Черно Море на 96 години!!!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море на 96 години!!!!!
за мен ,аз покраи тоя Флорес малко само Малага ми е в главата 
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Минал,че заминал той през Малага,ако питаш мен
Между другото чувал ли си нещо за него?Ще подписва ли 
Кольо щял да обави официално дали е подписал в петък в 14 часа на пресконференцията, а иначе така го запомних нали първо го представиха като бивш играч на Малага и така досега си ми остана

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- smash_the_reds
- smash_the_reds
Скоро ще стане-хубавите работи стават бавно.Виж днес например-чакахме дуспите,за да дойде хубавото и то.....дойде 

smash_the_reds написа:Наздраве!Пийте едно от мен за трансфера![]()
Мерси брат,ама аз мисля да положа морно тяло както се казва
- smash_the_reds
MORSKI написа:Минал,че заминал той през Малага,ако питаш менМежду другото чувал ли си нещо за него?Ще подписва ли
доста си прав, тренирал е с Малага дали е бил на проби или просто да поддържа форма не знам, но явно е минал и заминал през Малага както каза
- smash_the_reds
Отборът на Левски стигна до изключително труден успех със 84:82 след продължение над Евроинс Черно море, в столичната зала “Триадица”, в изтеглена среща от 17-ия кръг на Националната баскетболна лига. По този начин “Сините” излизат на първата позиция във временното класиране на шампионата с актив от 12 успеха и 4 загуби, като втори е Лукойл Академик с два мача по-малко. От своя страна “Моряците” са на четвърто място с 8 победи и 7 поражения.