ЦСКА - Рапид 21.10 / 20:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redpride
Контакти:

Re: ЦСКА - Рапид

Мнениеот redpride » 21 окт 2010 12:11

Вече не знам, какво да мисля за този мач. Надявам се да победим, но какво от това. ЦСКА загива като клуб и институция и една победа срещу Рапид само ще удължи агонията. Все пак се надявам въпреки лошите резултати, студеното време и работния ден да дойдат поне 15-20000 за да дадем на Титан да разберът, че това е нашия отбор и ние ще се борим за него докрай.

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 21 окт 2010 12:17

Минев няма място сред титулярите. Срещу Локо си го разминаваха както им дойде...
Според мен въпросителната е дали да не пусне Трифонов отляво в защитата, а Коце да играе до Акуаро. Виданов вдясно. Пред тях Янчев, после Галчев и Марко, по крилата Нелсън (ляв) и Делев (десен). Шеридън отпред.
Ще ми се да видя Томи Костадинов заедно в комбина с Марко. Това момче има чудесно виждане за играта и нестандартни, интересни отигравания и пасове.
Рапид обаче са костелив орех, незнам защо се наслагва мнение и очакване за лесна победа. Не забравяйте, че две години тези опукват Астон Вила, гледах им мачовете и останах с много добри впечатления от организацията им в играта, така че НИКАК, ама НИКАК няма да е лек мач и не бих казал, че ЦСКА е фаворит в този двубой за съжаление, по-слаби сме в момента от тях.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 21 окт 2010 13:36

Според мен ЦСКА ще излезе със следните 11

-----------------------М'боли---------------------------------

Минев---------Виданов---------------Акуаро------------Стоянов

-----------------Янчев----------------Тиеро------------------------

Тонев---------------------Маркиньос--------------------Трифонов

---------------------------Шеридън----------------------------------

Дано в тоя мач Шеридън се отпуши в Европа,ако си вкараме положенията няма да имаме проблеми срещу Рапид,но и те не са слаб отбор,въпреки че и при тях има криза,ще се хвърлят на 1000% в този мач но се надявам да покажем играта от мача с Бешикташ и една победа с 2-0 би ни отивала :)
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

АРМЕЕЦ
Контакти:

Мнениеот АРМЕЕЦ » 21 окт 2010 13:52

Победата ни е в кърпа вързана щом Платини няма да играе. По малко пропуски = повече голове. Макар и с един гол но ще победим. Чужденците искат да се махнат от ЦСКА и се натягат да играят за да бъдат забелязани и купени. Мисля че това са 2 много важни причини, които не са за подценяване.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 21 окт 2010 13:57

АРМЕЕЦ написа:Победата ни е в кърпа вързана щом Платини няма да играе. По малко пропуски = повече голове. Макар и с един гол но ще победим. Чужденците искат да се махнат от ЦСКА и се натягат да играят за да бъдат забелязани и купени. Мисля че това са 2 много важни причини, които не са за подценяване.

Не само чужденците,но и българските футболисти играят много по-добре в Европа.
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 окт 2010 14:06

Ако от Рапид не вземете точки не виждам от кой друг ще вземете. Дано биете в този мач! ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 окт 2010 16:22

danko_sot написа:Не ми е много интересен този мач. Кво да ги гледам ебаси простотията. Щом евромачовете на ЦСКА вече не будят особен интерес в мен, то представете си докъде сме я докарали. Хич не сме и за Европа, ама да и се порадваме, щото с тва ръководство другата година Европа ще я гледаме през крив макарон. И тогава ще дойдете на мойта свирка и на cska_90. Жалка работа, не вижда никой на къде отиват нещата. :x :(

Тедокато се усетят-може да е твърде късно! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 21 окт 2010 17:23

Успех тази вечер,стискам палци да биете Рапид ;)

Mръсник

Мнениеот Mръсник » 21 окт 2010 17:28

Ще бием....центъра два пъти.Не вярвам да победим днес

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 окт 2010 18:45

Ще бием с два гола поне. Сега видях състава и ми се вижда добър. Този път е нямало намеса от горе. Ще видите, че ще бием. ЦСКА има добри футболисти и ако има един нормален треньор, на когото да не бъркат, нормален директор и нормални собственици, ЦСКА ще е съвсем друг отбор. Победа днес с 3:1 или 2:0
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”