ЦСКА - Рапид 21.10 / 20:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Мишел Платини се разболя, пропуска мача с Рапид

Мнениеот stannn » 20 окт 2010 20:49

Embata написа:-----------------------------Mbolhi---------------------------
-----Stoyanov----Vidanov----Aquaro----Y.Minev-----------
-------Yanchev-----------Tiero-----------------------
------Delev-----------------------------------------Nelson------
----------------------------Marquinhos---------------------------
----------------------------Sheridan------------------------------

Малко си врътнал Коцето Стоянов и Минев. И вместо Тиеро по -добре Галчев.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: ЦСКА - Рапид

Мнениеот danko_sot » 20 окт 2010 20:51

Пак казвам ВРЕМЕ е всички ние феновете да се обединим срещу тая ПАСМИНА, дето ръководи отбора ни, иначе може и по-зле да стане. Всички си помислете много добре. Като гледам и чета повечето от вас тука имат малко особено мнение. Трябва да се обединим всички фенове най-после. Не ви ли е достатъчно това, което стана с Калиакра? При мен специално чашата преля в тоя мач, щото съм сигурен че не беше нормален. Хайде хора, стига сте се крили и увъртали. Време е за протест по дяволите. не може само един пич cska_90 да вижда и разбира как стоят нещата, а другите повечето да се оправдават, че уж всичко щяло да се оправи. Кое ще се оправи? Вълкът кожата си мени, ала нрава не. Титан ги видяхме колко струват, те няма да се променят
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 окт 2010 21:02

stannn написа:Идеално. Дано пусне Димитър Илиев или Муши. Те поне от 2 метра вкарват.

Муши понякога и оттам пропуска...Успех утре!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 20 окт 2010 21:29

Абе,хора за пореден път се убеждавам,че в тоя форум има доста "червени" и "сини" фенове,които грам не я разбират тая игра футбола!!! Какви ви Митко Илиев и Муши та половината отбори в България си имат по-добри напрадатели от тях.Въпреки,че имах аз лично големи надежди за двамата особено за Митко,виждасе,че просто не стават.А сега за Платини.В момента колкото и да не ви се вярва и да се смеете на тва каде сам написал,той е най-добрия нападател в ЦСКА въпреки пропуските и слабите мачове просто е с една класа над тия двамата та даже и от колебливия Шеридан и трагичния Тибони!!!
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 окт 2010 21:32

Един добър резултат срещу Рапид ще "налее вода във воденицата" на ТИТАН.После половината от феновете ще почнат да разправят,че видите ли ТИТАН не били чак толкова лоши.Ще почнат да се чертаят планове за излизане от групата и изведнъж ще се окаже,че ЦСКА не е в криза.Даже напротив-много си е добре.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 окт 2010 21:33

greedy написа:Това е хубава новина :) Сега вече може и да вкараме, особено ако и Шеридън не играе ;)

Незнам, може и да бъркам, но си мисля, че Шеридан има качества. Просто му трябват още няколко мача. Всеки пропуска, дори и най- добрите в света. Но си личи, че има усет, а и удара му е добър. Поне на него му дайте шанс. Митко Илиев, Муши и Платини вече всички ги знаят, че са "бити карти".
Успех и отидете утре вечер на стадиона- подкрепете си отбора и покажете отношението си към сегашното положение.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 20 окт 2010 21:45

blue avalanche написа:Един добър резултат срещу Рапид ще "налее вода във воденицата" на ТИТАН.После половината от феновете ще почнат да разправят,че видите ли ТИТАН не били чак толкова лоши.Ще почнат да се чертаят планове за излизане от групата и изведнъж ще се окаже,че ЦСКА не е в криза.Даже напротив-много си е добре.

Прав си, въпреки,че си седнал ама наливаш масло в огъня. То това ти е хоби, да не се опърлиш само, че ше ни липсваш тук във форума на ЦСКА.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 20 окт 2010 22:04

харабия господ е българин :lol: :lol: :lol: . Господ го разболя този некадърник от плажовете. Бива бива неспособен нападател,но това направо ....... :lol: ! Като гледам кои са ви нападателите - Митко Илиев(нашия) и Шеридън("звездата"),Делев(тапичката),предлагам да ме вземете мен за централен нападател :shock: :lol: . На 17 години съм,играл съм футбол,като нападател до 13 годишен - след това почнах бокс. Висок съм 191 и ви гарантирам,че ще вкарам от 2 метра :lol: . Помислете си! За без пари ще ви играя :) . Тук е моментът да кажа - УСПЕХ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА УТРЕ! Цска бие 2:1,а Левски взима Х от Лил! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 20 окт 2010 22:14

Има Господ!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 20 окт 2010 22:32

Искам утре ЦСКА да победи, а Левски да вземе точка в Лил ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! 8-)

Върни се в “Архив”