Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2010/11

Мнениеот Frankie Lampard » 21 окт 2010 18:31

Вокалът на Iron Maiden превози Ливърпул
Изображение
Брус Дикинсън, фронтменът на метъл величията Iron Mаiden, пилотира самолета, с който футболистите на Ливърпул пристигнаха в Неапол. Там червените днес играят с местния Наполи. Дикинсън е пилот повече от 10 години и има дял в компанията, за която работи. Затова, когато разбрал, че отборът пътува, отменил планирания си курс. "Трябваше да карам до Исландия и оттам за Лас Палмас и Тенерифе, но се отказах и поех полета до Неапол", заяви Дикинсън пред Би Би Си. Въпреки че Ливърпул не са любимият му тим, той се надява да донесе късмет и да бият Наполи.
Дикинсън е кацал и в България, когато в навечерието на новата 2008 докара колегите си от Manowar Джоуи ди Майо и Ерик Адамс със самолет с надпис Iron Maiden.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 окт 2010 21:04

Frankie Lampard написа:Венгер уверен, че Фабрегас ще играе в Арсенал през следващите години

Изображение

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че е уверен в това, че ще задържи Сеск Фабрегас "още няколко години". Световният шампион с Испания искаше да премине в Барселона през лятото и беше близо до завръщане в родината си. Лондончани обаче не го пуснаха, а халфът има договор с "артилеристите" до 2014 г. Очаква се Барса да отправи нова оферта за Фабрегас в края на сезона, но според Венгер той ще остане на "Емиратс".

"Той е от Барселона и има симпатии към мястото, където е израснал, заяви мениджърът на среща на акционерите на Арсенал. - Аз вярвам, че той иска да печели с този клуб. Колко дълго, не знам, но се надявам още много, много години. Не съм песимист. Уверен съм, че ще го задържим още няколко години. Той много обича този клуб, повярвайте ми. Ако не го обичаше, вече щеше да си е тръгнал."

Французинът обясни на акционерите, че клубът има пари за едно или две нови попълнения през януари. Попитан дали Уейн Рууни може да бъде привлечен, ако реши да напусне Манчестър Юнайтед, Венгер заяви, че ситуацията е "прекалено деликатна", за да говори за нея.

Дано Фабрегас да остане!
Уникален футболист е.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 22 окт 2010 19:38

Афелай напуска ПСВ, Челси и Арсенал се облизват

Изображение

Челси и Арсенал са на път да влязат в сериозна трансферна битка за подписа на холандския национал Ибрахим Афелай. Това съобщават медиите на Острова. Причината е, че играчът почти сигурно напуска ПСВ, където е и капитан. Той е отказал да преподпише договора си, като това бе потвърдено официално от холандския гранд.

"Поради различни причини не е реалистично да подпишем нов договор с Афелай", се казва в съобщението на официалния сайт на ПСВ. Това означава, че ако остане до края на сезона, то след това Афелай ще може да си тръгне без финансов иск. Затова почти сигурно ПСВ ще го продаде през зимната пауза, като Челси и Арсенал са считани за фаворити за подписа на играча. Самият Афелай пък наскоро призна, че би играл с удоволствие за Манчестър Юнайтед или Ливърпул.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 22 окт 2010 19:39

Улие хвали Стилиян, оставя го капитан

Изображение

Мениджърът на Астън Вила Жерар Улие изрази своето невероятно впечатление от изявите на Стилиян Петров. Французинът се скъса да хвали българския халф и обяви, че ще го остави капитан на отбора.
„Стилиян Петров е невероятен човек. Той се раздава по 90 минути. Той е играчът на мача, както се казва”, коментира френският специалист.
„Той се справя чудесно с работата си на терена. Мислех, че не се намира в добро физическо състояние, но в същност той може да тича 90 минути без да спира”, добави мениджърът на Астън Вила.
Жерар Улие обяви, че няма никакво намерение да взима капитанската лента от ръката на Стилиян Петров.
„Той е истински лидер, истинският водач на отбора”, каза още мениджърът на Астън Вила.

