До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот unist_gp » 13 авг 2010 17:56

Томето е велик! по това време на годината заслужава да е на море,а не в студиото! Наздраве! ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 окт 2010 17:53

Томе,единственото положително нещо свързано със спорта в Русе е,че правят голяма многофункционална спортна зала.Другото е без коментар...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 окт 2010 17:33

Томе,Ги Ру води Оксер не 20,а 44г. :mrgreen:

nashenecBG
Контакти:

Мнениеот nashenecBG » 29 окт 2010 09:26

Извинявам се, ако съм пропуснал вашето извинение, но не смятате ли че е добре, когато иската другите да се извиняват и оправдават за грешките си, и вие да го правите - така, да покажете че истинските мъже трябва да постъпват правилно.
Знам, че темата ви е непрятна - волейбол, национален отбор. Преди доста време имахте изказване, което или беше в момент на опиянение, или беше проява на злобеене. Струва ми се, дължите едно сериозно извинение на Мартин Стоев за тогавашния ви език, а и на слушателите ви за 'обработката' колко велик специалист идва.
Отново се извинявам, ако сте го направили, но доста редовно ви слушам и не съм чул. За колежката ви не коментирам - самото непрекъсната използване на 'професора' е достатъчно да се разбере отношението и към проблема.

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 29 окт 2010 19:56

Доколкото разбирам тук се задават въпроси към г-н Томислав Русев. Аз имам един на който не е отговорено от повече от година и няма да спра да го задавам, защото г-н Русев е длъжен да отговори.

Става въпрос за г-н Радосвет Радев и неговото ДС досие разкрито преди около година.

Въпроса ми е как г-н Русев ще коментира това познавайки и слушайки позициите му и за ДС и за г-н Радев преди случая.

Благодаря.

След една година пак ще го задам, ако г-н Русев не се е престрашил да ми отговори.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 окт 2010 23:28

Ти наред ли си?
Спортният журналист Русев ще ти отговаря по въпроси за досиета и ДС :shock: Що не го питаш и за проекта на ЦЕРН?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 01 ное 2010 23:28

Виж, фен на отбора от Подуене, г-н Русев много пъти се е изказвал по политически теми и с особена злоба и жестокост (подкрепям такава) срещу ДС агентите. И това се е случвало между 17:00 и 18:00. Така че не ми обяснявай какво да питам!

Освен спортен журналист е видно, че той е и човек с позиция по тези въпроси. Ако не отговаря на този въпрос той се компроментира жестоко в моите очи. А надявам се и не само в моите.

krasi7509
Контакти:

Мнениеот krasi7509 » 02 ное 2010 17:45

може ли някой да ми каже кой изпълнява втората песен (баладата) от спортно шоу гонг

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 ное 2010 18:01

ALEX_D_GREAT написа:Виж, фен на отбора от Подуене, г-н Русев много пъти се е изказвал по политически теми и с особена злоба и жестокост (подкрепям такава) срещу ДС агентите. И това се е случвало между 17:00 и 18:00. Така че не ми обяснявай какво да питам!

Освен спортен журналист е видно, че той е и човек с позиция по тези въпроси. Ако не отговаря на този въпрос той се компроментира жестоко в моите очи. А надявам се и не само в моите.

И какво като се компроментира в твоите очи? Кой си ти? Бърка го Русев... много на сериозно се взимаш, фене на отбора на народната армия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 04 ное 2010 19:57

Е аз като съм никой и той щом в моите очи се комрпоментира, какво остава за тия , които са някои. Ако се сещаш.

Върни се в “Архив”