защо няма публика на стадиона
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
защо няма публика на стадиона
Онзи ден на мача с Пирин бяхме не повече от 2 000 човека. Много ми е чудно защо ,след като отбора играе добре,води в първенството и участва в Лига Европа ,на стадиона няма публика. За пореден път се убеждавам ,че България не е футболна държава. Тук хората предпочитат да драскат във форума,а като доиде мача сядат пред тв .
- blue avalanche
- Контакти:
Re: защо няма публика на стадиона
gonzalves написа:Онзи ден на мача с Пирин бяхме не повече от 2 000 човека. Много ми е чудно защо ,след като отбора играе добре,води в първенството и участва в Лига Европа ,на стадиона няма публика. За пореден път се убеждавам ,че България не е футболна държава. Тук хората предпочитат да драскат във форума,а като доиде мача сядат пред тв .
Много от тези,които "драскат" във форума не са от София.
blue avalanche написа:gonzalves написа:Онзи ден на мача с Пирин бяхме не повече от 2 000 човека. Много ми е чудно защо ,след като отбора играе добре,води в първенството и участва в Лига Европа ,на стадиона няма публика. За пореден път се убеждавам ,че България не е футболна държава. Тук хората предпочитат да драскат във форума,а като доиде мача сядат пред тв .
ок,а тези от София каде са ?нали много обичат отбора ...
Заради комбинацията от късен час и студено време. Ако се играе в 16.00, ще има повече хора.
да , ходят обаче като играят в евротурнирите. Истинските фенове ( става въпрос за тези които са от София и имат възможност да ходят на мач ) се познават когато ходят на мачовете с пирин , видима, монтана и.т.н
gonzalves написа:blue avalanche написа:gonzalves написа:Онзи ден на мача с Пирин бяхме не повече от 2 000 човека. Много ми е чудно защо ,след като отбора играе добре,води в първенството и участва в Лига Европа ,на стадиона няма публика. За пореден път се убеждавам ,че България не е футболна държава. Тук хората предпочитат да драскат във форума,а като доиде мача сядат пред тв .
ок,а тези от София каде са ?нали много обичат отбора ...
заради безумните часове и дати на срещите е така
novnik написа:Заради комбинацията от късен час и студено време. Ако се играе в 16.00, ще има повече хора.
+10
- child in time
- Контакти:
Защото няма какво да ги заведе там! Лоши стадиони и липсата на сигурност на тях, ампутирана от към ка4ество игра, слаби футболисти , нагласени ма4ове ... и т.н и т.н ! Кога бяха пълни стадионите ? Когато имаше успехи и зрелище а не Титанични глупости на Батко, Кака и сйе! Това е положението докато не мине булдозера през изгнилия ни футбол така ще е ! Не публика бездомните кучета няма да искат да припарят до стадиона! Тъжно наистина но факт!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Наистина тези часове не са удобни.Представи си че живееш в Овча Купел, Люлин ....след мача се надяваш да мине някакъв рейс...а той не минава и не минава
Много се радвам,че съм с кола иначе щеше да си е проблем, защото живея на 10 км от София.А сега към края на месеца като минат мачавоте от 18:00 ще има малко повечко 

Абе ще видиме сега като мачовете ги направят от 18:00 колко ще идвате!?!
С Локомотив Пловдив играем от 18:00,ама съм сигурен че на стадиона ще сме не повече от 2-3 хиляди.
С Локомотив Пловдив играем от 18:00,ама съм сигурен че на стадиона ще сме не повече от 2-3 хиляди.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода