Да, да, ... като се сетя и Орманджиев какво го правеха вашите фенове,....много ми е интересно.....shumnaliq написа:Ако Орманджиев бъде назначен като директор ще бъде добреДано и Стойчо да стане треньор , а Майкъла Спортно - технически директор
Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Al_Abrashev
- Контакти:
Re: Изповедта на Борисов: Търсим президент на ЦСКА
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
Я си вземете и агент Гоце-нали се зовете армейци,а той е главнокомандващ! 

- benquick
- Контакти:
Много ми е интересно кой ли би се съгласил да работи в ЦСКА в момента?Айде да
приемем че президент(поставено лице)ще се намери,но треньор ще е много ама много
трудно да намерим.То е ясно че до зимата ще кретаме с чичо Митко ама после не ми
се мисли.Този нов тренер трябва да прави селекция наново,щото се вижда че тая поне
на 50% е сбъркана ама пък за селекция трябват и пари,а Титаните май не им се дават
такива.Дано поне зимата разкарат голяма част от наемниците,вижда се че голяма част от напрежението в клуба идва заради тях и парите които получават(а не оправдават).
приемем че президент(поставено лице)ще се намери,но треньор ще е много ама много
трудно да намерим.То е ясно че до зимата ще кретаме с чичо Митко ама после не ми
се мисли.Този нов тренер трябва да прави селекция наново,щото се вижда че тая поне
на 50% е сбъркана ама пък за селекция трябват и пари,а Титаните май не им се дават
такива.Дано поне зимата разкарат голяма част от наемниците,вижда се че голяма част от напрежението в клуба идва заради тях и парите които получават(а не оправдават).

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
benquick написа:Много ми е интересно кой ли би се съгласил да работи в ЦСКА в момента?Айде да
Интересно ми е едно нещо. Тези дето протестират какво очакват? Да дойде Абрамович и да налее 200 000 000 зимата ли? Нормално е като се прави база да няма пари за играчи. Хайде да заприличаме вече на европейски клуб. От 1980 и някоя нищо не е правено по базата. Сега се прави. Да направят базата и да покрият задълженията и чак тогава да имаме претенции към собствениците. Снощи ми се плачеше като слушах цял мач вън боклуците. ЦСКА играе в Европа. Отбора е на терена и каква подкрепа имаха? По -добре да бяха играли във Виена. И на мен не ми харесва да падаме и да не показваме игра, но в момента е това и отбора трябва да се подкрепя за да излезе от кризата. И друго искам да питам. Това ли са феновете на ЦСКА? Тия дето след мача чупиха и хвърляха ракети.
[center]
[/center]

Правилно решение на Димитър Борисов и Иво Иванов, това трябваше да стане отдавна, но все пак по-добре късно отколкото никога. Към този момент нямаме алтернатива на Титан АС, дано само се назначи човек, който действително може да управлява отбора и иска той да върви нагоре..и тогава всичко ще си дойде на мястото.
- benquick
- Контакти:
stannn написа:benquick написа:Много ми е интересно кой ли би се съгласил да работи в ЦСКА в момента?Айде да
Интересно ми е едно нещо. Тези дето протестират какво очакват? Да дойде Абрамович и да налее 200 000 000 зимата ли? Нормално е като се прави база да няма пари за играчи. Хайде да заприличаме вече на европейски клуб. От 1980 и някоя нищо не е правено по базата. Сега се прави. Да направят базата и да покрият задълженията и чак тогава да имаме претенции към собствениците. Снощи ми се плачеше като слушах цял мач вън боклуците. ЦСКА играе в Европа. Отбора е на терена и каква подкрепа имаха? По -добре да бяха играли във Виена. И на мен не ми харесва да падаме и да не показваме игра, но в момента е това и отбора трябва да се подкрепя за да излезе от кризата. И друго искам да питам. Това ли са феновете на ЦСКА? Тия дето след мача чупиха и хвърляха ракети.
Отбора бил на терена

някакви смешници с фанелки на ЦСКА.Е тоя "отбор "от бездушници аз не мога да го
подкрепям.И да тези дето чупеха може да са феновете,а не тези дето си стояха пред
ТВ-то и чакаха да се случи чудото
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Най-вероятно Орманджиев ще бъде.. не виждам кой друг просто. Другия само майкъла може да бъде, но ако му четете анализите в 7 спорт съм сигурен че повечето не го искате както и аз де. доста прост човек. мени си мнението със минути. треньор най-вероятно ще бъде някой който познава футболистите. сигурно Чичо Митко. дано не е той че ми писна да се гаврят с човека да го слагат за 2 месеца и ония гельосаните да не се напъват и той да го отнася. не го заслужават нито футболистите нито ние феновете а най-малкото титаните. и стига с това делена на българи и чужденци. ние феновете ги делиме на такива и после искаме от футболистите да са отбора. миналата година нали бяха само българи и какво стана? миньоро ни отнесе като малка гара насред армията. колкото са слаби чужденците, два пъти са по слаби българите. а т'ва кой колко взимал изобщо нас не трябва да ни интересува. нито футболисите. това си е проблем на собствениците. щом имат да дават на 4тия ни нападател по 30 000 лева на месец - евала.
-
- Контакти:
Валентин Михов също е удачен вариант,запознат е с материята има опит като ръководител а и разбира както от маркетинг така и от спортно техническите въпроси.За треньор изглежда ще изчакат да назначат президента и той да си подбере екипа и треньора и да си носи отговорността.
stannn написа:benquick написа:
АБСОЛюТНО СЪС СЪГЛАСЕН !!МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ МАЧ ДА СЕ ПЛюЕ ПО ОТБОРА И СОБСТВЕНИЦИТЕ??!! ТЪЖНА КАРТИНА НА СТАДИОНА, А ,МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ СМЕЕХМЕ КАКВО СТАВАШЕ НА ГЕРЕНА.
Е ЗАТОВА НЯМА ДА ИМАМЕ ОТБОР, А ТИЯ ДЕТО ИСКАТ ДА ИГРАЯТ ВЪВ В ГРУПА ДА ЗНАЯТ ЧЕ И ЗАТАМ ТРЯБВАТ ПАРИ.

-
- Контакти:
Време беше за кардинални промени. Очевидно е за всички, че нещата в ЦСКА не вървят в правилната посока.