Gary Shaw
Контакти:

Премиършип , кръг 9 : прогнози!

Мнениеот Gary Shaw » 22 окт 2010 20:20

Тотнъм - Евертън -Х (2:2)
Бирмингам -Блекпуул -1 (3:1)
Съндърланд - Астън Вила -2 ( 0:1)
Челси - Уулвърхямптън - 1 (5:0)
Уест Бромич - Фулъм - 2 (1:2)
Уигън - Болтън Х (1:1)
Уест Хям - Нюкасъл 2 (1:3)
Стоук Сити - Манчестър Ю 2 (0:2)
Ливърпул - Блекбърн 1 (3:0)
Манчестър Сити - Арсенал Х (3:3)

П:С Какво очаквате от този кръг във Английската Висша Лига ? Дали Манчестър Ю и Ливърпул ще съумеят да вземат победа най-сетне ? Дали Манчестър Сити ще успее да надделе над 3-ти голям отбор (след Ливърпул и Челси) ? Дали кризата във Уест Хям ще се задълбочи или ''чуковете'' ще тръгнат на горе ?

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Премиършип , кръг 9 : прогнози!

Мнениеот Един град-един отбор » 22 окт 2010 20:22

От това, което виждам ......
Вила няма да си вземе мача ... 1х
Челси на хендикап
Уест хям 1х

За останалото съм съгласен
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Топчооо

Re: Премиършип , кръг 9 : прогнози!

Мнениеот Топчооо » 22 окт 2010 20:26

Тотнъм - Евертън -1 (3-1)
Бирмингам -Блекпуул -2 (1:2)
Съндърланд - Астън Вила -X ( 0:0)
Челси - Уулвърхямптън - 1 (4:0)
Уест Бромич - Фулъм - 1 (2:1)
Уигън - Болтън Х (2:2)
Уест Хям - Нюкасъл 2 (1:2)
Стоук Сити - Манчестър Ю 2 (1:3)
Ливърпул - Блекбърн 1 (1:0)
Манчестър Сити - Арсенал 1(2:1)

Време е Ман Юн да спре с Х-овете и да се съвземе мисля че сега е удобния момент,Ман Сити тази година според мен ще се един от основните конкуренти за титлата на Челси и май май ще вземат и този мач.У.Б.А. според мен ще затвърдят доброто си представяне до момента с победа над Фулъм,а Ливърпул трябва задължително да спечелят този мач.Няма да се учудя и ако Блекпул победи в Бирмингам,новаците играят много приятен футбол особено като гост.
Предстои ни един интересен кръг !!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 окт 2010 21:38

Аз смятам, че ще има много хиксове! Това се превърна в традиция този сезон и Висшата Лига поставя рекорд. За мен тази година за пръв път в Лигата играят отбори с толкова изравнени възможности
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 окт 2010 21:41

Франки Лампард, много жълто публикуваш колега :shock: Няма смисъл да говорим за трансфери като има още 2 месеца до началото на трансферния прозорец
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 окт 2010 01:15

Frankie Lampard написа:Афелай напуска ПСВ, Челси и Арсенал се облизват

Изображение

Челси и Арсенал са на път да влязат в сериозна трансферна битка за подписа на холандския национал Ибрахим Афелай. Това съобщават медиите на Острова. Причината е, че играчът почти сигурно напуска ПСВ, където е и капитан. Той е отказал да преподпише договора си, като това бе потвърдено официално от холандския гранд.

"Поради различни причини не е реалистично да подпишем нов договор с Афелай", се казва в съобщението на официалния сайт на ПСВ. Това означава, че ако остане до края на сезона, то след това Афелай ще може да си тръгне без финансов иск. Затова почти сигурно ПСВ ще го продаде през зимната пауза, като Челси и Арсенал са считани за фаворити за подписа на играча. Самият Афелай пък наскоро призна, че би играл с удоволствие за Манчестър Юнайтед или Ливърпул.

Аз пък не го искам в Арсенал!
Хич не ми допада как играе.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”