Ще може ли Локомотив Пловдив да се пребори за ЕКТ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Re: Ще може ли Локомотив Пловдив да се пребори за ЕКТ?

Мнениеот Есиенчо » 21 окт 2010 13:53

antonzzzzz написа:
Boksiorcheto написа:2. За мен по-реалистичен - чрез купата. Знаем,че много отбори ще се хвърлят,но ние миналият сезон завършихме 12-ти и ще бъдем домакини срещу отборите от А група. Знаем,че сме домакински отбор и мисля,че който и да приемем във Пловдив,можем да го бием.

Това откъде го измисли?

Регламент на етапа:

а/ Победителите се излъчват по системата на отстраняване от една среща при условията на

чл.19, т.1, буква "а"; т.3 и т.4

б/ Домакин на срещата е отборът, който играе в по-долна група. При два отбора от една и съща група се тегли жребий за домакинство
Последна промяна от Есиенчо на 21 окт 2010 13:55, променено общо 1 път.
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 21 окт 2010 13:55

Есиенчо написа:
antonzzzzz написа:
Boksiorcheto написа:2. За мен по-реалистичен - чрез купата. Знаем,че много отбори ще се хвърлят,но ние миналият сезон завършихме 12-ти и ще бъдем домакини срещу отборите от А група. Знаем,че сме домакински отбор и мисля,че който и да приемем във Пловдив,можем да го бием.

Това откъде го измисли?

Регламент на етапа:

а/ Победителите се излъчват по системата на отстраняване от една среща при условията на

чл.19, т.1, буква "а"; т.3 и т.4

б/ Домакин на срещата е отборът, който играе в по-долна група. При два отбора от една и съща група се тегли жребий за домакинство.

Значи не съм прав - извинявам се.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 окт 2010 13:58

Да, но шансовете (макар и доста скромни според мен, поне засега) са само за купата на страната. ;) Успех! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 окт 2010 14:12

Ако Локо (Пд) успеят да се преборят с манталитета си на "домакински" отбор, имат шанс да се класират в евротурнирите. ЗАсега Черноморец ми се струват обаче по-силни, взеха мачовете си срещу софийските отбори, което е голям плюс. Локо Сф не ги слагам в сметките. Те нямат характер, което се видя от мачовете с ЦСКА и Черноморец. Ако приемем, че Левски и Литекс са в тройката, за останалото място ще се борят Локо Пд, Черноморец, Славия. ЦСКА, според мен, нямат шанс да се намесят.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 окт 2010 14:23

Тази година най-вероятно няма да стане. Но по-нататък е възможно.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 21 окт 2010 14:45

haha написа:Много глупав въпрос,на всички е ясно,че няма да може да се пребори.

А ако се преборим ще се извиниш ли за думите си?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 21 окт 2010 14:47

Още е много рано да се говори, просто защото не се знае какво ще се случи през зимния трансферен прозорец или при евентуална контузия на ключов футболист. Най-сериозни претенденти за титлата до този момент са Левски и Литекс и мисля, че двата отбора ще завършат като първи и втори. За третото място има един главен претендент - Черноморец, но Локо София и Славия също са сериозни претенденти. С оглед на състава, с който разполага Локо Пловдив, както и като се вземе предвид треньорската нестабилност, шестото място е най-реално.
П.С Догодина - по-добро класиране :)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 21 окт 2010 14:51

Не трябва да гледаме на това да се класираме за Европа, като някаква цел. Виждаме как нашите "грандове" гледат по някакъв начин да издрапат до турнирите а там - срам. Трябва да имаме стабилен отбор, който да се представя на ниво както в България, така и в Европа. А такъв отбор не се гради шест месеца или година. Въпроса пред нас не е "Как да се класираме за Европа?" а "Как бихме се представили в Европа?" В момента имаме отбор с голям потенциал, но след нелепо загубените точки до момента, мисля че нямаме шанс за Европа, което може би е по-добре.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 окт 2010 14:54

На мен лично не ми пука как ще се представим в европа. Искам да играем мачове с Рома и Ливърпул. Да дойдат в Пловдив и да премерим сили с големи публики, а не с тези от родното ниво, защото за съжаление без две, всичко друго е В окръжна сравнение с нас. Лично мнение.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 21 окт 2010 15:14

Много е рано още.. има време и за това! Първо трябва да си оправим представянето, срещу по-слабите отбори.Като станем по-стабилни и натрупаме няколко победи подред, а също така и дойде март месец, чак тогава вече могат да се правят сметки. За няколко месеца всичко може да се случи.Хубавите неща стават бавно! Иначе в момента стабилните отбори в А група са точно два - Левски и Черноморец, който незнам защо, но ме съмнява да си запазят тази си форма за още дълго време.. другите като цяло не са кой знае какво пред нас, но първо ни трябва стабилност срещу малките за да се борим с големите.
NON MOLLARE MAI !

Върни се в “Локо Пловдив”