smash_the_reds написа:Значи те ви казват-а вие ги слушате и ги триете.Правилно ли разбрах?
Това къде го казах? Нищо не си разбрал.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
smash_the_reds написа:Значи те ви казват-а вие ги слушате и ги триете.Правилно ли разбрах?
Sleepwalker написа:
Позволи леко да не се съглася с теб,по-скоро виж нещата от друг ъгъл.
Както знаем,на сайта Гонг.бг има едно поленце,в което се извеждат най-новите теми.Нормално е доста потребители да се осведомяват от него за това "какво става във форума"(най-общо казано).Аз например не мога по всяко време да влизам във форума,но прецъквам сайта,гледайки последните новини и ако някоя тема ми хване окото,пиша по някое мнение на бързо.Защото съгласи се,доста е трудно ако нямаш кой знае колко време,да ровиш из многото раздели на форума,за да намериш последната дискусия на .....точка.
П.П. Въпросът модератори-потребители няма да коментирам.
mike28 написа:
Напротив, това беше първия смислен пост в цялата тема- кофтито е, че не е в нашите правомощия да го решим.
MORSKI написа:Майк,айде според мен вече може да се сложи ключ на темата........Достатъчно неща се изприказваха,според мен се изчерпаОсвен,ако някой пак няма претенции,ако ще кажете нещо ново,предложение това,онова,давайте,ама ако пак ще почват старите простотии.......
![]()
Айде псувайте ме пак,че не съм бил толерантен
shevchenko написа:Чистете по-старите теми.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта