Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши Нефтохимик - Ботев?

Анкетата завърши на 28 ное 2010 10:12

Победа за Ботев
120
70%
Равен резултат
11
6%
Победа за Нефотхимик
25
15%
Важното е да стане страхотно парти на стадиона!
15
9%

Общо гласове: 171

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Всички искаме канарчетата в А, но не по този начин!

Мнениеот емо73канар » 22 окт 2010 11:01

ПАС,не си измислям,източникът ми работи в клубът ви,от него знам ,че от два месеца неса взема ли заплати.Моля те и теб да ми кажеш от колко човека беше посетен най гледаният ви мач до сега.

teruns
Контакти:

Мнениеот teruns » 22 окт 2010 12:18

Мрете от завист! По кой начин искате Ботев в а група? По този на Христолов ли? За да ни биете колкото и както си искате? Няма го вече селския. Ние идем и не ми пука по кой начин! Искам да попитам, по кой начин Локото станаха шампиони? По кой начин Левски всяка година са в евротурнирите? По кой начин Локото останаха миналата година в А група? По кой начин Сливен са в А група? Преди цяла България ни мразеше заради брокерите, сега за какво ни мразите? Жалки злобари! Вместо да кажете едно голямо Браво на този отбор, ръководство и фенове вие плюете! ДПС ни било издържало! Ами Локото кой ги издържа? Кой им купи титла? Или вие журналистите сте на заплата при същите тези, които убиват футбола в България през последните 20 години? Журналистите сте жалки подобия на хора, само чакате да ви подадат коричка хляб и се нахвърляте като глутница вълци за нея. Няма да си тигнете тиража! Нито един фен на Ботев не толкова прост, че да си купува вашия вестник. Аз не си купувам меридиан мач от миналата зима, когато спряха да пишат за Ботев. Призовавам всички фенове на открита война срещу вестник Меридиан Мач! Подобно на феновете на Ливърпул срещу вестник Sun! КРАСОТА, ВЯРА И БОРБА! НИЕ БОТЕВ СМЕ И НА ПЛОВДИВ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 22 окт 2010 13:10

всички дребни душички да си ръгнат фишек в гъза! мрете от завист, много ниско паднахте, а не можете да осъзнаете,че имате слаб отбор. пак по български се търсят причините другаде.

Pupper_ написа:
Sword Coast Boys написа:Значи и гонг лъжат така ли? Че всичките ви дивотии са записани в новинарския сайт. Че ДПС се опита да ви подари стадиона и това е записано. Ама нейсе...Пази, боже, сляпо да прогледа!

Успяхме канари! Вече сме трън в очите на всички корумпирани отбори! Пък макар и от В група.
Канари напред!

такива заяждания могат само да ни радват, завижда се на големите. нека си мачкаме, нека ходим с хиляди по стадионите, пък олигофрените да си говорят. САМО БОТЕВ!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 22 окт 2010 15:36

След всичкия рев на Нафтата,забелязахте ли какво им е наказанието като клуб за изцепките в Свиленград?500лв. глоба.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 23 окт 2010 00:13

Със статии като тази , въпросният вестник освен да губи читатели, друго не постига....
Пореднъта мозъчна полюция на поредния незадоволен пишман-драскач....но не е луд тоя дето яде баницата, все пак....Той е там, за да пише ....Явно експерт в словоблудството, но по много тънък лед ходи, защото да умееш да пишеш добре и да използваш дарбата си за ибрикчийстване, е груба грешка, която Съдбата рано или късно наказва.

Въпросният зле стъкмен пасквил, целящ единствено и само да злепостави любимия ми клуб, дори не заслужава моя коментар, защото и аз съм работил журналистика някога, но на много различно ниво от въпросния нереализиран ритнитопковец, именуващ се Желю.

Но аз друго се чудя ...доколкото имам спомен (просто не следя изкъсо събитията в помийнята яма българската спор(т)на журналистика) , въпросното вестниче е спонсориано от Събев.
Нещо много го е заболяло за Нафтата изведнъж, явно ?!
Дали не е осъзнал грешката си,че реши да налее чуждите пари в отбор, чиито фенове първо трябваше да "купува" с кебапчета и лимонада на аванта на кетъринга на стадиона, а истинския клуб с истинските фенове (нафтата) се скита немил-недраг по села и паланки....

