PFC Litex написа:Ryder, не ми отговори какво е общото между Дембеле и Камбуров, а като гледам поведението ти, начинът на писане, ти нямаш ли в момента по-важни неща, като да си прочетеш урока по български език и литература за пети клас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Ryder, не ми отговори какво е общото между Дембеле и Камбуров, а като гледам поведението ти, начинът на писане, ти нямаш ли в момента по-важни неща, като да си прочетеш урока по български език и литература за пети клас?
bk109 написа:Така,комплексарчето настрана, Блан може пък и с право да следи и Дембеле. Все пак след фарса в Южна Африка на Петлите им трябват играчи, а не разнежени примадони,които вдигат стачка като не им стане на тяхното. Е,това или да си внесат някоя и друга дузина бразилци...
peterx написа:Дембеле май вече е играл за национална гарнитура на петлите, както и излиза от страхотна школа.
Единственият му проблем да стигне нивото на сегашните "звезди" на Франция е било поведението му извън терена.
Поне за момента показва, че се е поучил.
Така че какво чудно има да стане национал? Да не би сегашните нападатели на петлите да показват, че заслужават гласуваното им доверие?
bk109 написа:peterx написа:Дембеле май вече е играл за национална гарнитура на петлите, както и излиза от страхотна школа.
Единственият му проблем да стигне нивото на сегашните "звезди" на Франция е било поведението му извън терена.
Поне за момента показва, че се е поучил.
Така че какво чудно има да стане национал? Да не би сегашните нападатели на петлите да показват, че заслужават гласуваното им доверие?
И другото е,че той може само да спечели от национала ... Примерно може да смени Левски(при все уважението ми към отбора,те не са върха на пирамидата) с някой що-годе приличен отбор от Англия или Испания,ако впечатли правилните хора с добри изяви,което означава че той може и да даде 110% от себе си за него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта