samo levski написа:направо ме е яд да ги гледам в това жълто на терена защо като лил бяха в червено.не знам дали съм прав но не си спомням да имаме попеда с жълтите екипи.
Миналата година с Лацио
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
samo levski написа:направо ме е яд да ги гледам в това жълто на терена защо като лил бяха в червено.не знам дали съм прав но не си спомням да имаме попеда с жълтите екипи.
Синият Болярин написа:Нямахме нито едно 100% положение за цял мач. Не, че те имаха кой знае колко, но на 5-6 пъти се създаде сериозно напрежение пред вратата. С тези играчи не можем да се играем защитно почти цял мач и да изнасяме играта за няколко минути, за да се браним веднага след реорганизирането на противника. Като изнесохме играта напред след 60та минута не успяха да създадат почти нищо опасно пред нашата врата. Трябваше да задържим 0:0 още 10 минути и ставаше много интересно. Вече класирането става доста трудно, но дано не паднем на Герена. В крайна сметка този мач трябва да се изиграе като финал на ШЛ и каквото стане.
Само Левски!
LSFC 1914 написа:фифи перото написа:LSFC 1914 написа:утре не знам как ще се съвзема... ако не се класираме напред ще се самоубия .
С бира?не става,пробвал съм;)
2 л. водка и едно въже оправят нещата
storm написа:Чакай бе пич ,ние още не сме изкоментирали този мач....
anton1oli написа:Трябва ни качествен хал като Грийн сами с един халф не става и тия капацитети по ринг говорят глупости Дембеле безличен бил те гледаха ли мача като по 2-3 човека го пазеха
storm написа:За кво все плюете върху Веско Минев ,за мен той не е слаб футболист. Днес слаби бяха Жо и то защото не стигаха кой знае колко топки пред наказателното поле . Гарата --- Няма го Тасевски. .. ГОРЕ ГЛАВИТЕ ДНЕС НЕ ИГРАХМЕ ЗЛЕ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта