Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове т.н)

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 окт 2010 17:13

Това с Рууни, не смятам, че е сериозно ...
На 100% съм сигурен, че Руни ще напусне Англия !
Значи, според мен - центр. бранител, и едно дясно крило + нападател, и сме готови !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 окт 2010 17:38

Някакви идей кой да са тези играчи ?
Аз лично много се надявам ,че ще успеем да наложим Джефри Брума ... следя му изявите от 3 години и смятам ,че има голям потенциал във него и съответно мисля ,че нямаме нужда от нов централен защитник.За крило е ясно особено след контузията на Бенаюн.Аз лични много харесвам качествата на Еден Хазард от Лил. Иначе за нападател си мисля ,че засега можем още да се уповаваме на Анелка и Дрогба + Стъридж.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 окт 2010 18:21

THE G.A.M.E написа:Това с Рууни, не смятам, че е сериозно ...
На 100% съм сигурен, че Руни ще напусне Англия !
Значи, според мен - центр. бранител, и едно дясно крило + нападател, и сме готови !

Аз съм си написал мечтаният вариант.И не знам какви крила ви гонят като Челси играе без крила :lol: :lol: :lol:
Лампард да не е крило,а Есиен,а Микел ? Трябв ни разиграващ халф не крило.ние играем с флангови нападатели,не с крила,а флангови нападатели Боу.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 окт 2010 18:24

Челси: Руни, добре си дошъл!

Никола Анелка и Саломон Калу призоваха ръководството да помисли за привличането на звездата

Нападателите в Челси нямат нищо против, ако Уейн Руни им стане съотборник, даже напротив. След снощната победа с 2:0 над Спартак Москва, Никола Анелка и Саломон Калу бяха на едно мнение - английският национал е добре дошъл на "Стамфорд Бридж".

Предвид възрастта на Дидие Дрогба (32), Карло Анчелоти наистина има защо да се замисли, дали да не привлече най-успешния английски нападател в последните години, още повече, че футболистите му изразиха готовност да се сработят с него.

Както е известно, звездата на Манчестър Юнайтед отказа да поднови договора си с "червените дяволи" и поиска да бъде продаден. Така за броени часове от герой Руни се превърна в антигерой за феновете на отбора.

Основни кандидати за подписа му са Манчестър Сити и Челси. Манчини обаче отрече да се е свързвал с англичанина, а за Челси такава информация липсва. Едно е ясно обаче, Руни е добре дошъл да облече тъмно синята фланелка.

"Рууни е добър играч и всеки знае качествата му. Ако иска да дойде в Челси, той е добре дошъл, но не съм аз собственикът", заяви Анелка, а Калу добави на свой ред: "Уейн е велик футболист и го е доказал в Юнайтед и Англия. Ще е страхотно да го използваме във Висшата лига."

Междувременно и треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо намекна, макар и шеговито, че би се замислил за подобен трансфер. След снощния успех с 2:0 над Милан, португалецът заяви пред журналистите в микс зоната:

"Сигурен съм, че той ще остане в Манчестър Юнайтед, но ако все пак решат да го продават, могат да ми се обадят. Всеки се интересува от подобен играч, но според мен той ще остане в Юнайтед до края на живота си. Ще бъде страхотно ако се събере отново с Кристиано, но не вярвам, че това ще се случи."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 окт 2010 18:43

Frankie Lampard написа:Аз съм си написал мечтаният вариант.И не знам какви крила ви гонят като Челси играе без крила :lol: :lol: :lol:
Лампард да не е крило,а Есиен,а Микел ? Трябв ни разиграващ халф не крило.ние играем с флангови нападатели,не с крила,а флангови нападатели Боу.

A, от време на време - Челси играе и по класичекото > 4-4-2.
Също така и 4-3-3, както и 4-5-1 .... прав си, не крила, а флангови напдатели.
Малуда и Калу са такива, но няма да е лошо някой по млад, да им диша във вратъ.
За офанзивен халф ( разиграващ ) ... съм съгласен !
Липсва подобен тип футболист, при отсъствието на Лампард.
Ако предположим, че Ферейра и Босингва ще останат през зимата ... то реално, в защитен план, трябва само централен бранител, алтернатива на Тери, Иванович и Алекс.
В ляво имаме Коул и Жирков ... от дясно на напдението обаче, май е само Калу ?
Вярно, че от време на време, там играе и Анелка .... но в слабата форма в която е в момента, не върши никаква работа, не само на фланга, но и в центъра на атаката.
В ляво е само Малуда .... а, и Стъридж, така, тук има варианти !
Тия младите, не ги броя ... има още хляб ( и минути игра ) ... да хапнат, докато станат и за резерви на титулярите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 окт 2010 19:16

Не съм съгласен,че Анелка е в слаба форма.Според мен си е в страхотна форма.Голмайстор е на ШЛ.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 окт 2010 20:06

Реално погледнато във титулярният състав нямаме абсолютно никакви проблеми. Работата която стой пред Анчелоти е да направи по-голяма вътрешна конкуренция тоест да направи по-дълга скамейка. Вчера резерви са били все млади момчета. Ван Аанхолт , Брума , Какута , Макикран , Клифорд , Мелис + Търнбул.Имат потенциал но едвали са готови да обърнат даден мач за момента. Но пък как искаме тези играчи да се наложат като не им се дава шанс. За момента си мисля ,че нямаме нужда от никой ... разбирасе ако няма контузии ... а във перспектива трябва да се обърне внимание несъмнено на нападението и халфовата линия.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 окт 2010 20:41

Изображение

Уест Бромич - Челси 4:5
Челси победи Уест Бромич със 4:5 при юношите. Капитанът Фабио Борини вкара петият гол и даде отново преднина за Челси гол, който в крайна сметка се оказа и победен.Мач с който ще се запомни освен с многото голове и със хеттрика на Ишмаел Милър от състава на Уест Бром.Мениджъра Стив Холанд избра три дебютанти Тод Кейн , Нкуми и Бен Сампайо както и Рохан Инс който по-късно беше заменен от Джордж Савил. Напред бяха Борини , Якопo Сала от дясно и Адам Филип в ляво. Конър Клифърд , Даниел Филискърк и Алу Джало бяха в средата на терена.
Челси (4-3-3)
Сам Уолкър , Тод Кейн , Нкуму , Рохан Инс(Джордж Савил 75), Бен Сампайо , Конър Клифърд , Даниел Филискърк (Майкъл Уудс 88) , Алу Джало , Якопо Сала , Фабио Борини , Адам Филип (Девин 90)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 окт 2010 20:49

Фабио много луд,ей.трябва да му се даде шанс.Явно е,че ударно ще се налага Маккекрън,което е супер ако успеем да го интегрираме в отбора.Щом играе така едвам навършил 17 може да се развие на много високо ниво.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 21 окт 2010 12:47

Изображение

Тери: Уейн, ще си добре дошъл в Челси!
Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че ако нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни реши да подпише със "сините" от Лондон, ще бъде добре дошъл. Както е известно, Рууни смята, че „червените дяволи" не са конкуренти на трансферния пазар и претендира за преминаване в клуб, който винаги ще се бори за трофеи.„Уейн Рууни е сред най-добрите млади играчи в света. Не мога да кажа нещо различно за него от другите футболисти. Уважавам Манчестър Юнайтед, но не се знае какво ще стане," заяви Тери.„Имаме чудесни играчи и смятам, че той ще помогне за укрепването на отбора. Рууни е най-добрият футболист за мен," допълни бранителят на Челси.

Върни се в “Архив”