Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Мнениеот stannn » 22 окт 2010 15:41

danko_sot написа:,

НЕ ЗНАМ КВО ДА КАЖА. Писна ми да говоря. Искам ЦСКА ДА ТРЪГНЕ НАГОРЕ НАЙ-ПОСЛЕ. А ти стига си защитавал Титан само, те са основните виновници за сегашното положение в клуба. Последен шанс за тях. Има временно примирие с тях, но ако нещата продължат по старому с бит-пазара, АД ФК "тИТАН" И черрното тото, ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ. И победителите ще бъдем ние феновете. Феновете винаги побеждават!

И ТИТАН носят вина за сегашната ситуация. В момента те дават парите така, че не трябва така да се плюе по тях. Ако не дават пари съм съгласен да се махат. Както стана с Ботев. Ония не даваше нищо и Ботев затънаха. При такава ситуация аз ще съм първия против ТИТАН. Но в момента виждам надежда. Правят се ремонти. Мъчат се хората да се учат от грешките си. Махнахме се от Армията и видяха, че така няма да стане и сега живот и здраве през пролетта пак сме там. На Панчарево ремонт не е правевен от най -малко 15 години. Сега и там има развитие. Това, че се довериха на Костадинов да доведе тия жабки дето се чудят какво правят тука си е грешка от неопитност не от нещо друго. Ето защо не съм против тях. Колкото и да нямат достатъчно пари се мъчат да направят нещо.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 15:58

stannn написа:

НЕ ЗНАМ КВО ДА КАЖА. Писна ми да говоря. Искам ЦСКА ДА ТРЪГНЕ НАГОРЕ НАЙ-ПОСЛЕ. А ти стига си защитавал Титан само, те са основните виновници за сегашното положение в клуба. Последен шанс за тях. Има временно примирие с тях, но ако нещата продължат по старому с бит-пазара, АД ФК "тИТАН" И черрното тото, ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ. И победителите ще бъдем ние феновете. Феновете винаги побеждават!

И ТИТАН носят вина за сегашната ситуация. В момента те дават парите така, че не трябва така да се плюе по тях. Ако не дават пари съм съгласен да се махат. Както стана с Ботев. Ония не даваше нищо и Ботев затънаха. При такава ситуация аз ще съм първия против ТИТАН. Но в момента виждам надежда. Правят се ремонти. Мъчат се хората да се учат от грешките си. Махнахме се от Армията и видяха, че така няма да стане и сега живот и здраве през пролетта пак сме там. На Панчарево ремонт не е правевен от най -малко 15 години. Сега и там има развитие. Това, че се довериха на Костадинов да доведе тия жабки дето се чудят какво правят тука си е грешка от неопитност не от нещо друго. Ето защо не съм против тях. Колкото и да нямат достатъчно пари се мъчат да направят нещо.

Те не само Костадинов доведоха!Те махнаха Д.Пенев и доведоха Л.Пенев.Върнаха "щракащите с пръсти".После махнаха Л.Пенев и доведоха Андоне.После махнаха Андоне и доведоха Дочев.После махнаха Дочев и доведоха Гьоре.То бива неопитност,ама чак пък толкоз...Хич нищо ли не научиха?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 окт 2010 16:05

stannn написа:

Абе ти да не си някакво подставено лице на Титан. някъв Пи-Ар или нещо такова. Плащат ли ти за тая работа да ги защитаваш? Пак ти казвам бурята утихна! Засега! Но ще видим как ще продължат да управляват ЦСКА от тук нататък. Ще се бъркат ли в трансферите, ще има ли тото и т.н. До момента се провалят! така е не ги защитавай много!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 22 окт 2010 16:06

blue avalanche написа: Те не само Костадинов доведоха!Те махнаха Д.Пенев и доведоха Л.Пенев.Върнаха "щракащите с пръсти".После махнаха Л.Пенев и доведоха Андоне.После махнаха Андоне и доведоха Дочев.После махнаха Дочев и доведоха Гьоре.То бива неопитност,ама чак пък толкоз...Хич нищо ли не научиха?