На цялата тази добре скроена и замислена медийна атака, особено много е нужен и адекватен отговор, посредством декларация, от ръководството на Ботев !
"Ако ти ударят едната буза , дай и другата" , не важи в условията на българския футбол.......
Тук средата е вредна и зловонна и няма как да бъдеш цвете сред бурени...
Затова, като ти ударят шамар, ти ги сритай в задника ....Ама толкова здраво, че и кебапчетата да им нагарчат даже на следващия мач, на безплатния кетъринг.
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 23 окт 2010 03:15

teruns написа:Мрете от завист! По кой начин искате Ботев в а група? По този на Христолов ли? За да ни биете колкото и както си искате? Няма го вече селския. Ние идем и не ми пука по кой начин! Искам да попитам, по кой начин Локото станаха шампиони? По кой начин Левски всяка година са в евротурнирите? По кой начин Локото останаха миналата година в А група? По кой начин Сливен са в А група? Преди цяла България ни мразеше заради брокерите, сега за какво ни мразите? Жалки злобари! Вместо да кажете едно голямо Браво на този отбор, ръководство и фенове вие плюете! ДПС ни било издържало! Ами Локото кой ги издържа? Кой им купи титла? Или вие журналистите сте на заплата при същите тези, които убиват футбола в България през последните 20 години? Журналистите сте жалки подобия на хора, само чакате да ви подадат коричка хляб и се нахвърляте като глутница вълци за нея. Няма да си тигнете тиража! Нито един фен на Ботев не толкова прост, че да си купува вашия вестник. Аз не си купувам меридиан мач от миналата зима, когато спряха да пишат за Ботев. Призовавам всички фенове на открита война срещу вестник Меридиан Мач! Подобно на феновете на Ливърпул срещу вестник Sun! КРАСОТА, ВЯРА И БОРБА! НИЕ БОТЕВ СМЕ И НА ПЛОВДИВ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ!

Въпросната поръчкова статия на това леке Желю Станков не е ли от В-к Тема Спорт ?Или аз нещо бъркам?

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 23 окт 2010 09:05

ReZo написа:...Но аз друго се чудя ...доколкото имам спомен (просто не следя изкъсо събитията в помийнята яма българската спор(т)на журналистика) , въпросното вестниче е спонсориано от Събев.
Нещо много го е заболяло за Нафтата изведнъж, явно ?!
Дали не е осъзнал грешката си,че реши да налее чуждите пари в отбор, чиито фенове първо трябваше да "купува" с кебапчета и лимонада на аванта на кетъринга на стадиона, а истинския клуб с истинските фенове (нафтата) се скита немил-недраг по села и паланки....

Няма път назад. При Събев любовта към футбола е последното, което има значение. Там по веригата са - заграбване на общински имоти, източване на общинско дружество, пране на пари и т.н.

И аз малко се учудвам, че точно тоя вестник ги пише нещата, но не ми се разследва каква е причината.

Иначе, благодаря за хубавите думи! Явно и вие сте запознати какво се случва в Бургас последните 5 години.

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 23 окт 2010 10:32

masona84 написа:
o_yankov написа:Малдинчо, не си пожелавай това, което не искаш да ти се случи, защото 28.11 наближава и наистина ще е интересно къде ще ни сложите...може и заедно да погледаме мача, ако нямате сектор за гости.

Сектор за гости има съобразен с изискванията за 10% от капацитета ,така че няма страшно

какви 10% говориш, какъв сектор за гости...човека ти казва че няма да сяда в сектора за гости, а при другите хора...друг е въпроса че всички тези други хора ще са феновете на Ботев...разбра ли най-после!!!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 23 окт 2010 10:55

djordano написа:какви 10% говориш, какъв сектор за гости...човека ти казва че няма да сяда в сектора за гости, а при другите хора...друг е въпроса че всички тези други хора ще са феновете на Ботев...разбра ли най-после!!!

Хайде спрете и вие с глупостите! 20 години ни гостувате в Бургас, знаем се. Хубаво е, че при вас сега има много ентусиазъм и посещаемостта се увеличи, дано успеете да се задържите на гребена на вълната, но всички сме наясно с обичайното състояние. И при вас, и при нас, и при всеки друг отбор в България. Подкрепяйте си отбора, но уважавайте и другите! И не се дръжте все едно света е създаден вчера!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 23 окт 2010 11:47

пас,имаш въпросче,моляте обарни ми внимание. ;) ;) ;)

Върни се в “Ботев”