Черно море в Европа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- mitko_nedkov
- Контакти:
Черно море в Европа
как ще се справи отбора на Черно море в купата на УЕФА и докъде ще стигне
Re: Черно море в Европа
pojelavam kusmet na 4erno more dano se predstavqt otli4no 

mike28 написа:@nundji ,хайде да не им цапаме форума на хората с наште си Левски и ЦСКА,какво ще кажеш.В момента последното което ни трябва е да се заяждаме с цесекарите.
Относно темата-традицията в псоледните години,отбори извън четворката-Левски,ЦСКА,Литекс,Локо Сф. да не могат да изиграят повече от 2 мача в Европа определено не е в полза на Черно Море.Така,че аз лично предпочитам да съм песимист и да бъда изненадан приятно отколкото обратното.Мисля,че за да имаш шанс в ЕКТ. ти трябва освен добър състав и доста пари,също така и силна организация в клуба. Ако в Черно Море ги имат всички тези предпоставки-нямат от какво да се притесняват.Лично аз им пожелавам успех,защото всяка победа там,носи жизнено необходими точки,за да има страната ни по-добър коефициент.

хахахаах спокоинои хора Черно море поне 4 мача ще има в Европа таз гпдина...очаквам 4-5-6 гола разлика за Черно море срещу пичовете от Андора. Сан Жули ако не се лъжа,те са си аматиори.Ако черно море не елиминира аматиори от Андора футбола ни начи е адски зле....няма страшно де ще продължат...а после вече незнам няма да с апоставени такаче ,там ще е тегаво. 

[center]
[/center]

Европа ,Mоряците идват
Дано днес моряците ни зарадват,с убедителна победа.На пук на цялата гамен6тина по стадионите,морето 6те има привърженици в софето.Надявам се и други запалянковци да подкрепят на6ите.Вярвам 4е морето 6те мине поне два кръга,този и следва6тия.Дано несе издъним само.ВАРНА 4ака успехи и хубава игра.галко 4е нито една телевизия няма да дава ма4а.съ6тото се отнася и з 4ерноморец.В този футбол не вси4ко е ЦСКА,ЛЕВСКИ ,ЛИТЕКС.На запад си дават ма4овете,независимо предварителни кръгове ли са или неса,независимо с кои отбори играят.А на6ите телевизии гледат само па4ката,то сега са готвят за олимпиадата,да ходят на по4ивка.Ако БГ отбор стигне до групите 6а по4нат да натдават кои да дава ма4овете.Както и да е САМО 4ЕРНО МОРЕ и успех МОРЯЦИ
-
- Контакти:
Re: Европа ,Mоряците идват
Там ще сме! От София съм и ще съм с още 5 човека !

Това сте истинските фенове.Преди вси4ко България.Браво.
uspeh na morqcite !!! dano ni iznenadat priqtno tazi godina 

Българския футбол винаги си епатил от БГ доброжелатели.Вадят сае кирливи ризи или се оптват да натопят някого.Трябва да сме единни в европа,а тук си знаем каквое
. Пове4е футбол трябва да има и по малко сензации и бля бля по весниците.