Искрен Писаров?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Искрен Писаров?
Не съм от Локо Сф, но им гледах няколко мача и този футболист ми прави силно впечатление. Мисля, че трябва да получи повиквателна в скоро време за националния. Вие как мислите?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Искрен Писаров?
Стига измислици!
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Ей това не съм очаквал да чуя - Хеслерчето национал!

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Това че е вкарал на Ц(*КА не го прави кой знае какъв футболист та камоли национал 

Последна промяна от Топчооо на 22 окт 2010 16:28, променено общо 1 път.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Аз мнение за това дали е готов за национал няма да давам, но искам да подчертая на прякора му - Хеслера. Да се знае. Щото така един Пръвчо отиде от Янтра в Шумен и след това в Лефски и почнаха да му викат Шуменския Деко. И сега никой не знае, че е от Габрово, щото разбираш ли е Шуменски.

danko_sot написа:Не съм от Локо Сф, но им гледах няколко мача и този футболист ми прави силно впечатление. Мисля, че трябва да получи повиквателна в скоро време за националния. Вие как мислите?
Или си му бра'чет, или комшия!
ruash написа:danko_sot написа:Не съм от Локо Сф, но им гледах няколко мача и този футболист ми прави силно впечатление. Мисля, че трябва да получи повиквателна в скоро време за националния. Вие как мислите?
Или си му бра'чет, или комшия!
Не ве човек. Играчът е класен просто и заслужава да му се даде шанс. Друг, който има голямо бъдеще на този пост според мен е Александър Тонев. В тях двамата е бъдещето на Б-я на този пост. Старокин от Черноморец също е крайно време да получи шанс в националния.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
Ами според мен пък не е на необходимото ниво, но определено се раздава. Все пак и националния отбор има проблеми точно в тази зона. Може да се изпробва в контрола.
Абсолютно ЗА! Имам и една леля Гинка, така хубаво ми разтрива врата... Мисля че е крайно време да й се даде шанс в националния. Макар на поста масажист конкуренцията да е жестока.
Пепо написа:Абсолютно ЗА! Имам и една леля Гинка, така хубаво ми разтрива врата... Мисля че е крайно време да й се даде шанс в националния. Макар на поста масажист конкуренцията да е жестока.
Готово. ще говоря с Мишо Илиев по въпроса