SANSIRO7 написа:Ако ще атакуваме ШЛ /евентуално/ трябва да търсим 1-2 найстина добри разиграващи халфа
Абсолютно съм съгласен, не може Йовов (на 32 г.) и Тасевски да са контузени и ние да сме шаш и паника. Слори може и да е добър играч, но наистина в момента очевидно не е във форма, а и няма начин да влезе във форма, след като единствените му мачове са влизането му като резерва в ЛЕ. Не го знам игра ли с Пирин. И не мога да разбера защо не направихме трета смяна, и то при положение че не разиграваме, а всяка атака ни е некво безсмислено центриране напред към Гарата. Що не вкара Кривия, и то още след гола на французите, видя се че Огнянов няма да я свърши тая работа с разиграването? Ей това не ми хареса. И манията на Владо Гаджев да бие от далече - че той веднъж на 10 мача уцелва вратата, ай вземи малко се приземи. Жо много зле, просто е дребен, и лесно го избутват при единоборствата. И за капак на всичко се скъсаха да му пращат високи топки на крилата. Един Александров на негово място в 70-тата минута, да играе от по ширина на атаката и покрай него Грийн и Гаджев щеше да е много по-добре от оставянето на Жоазиньо. Трябваше ни разиграване, а не всяко минаване на центъра да завършва с изсипване на топката напред.