Сега Михов ще има шанса да покаже в крайна сметка колко разбира от футбол. То той не се спря да говори какво бил направил.
На всички е ясно, че ЦСКА ще се оправи рано или късно. С когото и да е. Само дето ако Титан оставят всичко на него и той не направи нищо, предполагам ще го линчувате.
Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Сега Михов ще има шанса да покаже в крайна сметка колко разбира от футбол. То той не се спря да говори какво бил направил.
На всички е ясно, че ЦСКА ще се оправи рано или късно. С когото и да е. Само дето ако Титан оставят всичко на него и той не направи нищо, предполагам ще го линчувате.
Бъди сигурен, че каквото и да направи новият президент, все ще има недоволни и мрънкащи. Такива, дето се изживяват като вечните борци за свобода и правда. Абе детска му работа...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:dxl написа:Сега Михов ще има шанса да покаже в крайна сметка колко разбира от футбол. То той не се спря да говори какво бил направил.
Бъди сигурен, че каквото и да направи новият президент, все ще има недоволни и мрънкащи. Такива, дето се изживяват като вечните борци за свобода и правда. Абе детска му работа...
Tака е, на българина му дай да хули другите и разрушава, няма градивна мисъл, а тези дето я имат, другите им издират очите, но в крайна сметка и на тях им намират лесното да ги вкарат в общата тиня, къде излизане НЯМА.
НЕКА ОБАЧЕ ВСИЧКИ СИ ОБЕЩАЕМ НЕЩО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ЯСЕН ПРЕЗИДЕНТА - КОЙТО И ДА Е, СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД ОТБОРА! Нека мислим по-мащабно, в момента е трудно да се намери друг инвеститор освен Титан, затова нека не водим до тоталното унищожение на клуба. Ако Вальо Михов се захване, съм сигурен, че ще намери спонсори сред бизнесмените, малко по малко ще се съвземем!
dim77dim написа:Tака е, на българина му дай да хули другите и разрушава, няма градивна мисъл, а тези дето я имат, другите им издират очите, но в крайна сметка и на тях им намират лесното да ги вкарат в общата тиня, къде излизане НЯМА.
НЕКА ОБАЧЕ ВСИЧКИ СИ ОБЕЩАЕМ НЕЩО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ЯСЕН ПРЕЗИДЕНТА - КОЙТО И ДА Е, СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД ОТБОРА! Нека мислим по-мащабно, в момента е трудно да се намери друг инвеститор освен Титан, затова нека не водим до тоталното унищожение на клуба. Ако Вальо Михов се захване, съм сигурен, че ще намери спонсори сред бизнесмените, малко по малко ще се съвземем!
Сега чакаме бойкотиращите. Някой им е набил в главите, че трябва да сме във В група и те си пищят тука, а някой стигат и по далеч. Ходят и чупят по улиците
[center]
[/center]

То пък и вас като ви гледам големите фенове. тука сред вас има няколко човека, дето съм почти убеден, че дори и до "В" група да ни досарат Титан те пак ще казват: Дайте им време, те са единствения инвеститор, ето клипчета вървят как оправят Панчарево. Момчета, ако може да се видите от страни колко сте смешни и наивни. Вие сигурно сте някакви добродушни хорица и в живота и на мравката път правите. лошо няма, аз ви уважавам. Но не бива просто да се задоволявате с това което е сега ЦСКА. ЦСКА е много по-велик клуб отколкото си мислете, а това е жалка картина в момента. не се задоволявайте с това, винаги изисквайте повече и търсете максимума в живота. ЦСКА е велик клуб, моля ви не се задоволявайте с това, на което е превърнат в момента. Разберете, ние сме хората които изискваме и ние сме корективът. С такива фенове като вас, скоро ще се задоволяваче с място с епизодично място в евротурнирите и Купата на Б-я през 3-4 години. Философията на Армейския клуб обаче е друга- и тя е ВИНАГИ ПОРВО МЯСТО. Нищо друго освен първо място. Язък, че аз трябва да ви уча, а някой от вас може и да са по-възрастни от мен
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:То пък и вас като ви гледам големите фенове. тука сред вас има няколко човека, дето съм почти убеден, че дори и до "В" група да ни досарат Титан те пак ще казват: Дайте им време, те са иденствения инвеститор, ето клипччета вървят как оправят Панчарево. Момчета, ако може да се видите от страни колко сте смешни и наивни. Вие сигурно сте някакви добродушни хора и в живота и на вравката път правите. лошо няма, аз ви уважавам. Но не бива просто да се задоволявате с това което е. ЦСКА е много по-велик клуб отколкото си мислете, а това е жалка картина в момента. не се задоволявайте с това, винаги изисквайте повече и търсете максимума в живота. ЦСКА е велик клуб, моля ви не се задоволявайте с това, на което е превърнат в момента. Разберете, ние сме хората които изискваме и ние сме корективът. С такива фенове като вас, скоро ще се задоволяваче с място с епизодично място в евротурнирите и Купата на Б-я през 3-4 години. Философията на Армейския клуб обаче е друга- и тя е ВИНАГИ ПОРВО МЯСТО. Нищо друго освен първо място. Язък, че аз трябва да ви уча, а някой от вас може и да са по-възрастни от мен
Нещо различно от общите патетични приказки да ни кажеш? Като наример ако Титан врътне кранчето кой ще дава пари? Или и ти ще го мислиш после, като 90-ката?
[center]I'll be the savior of you all
За Вальо Михов!
Не проумявам с какво заслужи този човек доверието на фенове и на собствениците от Титан(впрочем за тях не се учудвам,те винаги избират най неподходящия) Та с какво ги очарова този човек?С това ,че живее на гърба на футбола,без да е направил нещо съществено за тази игра.За това,че постигна много с отбора при първото му шефство на ЦСКА и за това,че хич не открадна милионите от продажбата на Пенев,Стоичков и Костадинов!За това,че направи лигата ,която ръководеше важен фактор във футбола ни ли?Или за това,че малко повече прилича на жена,отколкото на мъж!!??
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:blue avalanche написа:За да може да стане треньор на Славия и да ви бие!А Т.Здравков да стане треньор на Калиакра и да "врътне" хикса в София.Умно и далновидно,нали?
Ми май е време да сменяте и Ясен, м?
Нека да ви понабие,докато е в Левски.
Re: За Вальо Михов!
Много кадърен човек е Вальо Михов , съжалявам , че ще работи в ЦСКА
Аз много го харесвам и поздравявам титаните , че се сетиха за него - определено ще свърши работа !

Re: За Вальо Михов!
joro65 написа:Не проумявам с какво заслужи този човек доверието на фенове и на собствениците от Титан(впрочем за тях не се учудвам,те винаги избират най неподходящия) Та с какво ги очарова този човек?С това ,че живее на гърба на футбола,без да е направил нещо съществено за тази игра.За това,че постигна много с отбора при първото му шефство на ЦСКА и за това,че хич не открадна милионите от продажбата на Пенев,Стоичков и Костадинов!За това,че направи лигата ,която ръководеше важен фактор във футбола ни ли?Или за това,че малко повече прилича на жена,отколкото на мъж!!??
Срам ме е от това, което си написал