ДЕКЛАРАЦИЯ НА ВЕТЕРАНИТЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ДЕКЛАРАЦИЯ

Мнениеот slavia_forever » 05 мар 2009 03:33

PB-1912 написа:Бе пи4 дразниш ме щотото ве4но се вреш насякаде и от си4ко разбираш и си комптентен на всяка тема сега разбра ли?Ето ти и отговорите :!:

1-Не виждам да съм те обидил специално теб някаде (май само ти го виждаш) :roll:

5-Не ме занимавай пове4е :!:

Ако нещо те дразни за това, че си "вра носа някъде", просто не ме чети, за да не се ядосваш на нещата, които явно не ти създават радост. :idea: Не разбирам от всичко, но когато не си съгласен с мен и си по-компететен, просто ме обори с аргументи, без да се заяждаш. :idea:

По т.1:
PB-1912 написа:Гледай си Слабия с дъртаците на стадиона и кофей :!:

PB-1912 написа:Като не искаш да го виждаш не влизай тук :idea: Сега не се опитвай пак да ръсиш мозък тук. Hе ми e много приятно да ти 4ета "хитрите" постове :!:

По т.5: Кога съм ти задавал пети въпрос, за да ми отговаряш с препоръки?! :shock: :?:
Последна промяна от slavia_forever на 05 мар 2009 23:19, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 05 мар 2009 10:18

slavia_forever написа:
Не е хубаво да обиждаш Славистите, заради това фенче, с регистрация от Лаута. Това с дъртаците, не е лицеприятно и не искам да го виждам повече!! :!: :evil:

Аз като разправям, че си болен мозък...

Иначе кефи как командашери. Путин и Фидел Катро трябва ходят на лекции при него :mrgreen:

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 05 мар 2009 12:05

hypodil написа:
slavia_forever написа:
Не е хубаво да обиждаш Славистите, заради това фенче, с регистрация от Лаута. Това с дъртаците, не е лицеприятно и не искам да го виждам повече!! :!: :evil:

Иначе кефи как командашери. Путин и Фидел Катро трябва ходят на лекции при него :mrgreen:

Калеко Алекооооооооо, какво правиш, бе човек? :D
Иначе кефиш как пишеш - Фидел Катро трябва ходят......... :shock: ....чакай, чакай да пробвам като теб - Калеко, трябва ходиш училище, че сЪ злагаш иначе.... :lol:
Ай, със здраве!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

botev champion

Мнениеот botev champion » 05 мар 2009 18:35

hypodil написа:
slavia_forever написа:

Хипоминдил стига вече с тия ромски наречия.......!Вместо на майчиния ти език пробвай на български!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 05 мар 2009 18:35

Така е, като е учил до 2-ри клас :D
Ваксаджии и клошари, стига сте си мушкали мургавите муцуни в зоната на най-пловдивския клуб
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

andb
Контакти:

Мнениеот andb » 05 мар 2009 18:58

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ УПРАВНИЦИТЕ НА ГРАДА СА ПЪЛНИ ИДИОТИ,НО НИЕ СМЕ СИ ВИНОННИ ЧЕ ГИ ИЗБИРАМЕ.Преди избори всички се пънат че ще помагат на спорта ,а после ги няма никакви.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 05 мар 2009 22:28

Искам да добавя само, че Ботевата чета също подкрепяме декларацията.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 мар 2009 23:27

hypodil написа:
slavia_forever написа:

botev champion написа:Хипоминдил стига вече с тия ромски наречия.......!Вместо на майчиния ти език пробвай на български.

bulgaro написа:Така е, като е учил до 2-ри клас :D
Ваксаджии и клошари, стига сте си мушкали мургавите муцуни в зоната на най-пловдивския клуб

terro написа:Калеко Алекооооооооо, какво правиш, бе човек? :D
Иначе кефиш как пишеш - Фидел Катро трябва ходят......... :shock: ....чакай, чакай да пробвам като теб - Калеко, трябва ходиш училище, че сЪ злагаш иначе.... :lol:
Ай, със здраве!

С това как говориш за другите, видя какво сам показа за себе си! :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ботев”