Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

миле гърбавия

Re: За Вальо Михов!

Мнениеот миле гърбавия » 22 окт 2010 19:30

ЕМИЛ написа:Една силна личност в ЦСКА ще е Вальо Михов

Ще видиме и силната личност какво ще направи! Абсолютен комунистически номенклатурчик!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 22 окт 2010 19:31

delqnski47 написа:
stannn написа:Е с това вече прекалиха

"Червените фенове засипаха София с "Вън боклуците от ЦСКА", готвят се нови протести срещу Вальо Михов"

Аман от бойкоти. Да си бойкотират у тях, а не да чупят и викат срещу отбора.

Еееее са ако викат и срещу Михов тия ш*бани наркомани,не знам просто кво ше ги прайме!!!

Къде е написано това?

Потребителски аватар
Тракториста
Контакти:

Мнениеот Тракториста » 22 окт 2010 19:31

"Червените фенове засипаха София с "Вън боклуците от ЦСКА", готвят се нови протести срещу Вальо Михов"

От 20 години само протести,първо бяха Мултигруп изгониха ги,после В.Божков и него изгониха,после Лупи(тук вече нямаше как да не го изгонят) сега Титан и идва ред на Михов,че той още не е започнал

Samo ti
Контакти:

Мнениеот Samo ti » 22 окт 2010 19:32

Дано това да не е истина, защото ако е е прекалено

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2010 19:34

Дали наистина ще има тази власт, която иска?Когато искаш някого, обикновено обещаваш много неща (особено в България).По-късно се оказва, че амнезията е заразна болест и се лепи на всички обещаващи ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 22 окт 2010 19:35

За мен лично това е най-добрият ход за момента. Вальо Михов е познато лице във футболните среди. Въпросът е, дали ще има необходимата твърдост да защитава интересите на отбора на ниво Изпълком на БФС и като цяло БФС т.е. дали е готов ако трябва дори да се конфронтира с хора като Гигов, Ганчев, ТИМ-аджиите, Батков, Михайлов и т.н. Иначе навремето като стана президент на ЦСКА, с голям кеф похарчи парите от трансферите на Стоичков, Пенев, Костадинов, Туньо...Тогава за победа на ЦСКА премии взимаха дори чистачките :!: Сега е необходимо САМ да подбере технически директор и треньор. От там нататък това ще е екип.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 22 окт 2010 19:35

В момента, който и да застане начело на ЦСКА,аз ще бъда резервиран спрямо него.Вальо Михов ми е симпатичен като човек,дано е за добро в ЦСКА.
Стига сме недоволствали,а да пожелаем на човека УСПЕХ!

Делянски не си прав.Кои са тия наркомани които толкова ви пречат?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 окт 2010 19:36

И друг път е изглеждало, че взимат правилно решение титан, но винаги се оказва обратното. :) Вальо Михов го познавам най-вече от гостуванията му в студиото на Диема, знам че е фен на Юнайтед :) Иначе ми изглежда малко въздух под налягане. Дуе се такъв един, наскоро гледах едно предаване Панорама по Канал 1 и участваше там. Леле като взе да ги дроби едни- трябвало бази, детски юношески футбол и се вживява чак. А реално той е един недоказал се човек. И сега Титан му дават тази огромна отговорност. дано не е поредната грешка. Аз например не мога да разбера едно: Каква е разликата между това Вальо Михов да има пълната власт и примерно това Любо Пенев като старши-треньор да я има. Ами Сър Алекс Фъргюсън като е миниджър как има цялата власт. Изобщо странна работа. Титаните нямало да се месят. Ще видим тая работа, те и на Любо Пенев уж нямаше да се месят
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 22 окт 2010 19:36

Ще поживееме,ще видиме.Някой от форума ако може да вижда бъдещето,нека сподели какво ще става.Ако ли не,дръжте си плюнките в устите!

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 22 окт 2010 19:38

До днес беше УМЕН и кадърен човек!От днес е тоалетната хартия на титан!!!

Върни се в “ЦСКА”