Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vasco_l99
Контакти:

Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Мнениеот vasco_l99 » 22 окт 2010 15:00

Ай стига с дискусиите, скивайте тук:

http://football.sportal.bg/news.php?news=266338

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 15:07

Не знам дали може да се вярва на този сайт ??? какви са ви впечатленията ?
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 окт 2010 15:11

Истина е. И в Канал 3 го пишшат. Михов еказал, че не е 100 процента сигурно. Имал оферта, но не я е приел все още. Само не мога да разбера защо Марков ;) Нали трябва да е някое куче на тоя пост, да респектира играчите. някой като Гонзи, Сираков. Не го разбирам това решение :shock:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 окт 2010 15:12

danko_sot написа:Истина е. И в Канал 3 го пишшат. Михов еказал, че не е 100 процента сигурно. Имал оферта, но не я е приел все още. Само не мога да разбера защо Марков ;) Нали трябва да е някое куче на тоя пост, да респектира играчите. някой като Гонзи, Сираков. Не го разбирам това решение :shock:

Стойчо ще ги респектира. Марков само ще пази гърба на Стойчо. Дано това са имената.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 окт 2010 15:15

stannn написа:
danko_sot написа:Истина е. И в Канал 3 го пишшат. Михов еказал, че не е 100 процента сигурно. Имал оферта, но не я е приел все още. Само не мога да разбера защо Марков ;) Нали трябва да е някое куче на тоя пост, да респектира играчите. някой като Гонзи, Сираков. Не го разбирам това решение :shock:

Стойчо ще ги респектира. Марков само ще пази гърба на Стойчо. Дано това са имената.

Как ще му пази гърба бе? Те играчите ще му скочат на неговия при първа възможност. нали го знам френския възпитаник. Той трансфери лли ще прави, кво ще прави? Абе Стан ти си вечният оптимист бе. Ти сигурно и Вили Вуцов да докарат ще твърдиш, че това е правилният избор. :roll:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 окт 2010 15:18

danko_sot написа:
stannn написа:

Как ще му пази гърба бе? Те играчите ще му скочат на неговия при първа възможност. нали го знам френския възпитаник. Той трансфери лли ще прави, кво ще прави? Абе Стан ти си вечният оптимист бе. Ти сигурно и Вили Вуцов да докарат ще твърдиш, че това е правилният избор. :roll:

Вили Вуцов забрави да го харесвам. Аз и за Костадинов си казах мнението като го назначиха. Това им беше поредната грешка. За Пламен Марков обаче имам друго мнение. Умен е. Разбира от футбол. Все пак няма да е треньор, а само ще организира. А за скачането ако Стойчо е треньор мислиш ли, че някой ще смее да скача. Погледни клипа който пуснах преди малко за да разбереш.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 15:29

stannn написа:
danko_sot написа:
stannn написа:Истина е. И в Канал 3 го пишшат. Михов еказал, че не е 100 процента сигурно. Имал оферта, но не я е приел все още. Само не мога да разбера защо Марков ;) Нали трябва да е някое куче на тоя пост, да респектира играчите. някой като Гонзи, Сираков. Не го разбирам това решение

Вили Вуцов забрави да го харесвам. Аз и за Костадинов си казах мнението като го назначиха. Това им беше поредната грешка. За Пламен Марков обаче имам друго мнение. Умен е. Разбира от футбол. Все пак няма да е треньор, а само ще организира. А за скачането ако Стойчо е треньор мислиш ли, че някой ще смее да скача. Погледни клипа който пуснах преди малко за да разбереш.

+10

Дано само,ако Михов е приел поста да поиска Стойчо Младенов,защото не съм сигурен че Стойчков ще се справи. За Пламен Марков и аз мисля,че на ръководна позиция няма да има проблеми ... просто нестава за треньор на ЦСКА,но за ръководител има качества ! Стриктен подреден и изисква много, също така и гледа сериозно на всичко и с лека ръка неправи никакви ходове ! Дано наистина това са имената ...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 окт 2010 15:30

,

Стойчо ще ги респектира. Марков само ще пази гърба на Стойчо. Дано това са имената.[/quote]

Как ще му пази гърба бе? Те играчите ще му скочат на неговия при първа възможност. нали го знам френския възпитаник. Той трансфери лли ще прави, кво ще прави? Абе Стан ти си вечният оптимист бе. Ти сигурно и Вили Вуцов да докарат ще твърдиш, че това е правилният избор. :roll:[/quote]

Вили Вуцов забрави да го харесвам. Аз и за Костадинов си казах мнението като го назначиха. Това им беше поредната грешка. За Пламен Марков обаче имам друго мнение. Умен е. Разбира от футбол. Все пак няма да е треньор, а само ще организира. А за скачането ако Стойчо е треньор мислиш ли, че някой ще смее да скача. Погледни клипа който пуснах преди малко за да разбереш.[/quote]

НЕ ЗНАМ КВО ДА КАЖА. Писна ми да говоря. Искам ЦСКА ДА ТРЪГНЕ НАГОРЕ НАЙ-ПОСЛЕ. А ти стига си защитавал Титан само, те са основните виновници за сегашното положение в клуба. Последен шанс за тях. Има временно примирие с тях, но ако нещата продължат по старому с бит-пазара, АД ФК "тИТАН" И черрното тото, ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ. И победителите ще бъдем ние феновете. Феновете винаги побеждават!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 15:31

Пл.Марков-поредния "послушко".И няма никакво значение дали разбира от футбол,след като ще "изпълнява"!Да не би Костадинов да не разбира от футбол?

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 15:33

БОРИСОВ: НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ РЕШИ ЗА ТРЕНЬОРА

Собственикът на ЦСКА призна, че преговаря с Валентин Михов

Изображение

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов влезе в 15,17 часа в сградата на “Титан”, където ще бъде решена съдбата на клуба. Съдружникът му Иво Иванов е там вече повече от два часа.

“Преговаряме усилено от сутринта. В момента водим преговори и за президент, а не за треньор. Новият президент ще има думата за треньора, аз няма да се меся”, бяха първите думи на собственика.

На въпрос дали Валентин Михов ще бъде назначен на поста, Борисов: “Той е един от вариантите. Не съм говорил с Ангел Бончев за този пост”.

Босът на ЦСКА коментира и евентуалното назначаване Стефан Орманджиев на пост: “Възможно е той да започне работа в ЦСКА. Ще обявим решението след час, час и половина”.
СТЕФАН РАЛЧЕВ, БЛИЦ

Върни се в “ЦСКА”