време да сменяте и Ясен, м?

Нека да ви понабие,докато е в Левски.

Зависи!Ако пролетта треньор на ЦСКА е вашият любимец,дето много го обичате-Стойчо Младенов(или както обичате да му казвате ''Тройчо''!Може би защото обичате да падате от него с 3:0),не знам как точно ще ни понабивате с него....!Нещо нереално ми се струва....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 22 окт 2010 19:48

nostradamus написа:
emarkon написа:Ще поживееме,ще видиме.Някой от форума ако може да вижда бъдещето,нека сподели какво ще става.Ако ли не,дръжте си плюнките в устите!

Аз виждам бъдещето,но не виждам ЦСКА в него.

Тва знаеш ли колко пъти съм го чувал ;)

Лусио
Контакти:

Мнениеот Лусио » 22 окт 2010 19:48

lisynger написа:Мисля чее най-накрая ТИТАН направиха нещо правилно :)

И аз така мисля. :)

Върни се в “ЦСКА”