Който се смее последен се смее най-добре!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Който се смее последен се смее най-добре!
За първи път ми харесва как се разисква темата.Няма никакви обиди.Това наистина е добре.Евалата на всички.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.
- GoDDeadman
- Контакти:
Не виждам някаква причина за притеснение.С рокадата Д.Пенев-Л.Пенев просто още един ценен кадър ще яде от червената баница,която чичо Томов раздава
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
Лошото е най-вече за националния отбор,който не е съставен само от"чужденци",а тези играещи в БЪЛГАРИЯ СА ГОЛА ВОДА и сини и червени и оранжеви и пенбени!
Та май последни няма да се смеят българите!!!!!!!!!

Та май последни няма да се смеят българите!!!!!!!!!

haivanina написа:За първи път ми харесва как се разисква темата.Няма никакви обиди.Това наистина е добре.Евалата на всички.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.
да ама , това е така щото падна ЦСКАто . Ако беше Левски , картинката щеше да е много по-различна. Пък и учасниците в дискусията щяха да са други

Обикновено последен се смее този които стопля наи-бавно и ако до момента някой не е разбрал че в клуб в който нищо не функционира нормално, няма абсолютно никакво значение името на треньора, спокойно може да претендира за приза "Болен мозък " .Току виж са го направили и шеф на фен клуб ,тъй де няма да се различава много от сегашният за когото фенството е професия.
- danielzarev
- Контакти:
Офтопик:
[wanted]Пиши на кирилица.[/wanted]
- smash_the_reds
haivanina написа:За първи път ми харесва как се разисква темата.Няма никакви обиди.Това наистина е добре.Евалата на всички.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.
Това е така защото я почнахме с Делянски