И...?
Друго е да махнеш Стоилов, да сложиш ГлаВуцов, после да го махнеш него и да сложиш Кокала, после и него да махнеш и да сложиш Кратко Останич.......това горе долу за същия период който и ти визираш по-горе, но не гледам сега много да мрънкате против собственика ви....

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 22 окт 2010 16:08

danko_sot написа: Абе ти да не си някакво подставено лице на Титан. някъв Пи-Ар или нещо такова. Плащат ли ти за тая работа да ги защитаваш? Пак ти казвам бурята утихна! Засега! Но ще видим как ще продължат да управляват ЦСКА от тук нататък. Ще се бъркат ли в трансферите, ще има ли тото и т.н. До момента се провалят! така е не ги защитавай много!

"Бурята утихна"......"последен шанс"....."феновете ще победим"....Хайде да отидем на някой мач, пък после да сменяме собственици и да вдигаме бунтове...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 16:09

eMs1 написа:
blue avalanche написа: Те не само Костадинов доведоха!Те махнаха Д.Пенев и доведоха Л.Пенев.Върнаха "щракащите с пръсти".После махнаха Л.Пенев и доведоха Андоне.После махнаха Андоне и доведоха Дочев.После махнаха Дочев и доведоха Гьоре.То бива неопитност,ама чак пък толкоз...Хич нищо ли не научиха?

И...?
Друго е да махнеш Стоилов, да сложиш ГлаВуцов, после да го махнеш него и да сложиш Кокала, после и него да махнеш и да сложиш Кратко Останич.......това горе долу за същия период който и ти визираш по-горе, но не гледам сега много да мрънкате против собственика ви....

Не знам дали си забелязал,но при Велев станахме шампиони.Вие при кой от изброените станахте шампиони?Упс...Те се изредиха за горе-долу един сезон. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2010 16:10

blue avalanche написа:
eMs1 написа:

И...?

Не знам дали си забелязал,но при Велев станахме шампиони.Вие при кой от изброените станахте шампиони?Упс...Те се изредиха за горе-долу един сезон. :lol: :lol: :lol:

Що го сменихте като сте толкова умни и далновидни? Ти май верно си забравил, че бехте на същото дередже преди 5-6 месеца?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 16:16

vaskonti написа:
blue avalanche написа:

И...?

Що го сменихте като сте толкова умни и далновидни? Ти май верно си забравил, че бехте на същото дередже преди 5-6 месеца?[/quote]
"Що го сменихте като сте толкова умни и далновидни?"
За да може да стане треньор на Славия и да ви бие!А Т.Здравков да стане треньор на Калиакра и да "врътне" хикса в София.Умно и далновидно,нали?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2010 16:16

Така си и знаех!!!
Вальо Михов-президент
Е...не е на 100% сигурно,но явно така ще стане!
Дано ако Вальо стане президент на ЦСКА да си направи един управителен съвет,съставен от легенди на ЦСКА и милеещи за клуба(НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА МОГАТ И ДА УПРАВЛЯВАТ)!
Дано върнат Петър Жеков,Димитър Пенев(да го направят някакъв член на УС),Пламен Марков,може и Майкъла да викнат стига да се справи!
И естествено СТОЙЧО ТРЕНЬОР(има и други хиляди добри варианти естествено!Ще ми се Любо да върнат,но в момента си има отбор,така че няма смисъл)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2010 16:18

За да може да стане треньор на Славия и да ви бие!А Т.Здравков да стане треньор на Калиакра и да "врътне" хикса в София.Умно и далновидно,нали?

Ейй много добър треньор е значи Кокала,щом като е успя да бие ЦСКА!
Абе гордост си е да биеш най-титулованият български клуб!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”