Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masliankov
Контакти:

Re: Лил - Левски

Мнениеот masliankov » 22 окт 2010 00:07

samo levski написа:направо ме е яд да ги гледам в това жълто на терена защо като лил бяха в червено.не знам дали съм прав но не си спомням да имаме попеда с жълтите екипи.

Миналата година с Лацио

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 00:07

Синият Болярин написа:Нямахме нито едно 100% положение за цял мач. Не, че те имаха кой знае колко, но на 5-6 пъти се създаде сериозно напрежение пред вратата. С тези играчи не можем да се играем защитно почти цял мач и да изнасяме играта за няколко минути, за да се браним веднага след реорганизирането на противника. Като изнесохме играта напред след 60та минута не успяха да създадат почти нищо опасно пред нашата врата. Трябваше да задържим 0:0 още 10 минути и ставаше много интересно. Вече класирането става доста трудно, но дано не паднем на Герена. В крайна сметка този мач трябва да се изиграе като финал на ШЛ и каквото стане.

Само Левски!

Ми как да имаме,когато Огнянов и Гаджев решиха,че трябва да "боцкат" от 40м.!Огнянов бавен като охлюв!Как да стане?

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 22 окт 2010 00:08

Без Дарко и Йовов не става работата някой знае ли дали ще се готови за мача с Лил ? :?:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 окт 2010 00:08

LSFC 1914 написа:
фифи перото написа:
LSFC 1914 написа:утре не знам как ще се съвзема... ако не се класираме напред ще се самоубия . :cry:

С бира?не става,пробвал съм;)

2 л. водка и едно въже оправят нещата

Я се дръж естествено...И не говори глупости...Централен защитник и разиграващ халф оправят нещата...И добър треньор,а не...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 окт 2010 00:08

За кво все плюете върху Веско Минев ,за мен той не е слаб футболист. Днес слаби бяха Жо и то защото не стигаха кой знае колко топки пред наказателното поле . Гарата --- Няма го Тасевски. .. ГОРЕ ГЛАВИТЕ ДНЕС НЕ ИГРАХМЕ ЗЛЕ
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Левски - Лил (04.11.2010 - 20:00 )

Мнениеот LSFC 1914 » 22 окт 2010 00:08

ако не бием в София - Лил си тегля края на живота!

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Re: Левски - Лил (04.11.2010 - 20:00 )

Мнениеот housestyle » 22 окт 2010 00:09

storm написа:Чакай бе пич ,ние още не сме изкоментирали този мач....

ко се коментира всичко се видя ....една грешка и гол ,а и ние бехме мн плахи
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 22 окт 2010 00:09

anton1oli написа:Трябва ни качествен хал като Грийн сами с един халф не става и тия капацитети по ринг говорят глупости Дембеле безличен бил те гледаха ли мача като по 2-3 човека го пазеха

Дембеле го пазеха 2 човека,иначе отне доста високи топки отново се раздаде на макс,но нямаше подкрепа от Огнянов и от другите халфове на 2-3 пъти добре проби по крилата.Ако имахме още 1-2 като него и Грийн ...... :roll: :roll:
И преди
И сега
Левски значи Свобода

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 22 окт 2010 00:10

Пичага, за Веселин Минев ще те оборя с факти. Да, Мьолдър направи грешка(а не е грешка да чистиш към тъча, така ги учат), но като цяло беше много добър. Минев за сметка на това не си покриваше зоната, прекалено далеч стои от крилото им, когато дриблира с топката. Освен това се включва в атака(хубаво), но след това е много бавен във връщането си. Два пъти Грийн го покри, а той се тътреше. Отделно при центрирания от страната на Мьолдър, Минев застава като централен защитник, без никаква ориентация за опазване на тяхното крило. Дефакто един човек от тях остава сам, това си е негова грешка. Та така, Минев може да помага на Жо в атака, да комбинират добре, но като цяло работата му е в защита, нали? Е, не я върши добре. Отново, нищо лично и към него, но просто това са факти...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 окт 2010 00:10

storm написа:За кво все плюете върху Веско Минев ,за мен той не е слаб футболист. Днес слаби бяха Жо и то защото не стигаха кой знае колко топки пред наказателното поле . Гарата --- Няма го Тасевски. .. ГОРЕ ГЛАВИТЕ ДНЕС НЕ ИГРАХМЕ ЗЛЕ

Изобщо не играхме...Зле е по-добре...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”