Тоя Жельо е един мазен дебил, плод на любовта между ГА и Жаки, нали беше в тяхната трупа психичноболни в ***. Изобщо не заслужава коментар тоя!
А тия малки зелени човечета да вземат да си погледнат жалкото отборче, в което един играч, раждан в средата на миналия век, ги носи на гърба си и да се позамислят. Защото техния отбор не е дори втори по сила, Арда са по-добри и ако си дадат зор, ще завършат преди тях, макар и да нямат амбиции. Ами щом Харманли им сложи 4 гола в зелената кошница, Арда ако играят, както срещу нас на 100%, ще им направят ръчичка и отгоре там в Кърджали. Няма да се учудя ако ги бият и сега в неделя като гости в онова село Езерово
Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всички искаме канарчетата в А, но не по този начин!
Интересно защо всяка статия, която не възнася в божествено футболния Ботев е оплювана и наричана поръчкова, като журналиста който я е писал е псуван и обиждан, че е някакво невежество неразбиращо от футбол.За гостуването както всички знаете си има точно определени наредби.На стадиона при гостуване,агитката на отбора гост има право да получи точно 10 % от броя места на стадиона.Лесно е,само желание да има.Всичко друго са празни приказки на някакви фенове, които не искат да се съобразяват с наредбите на БФС или по-точно на ФИФА и УЕФА.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- sorcererals
- Контакти:
ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА!!!
- slash1912
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Е,то беше ясно,че Ботев ще им помогнат съдийте,защото те не са удобни за "В" група. Просто БФС иска да ги "махне" от "В" група,защото те ще създават само неприятности и организационни проблеми,за което жълто-черните не са виновни! Имам предвид,че просто много трудно отборите от "В" група ще посрещнат толкова голяма гостуваща агитка,като тази на Ботев. Първо във няколко мача домакинствахте във Пловдив,за което вие не сте виновни,защото просто съперникът не може да ви побере,но принципно трябва да се пише служебно за вас. Та така. Ботев не е удобен за "В" група,защото фенската маса си казва думата,а друг е въпросът,че ако съдиите ги порежат,те ще нахлуят на терена и тогава не ми се мисли..... За това съдиите ги подпират(тънко),но си ги подпират. Нефтохимик - вие нямате вина,просто това е съдбата на един по-голям отбор от вас. Защото каквото и да си говорим(нищо,че съм от Локомотив) Ботев е голям отбор за бг стандартите,както и Локомотив
. Също според мен Ботев има отбор за Б група и без съдийската помощ също ще може да се качи,само че разликата сега мисля,че щеше да е по-малка от 8 точки за Ботев. Примерно 3-4 точки щяха да са по-напред,но това няма значение. Та от Нефтохимик и да реват - НЯМА СМИСЪЛ! Догодина може би ще се качите при професионалистите. Аз знаех още от началото,че Ботев ще станат 1ви. А между другото колко отбора се качват от "В" във "Б",че си нямам идея?
Без да се заяждам с теб,смятам,че трябва да се съсредоточиш върху изявите на твоя любим отбор.Личи си,че нямаш поглед върху нещата,защото не си гледал нито един мач на Ботев,а мнението ти е формирано от четене на статии и слушане на мазутския рев.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Ей,много боклуци има в тая държава бе.Тоя цървул не ходил на нито един мач ,ама пише ли,пише глупости.Много добре вървим и много хора са притеснени и почнаха с помията.НО НИЕ СМЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ,господин желиооо станков,и от такива журналя ни боли ... 

- slash1912
- Контакти:
maldin1 написа:Интересно защо всяка статия, която не възнася в божествено футболния Ботев е оплювана и наричана поръчкова, като журналиста който я е писал е псуван и обиждан, че е някакво невежество неразбиращо от футбол.За гостуването както всички знаете си има точно определени наредби.На стадиона при гостуване,агитката на отбора гост има право да получи точно 10 % от броя места на стадиона.Лесно е,само желание да има.Всичко друго са празни приказки на някакви фенове, които не искат да се съобразяват с наредбите на БФС или по-точно на ФИФА и УЕФА.
Ако тази агитка от 30 човека е вашата,може процента да е по-малък,принерно3-4,но с агитката на Ботев това няма как да стане...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- sorcererals
- Контакти:
maldin1 написа:Интересно защо всяка статия, която не възнася в божествено футболния Ботев е оплювана и наричана поръчкова, като журналиста който я е писал е псуван и обиждан, че е някакво невежество неразбиращо от футбол.За гостуването както всички знаете си има точно определени наредби.На стадиона при гостуване,агитката на отбора гост има право да получи точно 10 % от броя места на стадиона.Лесно е,само желание да има.Всичко друго са празни приказки на някакви фенове, които не искат да се съобразяват с наредбите на БФС или по-точно на ФИФА и УЕФА.
Пишете бе. Поръчайте си още статии. Правете каквото си искате.
А такива като драскача, списал горния пасквил, ще бъдат псувани и обиждани, защото не е видял нищо от описаното с очите си. Но представя нещата едва ли не като очевидец, и се изявява като крайна инстанция. А сигурно не знае и къде се намира стадиона ни, защото той не си показва носа от редакцията.
А вие като сте толкова силни и велики, защо не си доиграхте 30-те минути оставащи до края на мача и не си бихте в крайна сметка? А направихте циркове, прекратиха мача заради вас, сега ревете като ощипани моми. Правите ли разлика между 10-15 гостуващи фена и 1000 такива? Май не.
slash1912 написа:maldin1 написа:Интересно защо всяка статия, която не възнася в божествено футболния Ботев е оплювана и наричана поръчкова, като журналиста който я е писал е псуван и обиждан, че е някакво невежество неразбиращо от футбол.За гостуването както всички знаете си има точно определени наредби.На стадиона при гостуване,агитката на отбора гост има право да получи точно 10 % от броя места на стадиона.Лесно е,само желание да има.Всичко друго са празни приказки на някакви фенове, които не искат да се съобразяват с наредбите на БФС или по-точно на ФИФА и УЕФА.
Ако тази агитка от 30 човека е вашата,може процента да е по-малък,принерно3-4,но с агитката на Ботев това няма как да стане...
И защо няма как да стане?Има правилници, наредби и е записано 10% за гостуващи фенове от капацитета на стадиона кое не ти стана ясно?
Последна промяна от masona84 на 21 окт 2010 11:19, променено общо 1 път.
Малдинчо, не си пожелавай това, което не искаш да ти се случи, защото 28.11 наближава и наистина ще е интересно къде ще ни сложите...може и заедно да погледаме мача, ако нямате сектор за гости.
- Raoul_Duke
maldin1 написа:На стадиона при гостуване,агитката на отбора гост има право да получи точно 10 % от броя места на стадиона..
Aз като отида в друг град, ти ли ще ми кажеш на кое място и в кой сектор да седна,а? Купувам си билет, настанявам се където ми е удобно и почвам да викам за Ботев. Това, че всички около мен и те са от Ботев, а ДОМАКИНИТЕ ГИ НЯМА на стадиончето аз каква вина имам...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]