Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Re: Викане или мълчание?

Мнениеот Right_side » 21 окт 2010 12:54

Nikona написа:
ЕМИЛ написа:След като сте сигурни в нашата загуба ходете да пуснете тото :evil: :evil:

Не играя тото. Незнам защо се дразниш, говорим си за реалната ситуация, всичко друго е самозалъгване.
И на малките деца е ясно: вратар слаб, защита слаба, халфова линия /без Дарко, Йовов, Кривия неможе цял мач да изнесе срещу силен отбор/, нападение /който и да питаш му е ясно, че спрат ли Гара И Жо и сме до там /Дани гледа отблизо/.

Та защо да си говорим глупости? Истината е, че постижимо е да измъкен Х срещу Лил като домакини, Х срещу Гент като гости и ако Спортинг са се класирали и дойдат с резервите в София да измъкнем нещо. Всичко повече от това ще си е геройство.

Tочно така време е да стъпим здраво на земята . Не като миналия мач със Спортинг ... кои сме ние да отиваме на Спортинг на стадиона и да сме фаворит както ни изкарваха някои
Българийо, събуди се!!!

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лил - Левски | 21.10.10

Мнениеот Blue_Girl » 21 окт 2010 13:06

Мисля, че ще викаме, защото любимият ни отбор няма да загуби.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 21 окт 2010 13:12

Blue_Girl написа:Мисля, че ще викаме, защото любимият ни отбор няма да загуби.

Чул те господ
ИзображениеИзображениеИзображение

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 21 окт 2010 13:33

Спомням си преди мача със Спортинг, как аз бях един от много много малкото, които казаха, че ако паднем с по-малко от три трябва да викаме "ура"! За съжаление се сбъдна песимистичната ми прогноза! Сега нещата не стоят така! Не вярвам да се доберем до точки, но не мисля, че ще паднем с разгромен резултат! 1:0 2:0, 2:1, 3:1...За да стигнем до нещо ни трябва много добро развитие на самия мач! Например да вкараме ранен гол и да не допуснем бързо изравняване! Ако до 60тата минута още имам шанс за нещо в мача, то нищо не е невъзможно! С тази защита обаче ме съмнява! Дори обикновения запалянко може да види къде са слабостите ни в играта камо ли треньор от високо ниво като Руди Гарсия! Все пак да не забравяме, че дори при загуба имаме сериозни шансове, тъй като имаме 2 домакинства и гостуване на отбор, който вече победихме веднъж! За мен всякакъв резултат различен от резил ще бъде ок!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 окт 2010 13:51

Искам да попитам тези, които в момента мислят, че ще паднем какво ще стане ако ги бием и какво ще пишете след това във форума ????
Още мача не е започнал, а вие ни отписахте. Вие фенове на Левски ли сте или само се мислите за такива!?

garragarragool
Контакти:

Мнениеот garragarragool » 21 окт 2010 13:57

LSFC 1914 написа:Искам да попитам тези, които в момента мислят, че ще паднем какво ще стане ако ги бием и какво ще пишете след това във форума ????
Още мача не е започнал, а вие ни отписахте. Вие фенове на Левски ли сте или само се мислите за такива!?

Ако ги бием, дават да ми бъркате по всички дупки които видите. Става ли? :lol: :lol:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 окт 2010 14:00

garragarragool написа:
LSFC 1914 написа:Искам да попитам тези, които в момента мислят, че ще паднем какво ще стане ако ги бием и какво ще пишете след това във форума ????

Ако ги бием, дават да ми бъркате по всички дупки които видите. Става ли? :lol: :lol:

Обещаваш ли ? След това да не ревеш, че целия форум те е минал. :lol: :lol: :lol:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 окт 2010 14:16

Ако бием или завършим на равно ще се извиняват, че са сгрешили!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 21 окт 2010 14:27

Blue_Girl написа:

Ако бием или завършим на равно ще се извиняват, че са сгрешили!
:mrgreen:

Нито ще се извинявам нищо ще имам общо с бъркане по дупки. Ще съм един от радостните от синя България.

Темата е какво мислим за резултат, а не какво искаме! Аз искам да бием 3:0 ...това реално ли е?
Изображение

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 21 окт 2010 15:01

Спокойно,няма да биете,няма такива изгледи!!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Върни се в “Архив”