ЦСКА - Рапид 21.10 / 20:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Re: ЦСКА - Рапид

Мнениеот b0b1 » 20 окт 2010 10:34

blue avalanche написа:
защо написа:Тук май на никой не му е до футбол, всички мислят само как да бойкотират и саботират мача, а това ни е домакинството на най-слабия отбор в групата, съответно шанса да направим нещо в турнира тая година. Та викам да пусна и една футболна тема във форума, да се намира. Досега записахме минимални загуби срещу по-сериозни отбори и, според мен, имаме всички шансове даже и за победа. Вярно, досега показахме главно търчане и борба и малко футболни качества, ама в четвъртък няма да е толкова голяма разликата. И ще бъде абсолютна простотия, ако съсипеме единствения мач, в който няма да те е яд да гледаш как играчите се влачат по терена.

"...а това ни е домакинството на най-слабия отбор в групата,..."
Поправка:
Най-слабият отбор в групата е ЦСКА.

[offtopic]Момче, защо влизаш да се заяждаш, толкова ли ти е скучно?[/offtopic]

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 20 окт 2010 10:38

Успех на ЦСКА. Дано поне този мач да вземат, въпреки че играят изключително слабо от началото на сезона.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 окт 2010 11:44

b0b1 написа:
blue avalanche написа:
защо написа:Тук май на никой не му е до футбол, всички мислят само как да бойкотират и саботират мача, а това ни е домакинството на най-слабия отбор в групата, съответно шанса да направим нещо в турнира тая година. Та викам да пусна и една футболна тема във форума, да се намира. Досега записахме минимални загуби срещу по-сериозни отбори и, според мен, имаме всички шансове даже и за победа. Вярно, досега показахме главно търчане и борба и малко футболни качества, ама в четвъртък няма да е толкова голяма разликата. И ще бъде абсолютна простотия, ако съсипеме единствения мач, в който няма да те е яд да гледаш как играчите се влачат по терена.

"...а това ни е домакинството на най-слабия отбор в групата,..."
Поправка:
Най-слабият отбор в групата е ЦСКА.

[offtopic]Момче, защо влизаш да се заяждаш, толкова ли ти е скучно?[/offtopic]

На тоя поустовете му ги подминавай без дори да ги четеш, няма смисъл. По темата, мисля, че ще победим, но какъв ли е смисъла. Единственият позитив от една победа са точиците за коефициента и може би малко радост за изстрадалите фенове. Проблемите обаче са толкова много, че дали ще бием или не, май вече остана на заден план.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 20 окт 2010 14:26

storm написа:Аз искам да биете ,но в главата ми се върти от две семици ,че Рапид ще бият с 0:2 ... последно време или сънувам Цска и техни мачове или получавам някви видения за тях .. :)

Пич,а видения относно мача Лил-Левски нямаш ли? :lol:

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 20 окт 2010 14:31

Проблемите са си проблеми,една победа не може да ги реши,но винаги е добре дошла,най-малкото заради финансовата премия,а и за престиж!

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 20 окт 2010 15:06

1-0! Очаквам поредния слаб мач, но на този етап просто трябват победи без оглед на играта.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 20 окт 2010 15:32

Пичове ей тоя с халата,лятото на мача с БЕРОЕ си разменихме няколко думи,после си трампихме шалчетата.
Феновете им са готини хора, щяхме и бира да пием с него след мача ,обаче куките ни спряха !
Успех дано биете Рапид!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 20 окт 2010 18:10

Мисля ,че ще направите едно геройско 0-0 ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 окт 2010 18:13

Утре ще бием, почти съм сигурен. Гьорето тоя път ще пусне правилният състав, а не както на мача с Калиакра един "странен" състав, нареден му отгоре, с цел мачът да завърши наравно. Утре ще видим друг ЦСКА!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

bafomet
Контакти:

Мнениеот bafomet » 20 окт 2010 18:40

Като изключим мачовете с левски и черноморец,които загубихме, аз тая година силен,дори добър мач на ЦСКА не съм гледал!Бешикташ игра безумно слабо срещу нас,а Порто нямаше против за равен.Не мога да си обясня играта на Порто и Бешикташ,но това е което аз видях на терена.За утрешният мач съм отчаян песимист,защото Рапид ще играят на върха на възможностите си,каквито и да са те,а наште момчета просто нямат такива.Желая им победа с 3-0,пък ако ще и М'БОЛИ да ги вкара!

Върни се в “Архив”