БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Борбата срещу Титан продължава!!

Мнениеот cska_90 » 22 окт 2010 15:15

Няма да ми казваш -какво да правя-ясно??? :!: :!: :idea: :idea:

Все повече хора осъзнаха за какво става въпрос и вчера това се видя-на стадиона,пред Ариана и след това!!Много се ардвам,че робските душици като тебе стават все по-малко!!Амин! :evil:
Последна промяна от cska_90 на 22 окт 2010 15:17, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 окт 2010 15:16

Samoyl написа:
cska_90 написа:Евала-най-накрая нещо смислено снощи!!!Благодаря на всички -които се отзоваха-малко с добутване-ама пак файда!! ;) Така се прави!!Време е да се разбере,че никой не може да се подиграва с нас!!! :evil: :evil: :evil: И да не мислят,че сме приключили!!!ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА!!ВЪН БОКЛУЦИТЕ!! :evil:

Мисля че не си попаднал в правилната среда и си подтикнат да правиш,мислиш и говориш "глупави работи".Виж вземи я смени тази фракция !

Може ли да смненям нещо,към което не се числя?? :lol: :lol: :lol:
НЕ членувам никъде-това колко пъти да го обяснявам бе!? :evil:
Изображение

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 22 окт 2010 15:17

За кое се радваш?? Че половин Европа видя какви сте диваци и боклуци?

Потребителски аватар
sentinel

Мнениеот sentinel » 22 окт 2010 15:18

добре да това с вън боклуците вече го чухме. кажи какво се случва после :roll:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 окт 2010 15:18

Последен шанс за Титан. Последен!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 22 окт 2010 15:18

cska_90 написа:Евала-най-накрая нещо смислено снощи!!!Благодаря на всички -които се отзоваха-малко с добутване-ама пак файда!! ;) Така се прави!!Време е да се разбере,че никой не може да се подиграва с нас!!! :evil: :evil: :evil: И да не мислят,че сме приключили!!!ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА!!ВЪН БОКЛУЦИТЕ!! :evil:

Димо, чакай да видим сега кой ще назначат! Може пък отбора да тръгне, не забравяй миналата година като отстранихме Динамо и направихме Х с Фулъм, като бяхме на първо място 9тия кръг, и тогава титаните ни управляваха...

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 22 окт 2010 15:19

cska_90 написа:
Samoyl написа:

Мисля че не си попаднал в правилната среда и си подтикнат да правиш,мислиш и говориш "глупави работи".Виж вземи я смени тази фракция !

Може ли да смненям нещо,към което не се числя?? :lol: :lol: :lol:
НЕ членувам никъде-това колко пъти да го обяснявам бе!? :evil:

Мисля че в някаква по предна тема обясняваше,че си бил заедно с онези хлапаци във В сектор където Ви бяха забранили да издигате някакви трансперанти.Ако не е така , значи съм се объркал :)

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 15:19

cska_90 написа:Няма да ми казваш -какво да правя-ясно??? :!: :!: :idea: :idea:

Все повече хора осъзнаха за какво става въпрос и вчера това се видя-на стадиона,пред Ариана и след това!!Много се ардвам,че робските душици като тебе стават все по-малко!!Амин! :evil:

Незнам на каква дрога си но вземи мерки ... за твое добро е ...

Наистина някой модератор да обърне малко внимание в тази тема и да я заключи,защото наистина е голяма глупост ...
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 окт 2010 15:20

Jorkorazporko написа:

Димо, чакай да видим сега кой ще назначат! Може пък отбора да тръгне, не забравяй миналата година като отстранихме Динамо и направихме Х с Фулъм, като бяхме на първо място 9тия кръг, и тогава титаните ни управляваха...

Нищо няма да чакам-твърде дълго чакахме!!И назначат някой -ще е пионка и пак те ще командват парада!!!БОРБА доакто тия не бъдат на 100 км от СОФИЯ!! :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 окт 2010 15:22

Samoyl написа:Мисля че в някаква по предна тема обясняваше,че си бил заедно с онези хлапаци във В сектор където Ви бяха забранили да издигате някакви трансперанти.Ако не е така , значи съм се объркал :)

Хлапаци??? :lol: :lol: :lol:

И да това ,че ГИ подкрепяв в случая-нищо не означава!!Нямам нищо общо с тях-даже не ги и познавам!! ;) ;) ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”