Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши Нефтохимик - Ботев?

Анкетата завърши на 28 ное 2010 10:12

Победа за Ботев
120
70%
Равен резултат
11
6%
Победа за Нефотхимик
25
15%
Важното е да стане страхотно парти на стадиона!
15
9%

Общо гласове: 171

masona84
Контакти:

Re: Всички искаме канарчетата в А, но не по този начин!

Мнениеот masona84 » 21 окт 2010 11:22

o_yankov написа:Малдинчо, не си пожелавай това, което не искаш да ти се случи, защото 28.11 наближава и наистина ще е интересно къде ще ни сложите...може и заедно да погледаме мача, ако нямате сектор за гости.

Сектор за гости има съобразен с изискванията за 10% от капацитета ,така че няма страшно

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 21 окт 2010 11:23

Каквото и да се опитат да изкопчат от ситуацията мазутите, то просто няма как да стане.Във всяко едно отношение БОТЕВ е по-голям от тях.Във всяко!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 21 окт 2010 11:24

Raoul_Duke написа:
maldin1 написа:На стадиона при гостуване,агитката на отбора гост има право да получи точно 10 % от броя места на стадиона..

Аз като отида в друг град, ти ли ще ми кажеш на кое място и в кой сектор да седна,а? Купувам си билет, настанявам се където ми е удобно и почвам да викам за Ботев. Това, че всички около мен и те са от Ботев, а ДОМАКИНИТЕ ГИ НЯМА на стадиончето аз каква вина имам...

Принципно си прав но за конкретния мач от къде ще си купиш билет незнам,просто стадиона е малък и ще бъдат разпроданени дни преди това само на фенове на Нефтохимик.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 21 окт 2010 11:24

Boksiorcheto написа:Е,то беше ясно,че Ботев ще им помогнат съдийте,защото те не са удобни за "В" група. Просто БФС иска да ги "махне" от "В" група,...

Е как същото тва БФС отказа да ни пусне в Б група на мястото на христоловото АД, пък сега ИСКАТ да ни махнат от В група :shock: Много сте интересни с тия разсъждения, дори когато твърдите нещо, което противоречи на факти отпреди броени месеци...

@masona84 - супер, че има сектор - тъкмо вас ще ви сложим там :lol:

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 21 окт 2010 11:24

Най-смешното е че този Желю се хваща единствено на дузпата в Съединение, което е единственато подпиране от съдията в наш мач, но я определя като най-смешната и такива смешни категории да прави. Колко дузпи смешни се свириха само в "А" група този сезон и в предишните години срещу нас да попитам аз :?: Както и да е такива смешни журналистчета, които изпълняват някакви поръчки са напрово смешни по-хубаво си се откажи от професията вместо да ръсиш помия срещу отбора, който събира най-много публика в България, където и да играе.

[offtopic]Сега остана да ни обвинят, че мача със Созопол е нарочно отложен заради нас :lol: :lol:[/offtopic]
Последна промяна от plovdivchanina на 21 окт 2010 11:37, променено общо 4 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 21 окт 2010 11:25

masona84 написа:
o_yankov написа:Малдинчо, не си пожелавай това, което не искаш да ти се случи, защото 28.11 наближава и наистина ще е интересно къде ще ни сложите...може и заедно да погледаме мача, ако нямате сектор за гости.

Сектор за гости има съобразен с изискванията за 10% от капацитета ,така че няма страшно

Браво, това е твърде добре.Това поставя на дневен ред въпроса, кой един човек да вкараме от многобройната ви агитка...? :lol:

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 21 окт 2010 11:26

Малдинчо,вземи ела последния кръг,да видиш отбор и публика,че май такова нещо си виждал само по ТВ ;) ,щото само за некви си проценти говориш,ала-бала,как си го представяш само 100-200 да влезнат да гледат,не знам ;)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 21 окт 2010 11:29

masona84 написа:
Raoul_Duke написа:
maldin1 написа:На стадиона при гостуване,агитката на отбора гост има право да получи точно 10 % от броя места на стадиона..

Аз като отида в друг град, ти ли ще ми кажеш на кое място и в кой сектор да седна,а? Купувам си билет, настанявам се където ми е удобно и почвам да викам за Ботев. Това, че всички около мен и те са от Ботев, а ДОМАКИНИТЕ ГИ НЯМА на стадиончето аз каква вина имам...

Принципно си прав но за конкретния мач от къде ще си купиш билет незнам,просто стадиона е малък и ще бъдат разпроданени дни преди това само на фенове на Нефтохимик.

Абе ние като ви налазим из цялото стадионче, ходи ми обяснявай после в кой сектор трябвало да седна... Бяхте ми доста симпатичен отбор, ама сега разбрах, че не сте нищо повече от едни мрънкачи и ревльовци.
И знаеш ли - И НА 2-РО МЯСТО НЯМА ДА ЗАВЪРШИТЕ тоя сезон. Мислете отсега с кой ще се оправдавате и за това!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 окт 2010 11:30

masona84 написа:
Raoul_Duke написа:

Това ще бъде предпоставка за ексцесии,надявам се го разбираш,но аз се съмнявам,че всички билети ще бъдат изкупени от фенове на Нефтохимик.
Защото този мач е без значение...
Колко му е капацитета на този ваш прословут стадион,да си сметнем 10% и да знаем колко да дойдем :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 21 окт 2010 11:30

кан72 написа:Малдинчо,вземи ела последния кръг,да видиш отбор и публика,че май такова нещо си виждал само по ТВ ;) ,щото само за некви си проценти говориш,ала-бала,как си го представяш само 100-200 да влезнат да гледат,не знам ;)

Ситуацията е такава ,че повече няма да влязат от сега съм сигурен,а и как ще влезете повече като нямате билети недоумявам.

Върни се в “Ботев”